• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolarımdan Kurtuluyorum

Günaydın sevgili günlükcüğüm ve bana destek veren, takip eden tüm güzel arkadaşlarım. Dünki diyet yemek menülerim şöyleydi...

30 MAYIS PAZARTESİ

Dünki yorgunluğun üstüne bugün biraz geç kalktım
Aç Karınla geceden ıslattığım 3 kayısıyı yedim ve suyunu içtim.

BRUNCH

1 Kase Sütlü Nesfit Fruit

İKİNDİ
Tok karınla yemekten 2 saat sonra Testere Dişli Aslan Pençesi Suyumu İçtim
Yarım Muz

AKŞAM
2 Kepçe Ezogelin Çorbası
4-5 Yemek Kaşığı Fırında Patatesli Bezelyeli Tavuk
Bol Yeşil Salata (Salataları Hep Yağsız Yiyorum)

Yemekten sonra 1 Bardak Neskafe Gold Şekersiz içtim.

GECE
Tok karınla yemekten 2 saat sonra Testere Dişli Aslan Pençesi Suyumu İçtim
1 Kupa Neskafe Gold Şekersiz

Biraz geç yattım acıktım bu yüzden
Yarım Elma ve 2 Parça Eti Form Şekersiz Diyet Bisküvi

Not: Spor Yaptım - Yarım saat bisiklet sürdüm
40 kere mekik çektim.50 dk tempolu yürüyüşümü yaptım.
3 lt. su içtim

Merhabaa yeni bir ay ve yazın ilk ayı. Bu sene yaz gelmedi deyip durduk, sonunda kendini göstermeye başladı sıcaklar. HOŞGELDİN HAZİRAN... inşallah seni de sağlıklı beslenerek ve güzel kalıcı kilolar vererek geçireceğiz.:21:

Son günlerde uyku düzenim bozuldu. Bir şekilde çok geç yatıp, çok geç kalkıyorum. Bayram temizliği ve ince detaylı temizlik yapmak istediğimden gece yarısına kadar ayaktayım neredeyse.
Spor, yemek, evi toparlayım derken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum. Kapı boyama işi günlerce sürdü altı üstü 5 kapı eşimle birlikte zor çıktık işin içinden. Geçen hafta evimi temizlemiştim pırıl pırıl dip köşe ve bu hafta rahat edeceğimi sanıyordum ama eşim sağolsun pis çalıştı evim alt üst oldu. :cry:
İşte bizi yoran kapılar krem renkten beyaza çevrildi ve 2 kat boya yedi... Ama yorulduğumuza değdi kapılarım yeni gelin gibi oldu:KK68:

Bu kabaca üstten temizlediğim hali tekrar silmem lazım.
20160601_112935.webp

Bu da daha 3 kapı var ince detaylı temizlemem gereken hali menteşeleri kapı kolları vs...
20160601_115156.webp

En son 2-3 gün önce tartılmıştım. Aslında ay sonu tartılmak istiyordum ama dayanamamıştım. Bugün ayın 1 i ve ben ay başında tartılıp yeni ayın hesabını tutmak istiyorum. Bu ay kaç kilo verdiğimin bilincinde olarak...
Zaten geçen ayın 4 ünde regl olmuştum. Bir iki güne vücudum ödem yapar. Regl olupta bitene kadar tartılmayı düşünmüyorum. Yok yere moralimi bozmayım...
Bugün kalkınca tartıldım ama malesef büyük tuvaletime çıkamadım... yine de aç karınla sonuç işte böyle :KK68:

29 MAYIS = 77.800
1 HAZİRAN = 77.300

20160601_112528.webp

Veeee gelelim dün neler yedim? neler içtim?

31 MAYIS SALI

SABAH
Aç karınla akşamdan ıslattığım kayısılarım ve suları içildi.

