• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolarımdan Kurtuluyorum

1 AY BOYUNCA YAPTIĞIM

KAÇAMAKLAR
1,5 Simit
1 Tane Kıymalı Gül Böreği
Hoşbeş Fındıklı Gofret ( Büyük Paketin Yarısı)
1 Yemek Tabağı Patlamış Mısır
3 Dilim Tarçınlı Cevizli Kek

ÖDÜLLER
1 İskender Yanında 1 Şişe Light Kola
1 Künefe
1 Adana Dürüm

Veee bunlara rağmen, diğer günler aç kalmadan uyguladığım diyetime rağmen 1 ayda giden 6 kiloo :KK76::halay::skandal::KK71:

Twince tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin. Benim bir arkadaşım var ilk kilonu görünce sana da anlatayım dedim. Tam 86 kiloydu. 8 ay senin gibi beslenme şeklini hiç bırakmadı sporu senin kadar yapabildiğini sanmıyorum. Şu an 52 kilo.34 kilo verdi.36 beden giyiyor. Burda bizim çıkaracağımız tek şey istikrarlı olup 2 ayda bu işi bırakmamak. O da bizim gibi pko ydu. Hani mide kısmı şişik olanlardan. O yaptı biz de yaparız. Ben de 4 mayısta tekrar başladım 3.5 kilo verdim şimdilik. Birakmayacağiz emi. En sihirli kelime bu. Kolay gelsin seni takip edicem...

Teşekkür ederim arkadaşım. Anlattığın arkadaşın benimle aynı kilodaymış. Onun adına ve seninde verdiğin kilolar için çok sevindim. Bu sefer bırakmak yok canım, öyle inat ettimki eşime şöyle dedim.
Eğer diyetimi bıraktığımı yada 1 hafta falan eski beslenme şeklime geri döndüğümü görürsen döv beni ve hatta aşşağıla ve ne yaparsan yap beni kilo vermekten caydırma diye hergün tembihliyorum :KK48:
Bırakmak yooooookkk :spor::KK55:

14 MAYIS CUMARTESİ

SABAH
Aç karınla 1 bardak kaynattığım soğan suyunu içtim
sonrasında yine aç karınla kayısı suyunu içip kayısıları yedim.

1 Kibrit Kutusu Peynir - 3 Zeytin -
3 Yeşil Biber - 1 Salatalık
1 Bardak Süt

ARA ÖĞÜN
Yarım Muz

ÖĞLEN

3 Kepçe Çorba
Bol Yeşil Salata

AKŞAM

2 kepçe çorba - Yeşil Salata
2 Koca Tabak peynirli erişte makarna

Eşim beni bugün ekince akşam ödül olarak yemek istediğim adana dürüm kursağımda kaldı. Onun yerine birazda sinirden kepçe sayısını sayamadığım 2 koca tabak peynirli makarnayı mideme indirdim :kızgın:
Hayallerim suya düştü :sopa:
Künefeyi aldım buzluğa attım. Mideme kıramplar girdi makarna yüzünden:kızgın:

Olsun tatlım üzme kendini yarın sıkı tutarsın erir gider, bir yarım saat fazla yürüyüş yap eritirsin :)

Dün nişandı, gezmeydi derken evde olmadığımdan yediklerimi pek not tutamadım. Evimde değilken çok wc ye gitmek istemediğimden fazla su da içemedim malesef. Spor da yapamadım. Yine de evden çıkmadan salatalık yeşil biber galete 1 kase nesfit beyaz leblebi gibi şeyleri bir poşete doldurdum. Diyetimi aşırıya kaçarak bozmaya hiiiç niyetim yok.
Bu arada dün verdiğim kilolara dair ilk iltifatları da almış oldum. Nişan pastasından ve diğer önüme gelen kurabiyelerden nasıl oldu da 1 tane kurabiye yiyerek kurtuldum... kendime hayret ediyorum :KK45:
Akşam da gelinimizin annesinin içinden gelmiş bütün ev ahalisine dondurma ısmarladı. Kıramayıp o dondurmayı yedim.
Olsun ne yapalım bu önümüzdeki günlerde telafi ederim bunları. Şimdi Pazar günü yediklerim bunlar...

15 MAYIS PAZAR

SABAH

3 Yeşil Biber - 1 Salatalık
1 Domates - 1 Bardak Siyah Çay (Şekersiz)

ARA ÖĞÜN
1 Yemek Kaşığı Beyaz Leblebi

ÖĞLEN
1 Kase Nesfit - Sütlü
1 Galete

ARA ÖĞÜN
1 Tane Kuru Pasta

AKŞAM
4 Yemek Kaşığı Bulgur Pilavı
3 Yemek Kaşığı Patetes Yemeği
1 Dondurma

GECE

1 bardak kaynattığım soğan suyunu içtim
Aslında bunu akşam yemeğinden önce içmem gerekiyor.
Ama ya unutuyorum yada başka bişey oluyor ve geceye kalıyor.
Yine de umarım işe yarar.