20160531_112151.webp

1 Domates - 1 Salatalık
3 Yeşil Biber - 1 Kibrit Kutusu Peynir
1 Yumurtanın Beyazı - 2 Çay Kaşığı Tahin Helvası
1 Bardak Siyah Çay

ARA ÖĞÜN
Yemekten 2 saat sonra Testere Dişli Aslan Pençesi Suyumu Kaynatıp İçtim
20160531_151229.webp

ÖĞLEN
20160531_155654.webp

Tarçınlı 1,5 Yeşil Elma
1 Bardak Süt şekersiz
Yanında 1 Form Bisküvi

AKŞAM
20160531_195624.webp

2 Kepçe Yayla Çorbası
4-5 Yemek Kaşığı Fırında Sebzeli Türlü
Bol Yeşil Salata
Resime girmeyen 2 Yemek Kaşığı Yoğurt ve 1 Dilim Ekmek

GECE
Yemekten 2 saat sonra Testere Dişli Aslan Pençesi Suyumu Kaynatıp İçtim

NOT: Spor olarak sadece 40 mekik ve
30 dk Bisiklet çevirdim.
3 lt su içtim.

Eklentiler

• 20160531_174912.webp
    20160531_174912.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 34
Adet olmuşuuuuuummmm. :KK57: Beklenen tarihten erken geldi bu sefer kendileri. Günlerdir o kadar yoruluyorum ki adet öncesi şişkinlik ve ağrıları bile hissetmedim bu sefer. Daha önceden bir yerde şöyle okumuştum... Ani kilo alma yada verme durumlarında adet günlerinde gecikme yada erken olma durumları yaşanabiliyormuş. Adet şişkinliği, adet sancıları umurumda değil... şişkinlik gelip geçici nasılsa 1 hafta sonra vücudum o ödemleri hoooop kendiliğinden atar nasılsa.:KK24:

Çok mutluyum 70 li rakamları yıllardır görmüyordum tartıda. Evlenirken bile, yani yaklaşık 10 yıl önce 73 kiloydum ben. Evlendiğim zamanki kilomu görmeye de Allah izin verirse sanırım 1 ay daha sağlıklı beslenerek ulaşırım. Sonrasındaaaa yine tam gaz yola devam...
Herşey önce hem ruhsal, hem bedensel sağlığım için. Gerisi teferruat :KK6::spor::KK73:

Günaydın mı desem, tünaydın mı bilemedim günlükcüğüm ve beni takipte olan can arkadaşlarım. Dün yine spor yapmadım bir gün sporlu bir gün sporsuz bu durum çok canımı sıkıyor ama bahar temizliğini geç zamana bıraktım bayrama evim misler gibi olsun diye. Ev işleri bitmek bilmiyor, yardıma gelen yokmu? :cry:

Neyse dünki menüm şöyleydi...

1 HAZİRAN PAZARTESİ
Uyanınca

Geceden ıslattığım kayısıları aç karınla yedim, suyunu içtim.

BRUNCH
Peşinden 1 Kupa Yeşil Çay İçtim

ARA ÖĞÜN
Yarım Elma
1 Kupa Neskafe Gold

AKŞAM
Dünki yemeklerim artmıştı. Dünki menü aynısı...

2 Kepçe Yayla Çorbası
4-5 Yemek Kaşığı Fırında Sebzeli Türlü
Bol Yeşil Salata
1 Dilim Ekmek

GECE
2 Yemek Kaşığı Yoğurt

Spor yapmadım ev işleriyle uğraştım hep ayaktaydım. Hiç oturmadım desem yeridir.
3 lt su içtim.

Bugün regl olduğum için aslanpençesi suyunu, içip içmemekte kararsız kaldım. İnternette biraz araştırdım
içilebilir yazıyordu. Yarın yine içmeye devam etcem.

Merhaba günlüğüm, salı gününden bu yana pek ilgilenemedim seninle. İnce detaylı ev temizliği yoruyor beni bu aralar. Kışlık ve yazlık kıyafetlerin yerlerini değiştirdim. Evimin halılarını topladım. Dün sabah erkenden hastaneye gidip kan tahlili verdim hormon bozukluğu tedavisi için. Tahlil sonuçlarım 10 gün sonra çıkıyormuş. Sonuçlarım çıktığında tekrar gitcem. Günlerdir spor yapmıyorum ama yataktan kalktıktan sonra hiç oturup dinlenemiyorum da o derece yoruluyorum.

Dün hastaneden dönüşte yarım saatlik bir yol yürüdüm otobüse binmek için. Hastaneden gelince alışveriş için yine 1 saate yakın daha yürüdüm. Eve gelince halılarımı yıkadım akşama kadar. Bittim okeye dönüyorum derken uyuyakaldım.

2 HAZİRAN SALI

Kalkınca Aç Karınla Bir Bardak Rezene Çayı İçtim
20160602_110307.webp

KAHVALTI
20160602_112722.webp

1 Domates - 1 Salatalık - 3 Közlenmiş Biber
1 Avuç Maydonoz - 1 Kibrit Kutusu Peynir
1 Tane Fırında Kaşarlı Mantar
1 Kupa Siyah Çay (Şekersiz)

ARA ÖĞÜN
1 tanecik Form Bisküvi
Yemekten 2 saat sonra tok karınla aslanpençesi suyu
20160602_150807.webp

ÖĞLEN
20160602_153226.webp

5 Yemek Kaşığı Taze Fasülye
2 Yemek Kaşığı Yoğurt
Biraz yeşillik

ARA ÖĞÜN
1 Bardak Neskafe Gold

AKŞAM
Bizim gelin kek börek falan yapmış. Resim çekemedim...

2 Kepçe Yoğurt Çorbası
1 Tane Fırında Kıymalı Mantar Dolması
2 Çatal Kek - Bir Dilimin Yarısı Börek
2 Çatal Patates Salatası
2 Kupa Bardak Siyah Çay Şekersiz

GECE
Yemekten 2 saat sonra aslanpençesi suyumu içtim.

3 lt suyumu içtim.

Ayy ben günleri şaşırmışım :-) 1 Haziran Pazartesi yazmışım... 2 Haziran Salı... :KK70:
1 Haziran Çarşamba - 2 Haziran Perşembe olacaktı.
Az kalori almanın beyinde verdiği hasar bu olsa gerek :KK45:

Son düzenleme:
3 HAZİRAN CUMA

SABAH
Cuma sabah aç karınla hastaneye gittim.
Yanımda 1 muz götürmüştüm kan tahlili sonrası yerim diye.
Yarısını ordaki küçük bir çocukla paylaştım. :KK36:
Yemeklerimizi paylaşmak sağlıklı beslenmenin en güzel şekli sanırım.

Eve gelirken annemlere 3 simit aldım. Ama ucundan ecük koparıp yedim.
Çeyrek bile değildir.

ÖĞLEN

ARA ÖĞÜN
1 Domates - 1 Büyük Mor Erik ( Adını tam bilmiyorum ama çok tatlıydı)

AKŞAM

Açlıktan ve yorgunluktan bayılmak üzereyken annem bulgur pilavı ve türlü yapmıştı.
Yanında ayran. Akşam çok kaçırdım ama o yorgunluğun üstüne kilo yapmaz diye düşünüyorum. :KK17::KK45:

2 Kepçe Patlıcan Patates Türlüsü
2 Tabağa Yakın Bulgur Pilavı
2 Dilime Yakın Ekmek
2 Bardak Ayran

En kötü haber de fazla su içmeye fırsat bulamadım. En fazla içtiğim su 1,5 lt bulmuştur bugünlükte bu kadar...

Selam günlüğüm ve beni takipte olan tatlı arkadaşlarım :KK15:
14 Mayıs tarihinde ödül olarak eşimle birlikte iskender ve künefe yiyeceğimi söylemiştim. Ama eşim tarafından ekilince yiyememiştim.O kızgınlıkla 2 koca tabak makarnayı yiyince kendime ceza verdim ve ödülümü 4 Mayısa kadar erteledim. :kızgın:

Dün ödül günümdüüüü ve ben neler yedim işte şöylee :KK68:

4 HAZİRAN CUMARTESİ

SABAH

Sabaha doğru 05:00 gibi uyandım, bir daha uyku tutmadı.

Kahvaltıdan önce 1 Bardak Neskafe Gold (Şekersiz)
Yanında 2 Tane Form Diyet Bisküvi

KAHVALTI

1 Domates - 1 Salatalık
1 Avuç Maydonoz - 1 Tatlı Kaşığı Tahin Helvası
3 Zeytin - 1 Kibrit Kutusu Peynir
1 Bardak Siyah Çay
20160604_112017.webp

Kahvaltı Sonrası
1 Bardak Yeşil Çay İçtim
20160604_120326.webp

ARA ÖĞÜN
1 Erik - 12 Tane Kiraz
20160604_133627.webp

20160604_140751.webp

Testere Dişli Aslan Pençesi Suyumu kahvaltıdan 2 saat sonra içtim.

ÖĞLEN
20160604_154122.webp

1 Avuç İçi Kadar Haşlanmış Tavuk
2 Yemek Kaşığı Yoğurt

AKŞAM
Bugün ödül yemeği günüydü dışarıda yedik

3 Tane Lahmacun
1 Büyük Ayran

GECE
1 Künefe
1 Küçük Kase Dondurma
1 Bardak Kola

Selam günlüğüm ve bunu okuyan bütün güzel hanımlar :KK15:
Bugün Ramazanın ilk günü ve Allah bütün İslam aleminin Ramazanlı günlerini mübarek eylesin.
Tuttuğumuz oruçları ve ibadetleri kabul eylesin inşallah. Bugün sahurda ve iftarda ne yediğimi yarın paylaşırım artık.
Şimdi gelelim dün neler yedim ve içtim?

5 HAZİRAN PAZAR
Cumartesi günü yediğim ödülden sonra Pazar günü diyetime tam gaz devam ettim.
İnşallah 15 gün boyunca diyetimi bozmazsam, 15 gün sonra 1 ödül yemeği daha yemeyi düşünüyorum.

SABAH

Kahvaltıda eşimin ailesinin evindeydik...
2 Dilim Domates - 2 Dilim Salatalık - 2 Dilim Salam - 3 Zeytin
2 Yemek Kaşığı Patates Salatası - Çatalın Ucuyla Kakaolu Tahin Helvası
1 Bardak Siyah Çay (Şekersiz)

ARA ÖĞÜN

1 Bardak Neskafe Gold (Şekersiz)

ÖĞLEN
1 Erik - 2 Dilim Domates

AKŞAM
2 Kepçe Ezogelin Çorbası
1 Tane Küçük Dolmabiber
Yarım Dilim Ekmek
Biraz Yeşil Salata

GECE
Testere Dişli Aslan Pençesi Otu Suyu içtim.

Günaydın dün orucun ilk gününü atlattık çok şükür, ilk gün itibari ile çok acıktım. Endişeliyim ramazan ayında 2 öğün yemek ve vücudumu aç bırakmak bana kilo verdirebilecekmi bilmiyorum.:KK17: Sabırla bekleyip göreceğiz... Kilo veremesemde ben sağlıklı beslendiğimi biliyorum, eski yemek alışkanlığıma geri dönmüyorum, içim rahat elimden geleni yapıyorum. Yavaş yavaş da olsa kurtulcam bu kilolardan biliyorum. :KK6:

Dün yediklerim şunlardı...

6 HAZİRAN PAZARTESİ

Sahurdan önce Türk kahvesi içtim

SAHUR
1 Salatalık - 1 Domates - 4 Zeytin
1 Yumurta Beyazı - 1 Avuç Maydonoz
1 Kibrit Kutusu Peynir
Yarım Muz

İFTAR
Geceden ıslattığım 3 kayısılı suyla orucumu açtım, Kayısıları yedim.
2 Kepçe Yeşil Mercimekli Hamur Çorbası
5 Yemek Kaşığı Taze Fasülye Yemeği
Biraz Salata
1 Dilim Kadar Pide

Abim kadayıflı dondurma getirmişti. İftardan sonra 2 tatlı kaşığı yedim.

GECE
Yemekten 2 saat sonra Testere Dişli Aslan Pençesi Suyu kaynatıp içtim.
1 Bardak Neskafe Gold Şekersiz

NOT: İftardan sonra spor yaptım. 40 Mekik çektim. Yarım saat bisiklet çevirdim.
50 dk tempolu yürüyüş.
2,5 lt su içtim.

Merhaba ben geldim. Ramazan biraz yoğun geçiyor günlüğüm. Ramazanda diyet yapmakta sıkıntı yok ama vakit kısıtlı olunca su içmek biraz zor oluyor. Belki de sırf bu yüzden bu ay için tartıda belki 1 -2 kilo fazla gelirim, belki kilom olduğu yerde sayıklar... ya da bir iki kilo vermiş olurum diye düşünüyorum. Fazlasından hiç umudum yok. Spor yapamıyorum çünkü halı yıkadım, yün yıkadım, kapı boyadık, battaniyeler falan tek tek yıkıyorum...evim çatı katı olduğu için lambri tavanlarını evi boyamadan önce silmek istedim. Koltukları yavaş yavaş siliyorum. :temizlik:İşler bitmek bilmiyor yani... Sporun yerini tutmaz ama oldukça fazla yoruluyorum. İşlerim bittiğinde spora kaldığım yerden devam inşallah.:KK66:

Gelelim 2 gündür neler yedim?

7 HAZİRAN SALI

SAHUR

4 Tane Fırında Közlenmiş Yeşil Biber
2 Tane Köfte

İFTAR
Geceden ıslattığım 3 kayısılı suyla orucumu açtım, Kayısıları yedim.
2 Kepçe Kırmızı Mercimek Çorbası
Fırında 3 Köfte, Birkaç Dilim Patates
Biraz Salata
2 Dilim Kadar Pide

GECE

2 lt su içtim.
-----------------------------------------------------------------------------

8 HAZİRAN ÇARŞAMBA

SAHUR

4 Zeytin - 1 Domates - 1 Salatalık
4 Yeşil Biber - 1 Kibrit Kutusu Peynir
1 Tatlı Kaşığı Tahin Helvası - 1 Avuç Maydonoz
1 Kepçe Kırmızı Mercimek Çorbası

İFTAR

2 Kepçe Tel Şehriye Çorbası
1 Kepçe Bezelye Yemeği

GECE

3 lt. su içtim.

Selam günlüğüm, geçen hafta kışın üstümüze örtüp sürekli kullandığım yün yorganı söküp yünlerini yıkamıştım. Onu çırptım, kuruttum, tiftikledim. :temizlik::KK69: Çocukken meraklıydım annem yünlerle uğraşırken oyun ve yaramazlık olsun diye yanında bende eşlik ederdim. Ama ilk defa kendim yün yıkıyorum, kurutuyorum ve tiftikliyoruumm. Bu işleri yaparken beni gören birkaç tanıdığım

- Aaa hala yün yorgan kullanılıyormu yaaaa? diye sordu

Cevap: Annemin binbir emekle yapıp, beni düşünüp çeyizime koyduğu şey benim başımın tacıdır. Herşeyden öte hatırası var... Üstelik kışın sıcak tutuyor ve en sağlıklı ısınma yöntemlerinden biri diğer kullandığımız elyaf, silikon vb. ürünlere göre.

- Eee bunu kim dikecek peki?
( Dipnot: Bu soruyu annem bile sordu. Kafaya koyduysam yaparım bunu bilmiyor...:KK34: )

- Tabi ki ben dikcem. Öğrenenler annesinin karnında mı öğrenmiş? Kötü bile olsa nasılsa ben kendim örtüncem.:-)
İnternetten araştırdım bile yorgan nasıl çevrilir ve dikilirmiş... :63:

İşte bugün, yarın yorganımı dikerim. Bu arada iyi ki varsın günlükcüüüm, çünkü sana yazarken hesap veriyormuşum gibi hissediyorum. Kaçamaklar yapmayışımda, sağlıklı beslenmeye devam edişimde senin rolün çok büyük. Keşke sağlıklı beslenme ve kilo verme serüvenimde bana bu sayfada eşlik edecek, benimle birlikte fazla kilolarından kurtulmak isteyen birkaç arkadaş daha olsaydı. Birbirimize sürekli yazar ve motive ederdik yediklerimizi içtiklerimizi irdeleyip değerlendirirdik. Belki de bilmediğim yada doğru uyguladığımı düşünerek yanlış yaptığım birşeyler bile olabilir. Akıl akıldan üstündür demişler... Kararlı bir şekilde kilolarından sebep ne olursa olsun kurtulmak isteyen varsa lütfen çekinmeden yazın. Bu zorlu ama güzel yolda birbirimize destek olalım... :KK200::KK74:

Eveeeet gelelim dün neler yedim ve içtim?

9 HAZİRAN PERŞEMBE

SAHUR

2 Kepçe Tel Şehriye Çorbası
1 Kepçe Bezelye Yemeği

İFTAR

2 Kepçe Tarhana Çorbası
5 Yemek Kaşığı Tavuklu Mantar Sote
Biraz Salata
3 Yemek Kaşığı Sütlaç

GECE

3 lt su içtim.

Şimdii gelelim güzel habere, bunu en sona saklamıştım. Bu ayın 10 unda kilo bildirimi yapcağımı söylemiştim. Uyanınca tartıldım ve işte güzel sonuç. Süpriizzz... :KK73::halay:

1 HAZİRAN = 77.3
10 HAZİRAN = 75.5

20160610_121522.webp

Tekrar merhaba ben geldim. :KK25:Bu mübarek Cuma gününde öğlen vakti oturdum Yasin, Amme, Tebareke surelerini okuyup biraz dua ettim ve çok ferahladım. Dualar ettim Allah'ım çıktığım yolda başarılı ve istikrarlı olmamı sağla dedim.
Kimin ne isteği varsa onları kabul et, bana ve şifa isteyen bütün hastalara şifa ver dedim. Daha birsürü şeyler istedim Rabbimden. İnanmak başarmanın yarısıdır derler ve yer gök dua ile duruyor derler. Dua nın gücüne inanıyorum, birçok insanın hurafe gözüyle baktığı ama benim için gerçek olan bir dua olayını daha sonra paylaşırım inşallah. Ben elimden geleni yapayım da takdir Allah'ındır. Önce Allah ın izni ile sonra benim çok istemem ile bu kilolardan ve sağlık sorunlarından kurtulabileceğime tüm kalbimle inanıyorum.

Öğleden sonra biraz dışarıya çıkmak istedim. Gardrobumu epey dağıttım çünkü artık kıyafetlerim bana büyük gelmeye başladı. Giydim çıkardım, beğenemedim derken neyse hazırlandım ve çarşıya çıktım evimin bazı eksikleri için alışveriş yaptım. Kaşlarımı aldırmak için her zaman gittiğim kuaföre gittim. 2-3 aydır kendim hallediyordum kaş işini ama bayrama az bir zaman kala, işi bilen birisi alsın güzel olsun istedim. :süslü:Kuaförüm benim eski kilomdaki halimi bildiğinden dolayı, bugün beni görünce... Seni ilk önce tanıyamadım dedi ve ne kadar zayıflamışsın, çok güzel olmuşsun diyerek bir şok ifadesi yaptı.
Aynı cümleleri beni tanıyan ama epeydir görmeyen mahalleden birkaç tanıdığımda söyledi. Çok sevindim... :KK9:
Bende hepsine teşekkür ederek, bu daha başlangıç inşallah daha fazlası da gidecek bu kiloların diyerek cevap verdim. :KK36:

Bu arada bugün epey bir yol yürümüş oldum ve çokta yoruldum. Telefonumdaki adım sayar doğruysa 10500 adım attım galiba. Hareket olsun vücuttaki yağlardan gram gram gitsin eksilsin inşaaaalllaaaah :KK76:

Merhaba Diyet günlüğüm 10 Haziran dan beri uğramadım yanına. O zamandan beri neler mi yaptım. Ramazan ayında offf neler neler yemedimki ortalarında ve hatta sonlarına doğru biber kızartmaları yanında biton ekmekler, tatlılar ve daha neler neler yedim evet bazen bilinçli bazen de bilinçsiz. Genel olarak dikkat ettim yine de yediklerime hergün tatlı yemedim, ekmeği bir gün abarttıysam birkaç gün yemedim, spor yapmayı bıraktım ama abur cubur tatlı tuzlu bisküvileri, hamur işleri vs. yine de çok abartmadan yedim. Bayramda denize 2 gün kamping yapmaya gittik o kamping beni 15 gün salya sümük hasta etti yine spor yapamadım. Geçtiğimiz hafta Antalya ya tatile gittik otelde sınırsız yiyecek açık büfeydi. Yediklerimi bazen biraz kaçırsam da yine bol su içerek telafi etmeye çalıştım.

Sağlıklı beslenmekle ilgili tek dikkat ettiğim şey hergün yine aynı şekilde 3 lt ye yakın suyumu içmekti bu süre içinde. Kendi kendine az da olsa gitmiş birkaç kilo daha. 3,5 ayda 13 kilo vermiş bir vücut ramazandan bu yana kendini epey ödüllendirdi biraz diyet havasından çıktı ve fazlasıyla aldı ödüllerini diye düşünüyorum. Duraklama dönemini de atlatmıştır belki bu yüzden.

PKO rahatsızlığım ile ilgili 1 ay öncesi kan tahlillerim bitti. Doktor onları kontrol etti ve tahlillerin iyi görünüyor sorun yok demişti. Birde son olarak rahim filmi istemişti ve filmde mikrokistler vardı. Şimdi işin rengi anlaşıldı dedi. Diane ilacı verdi toplamda 6 ay kullanmam gerekiyormuş. 1 ay içtim şimdi 2. ay içmeye devam diyorum... Doktora şunları söyledim... bu ilacın ödem yaptığını, kilo aldırdığını, iştah açtırdığını söyleyenler var zaten kilo vermekte zorlandığımı ve endişelerimi anlatınca bana bir ilaç daha verdi. Glifor adında bir şeker ilacı bu ilaç senin kilo vermene yardımcı olacak dedi. Şimdi hergün onu da içiyorum.

Diane ilaç bana kilo aldırmadı, iştah açmadı ama sanırım biraz ödem yaptı. Spor yapmadığım için çok kilo veremedim ama yine de birkaç kilo daha gitti. Glifor ilaca gelince bu ilacı kullanmadan önce bir anda açlık hissi yaşıyordum hemde karnımda inşaat çalışmaları yapılıyormuş gibi midem kazınıyordu. Şimdi öyle değil aşırı yemek yediğimde yediklerimi geri çıkartacakmış gibi oluyorum. Fazla yiyemiyorum ve çok rahatsız oluyorum.

İşte böyle bu aralar hayat enerjimi yüksek hissediyorum çok şükür. Sporuma ve sağlıklı beslenme şeklime geri dönüp tam gaz devam etmek istiyorum. Yolum uzun hala şimdiki hedefim 60 lı kiloları görebilmek ve çok az kaldı...

Back
X