Yüzümdeki kılı tüğü epey uzatmıştım. Pazar günü nişan olduğu için, cumartesi günü yüzümü sir ağda ile aldım. Bebek gibi oldu. Yıllardır yüzümü cımbızla aldığım için böyle pürüzsüz bir yüz görmedim kendimde. Henüz uzamaya başlamadılar ve ellerim sürekli yüzümde ne güzel oldu, çok mutluyum. Sanırım 1 aydır yağlılardan uzak kaldığım için birazda kilo verdiğim için ağda sonrası yüzümde çıkan sivilceler bile çok azaldı. Yüzüm tekrar uzayana kadar birkaç gün daha özgürüm sanırım bol bol dışarı çıkcam :cool:
Dudak üstünün orta kısmına epeydir cımbız sürmüyordum ve yüzümün diğer yerlerini cımbızla alıyordum. Şu Hürrem Sultan yağını hep sürüyordum ama sanırım cımbızla aldığımdan pek faydasını göremedim. Ama ağda ile aldığım yerlerde tüğ olarak çıkmaya başladılar. Hürrem Sultan yağı, sadece ağda ile alınan yerlerde fayda gösteriyor sanırım. Belki bundan sonra tüm yüzümü ağda ile aldığımdan hepsi bir süre sonra geçecek. Rabbim emeklerimin şifasını versin inşallah.
2 gündür Hürrem Sultan otunu tekrar sürüyorum. Kullanmak isteyenlere ve merak edenlere söyleyebilirim ki, bu yağ ağda ile alınan yerlerde düzenli kullanıldığında işe yarıyor.Hoppa

16 MAYIS PAZARTESİ

SABAH

3-4 Adet Yeşil Biber
1 Domates - 1 Salatalık
1 Kibrit Kutusu Beyaz Peynir
1 Yumurta Beyazı - 3 Zeytin
1 Dilim Kaşar Peynir - 1 Bardak Siyah Çay

ARA ÖĞÜN
Yarım Muz

ÖĞLEN
6 Yemek Kaşığı Mantarlı Tavuk Sote
1 Kase Salata
Yarım Su Bardağı Meyve Suyu (Yarısına Su Ekledim)

AKŞAM
2 Kepçe Ezogelin Çorba
4 Kaşık Kabak Yemeği
1 Kaşık Yoğurt
1 Kase Salata

Not: Spor Yaptım - Yarım saat bisiklet sürüş
50 dk tempolu yürüyüş - 2 litreden fazla su içtim.

17 MAYIS SALI

SABAH
4 Yemek Kaşığı Sucuklu Menemen
1 Tatlı Kaşığı Tahin Helvası
1 Kibrit Kutusu Peynir - 3 Zeytin
2 Dilim Ekmek

ÖĞLEN
4 Yemek Kaşığı Patatesli Patlıcan Türlüsü
2 Kepçe Tarhana Çorbası
1 Kase Salata

ARA ÖĞÜN
1 Elma

AKŞAM
1 Kase Nesfit Fruit Sütlü
2 Yemek Kaşığı Çorba

NOT: Spor Yapmadım. Annemin boya işlerine yardım ettim. Spor yapsam bu kadar yorulmazdım, topuklarım bile sızlıyor.
2 Litre su içtim. Yorgunluktan akşam içeceğim soğan suyunu bile yapıp içmedim.

18 MAYIS ÇARŞAMBA

SABAH

1 Kivi - Yarım Muz
1 Avuç Limonlu Maydonoz
1 Salatalık - 3 Yeşil Biber

ARA ÖĞÜN
1 Galete - 1 Yemek Kaşığı Beyaz Leblebi

ÖĞLEN
2 Kepçe Tarhana Çorbası
1 Dolma Biber - 1 Kase Salata

AKŞAM

3 Kepçe Mantar Çorbası
1 Kase Dardanel Ton Balıklı Salata (Yağsız)

GECE

1-2 Tane Çilek
4-5 Tane Kiraz

19 MAYIS PERŞEMBE

SABAH

1 Tatlı Kaşığı Tahin Helvası
2 Tane Fırında Kaşarlı Mantar
3 Yeşil Biber - 1 Domates
1 Kandil Simidi - 1 Dilim Ekmek
1 Büyük Bardak Siyah Çay (Şekersiz)

ÖĞLEN
1 Kase Sütlü Nesfit Fruit

AKŞAM

5 Yemek Kaşığı Bezelyeli Tavuk Yemeği
2 Kepçe Yayla Çorbası - 1 Dilim Ekmek
Biraz Domates - Salatalık
Yarım Su Bardağı Meyve Suyu - Yarısına Su Ekledim

GECE
Soğan suyunu akşam aç karna içmeyi unuttuğumdan
yine gece içtim.

Günaydın sevgili günlüğüm sana dün ile ilgili birşey itiraf etcem. 1 aydır yediğim yemeklerle hiç acıkmıyordum. Öğünlerimde acıkmadan sofraya oturuyordum ama canım kaçamak olarak hiç bir şey yemek istemiyordu. Bende bu yüzden dünki yemek öğünlerimde 1 er tabak yiyip geçiştirmek istedim yaptım da amaaaa geceeee ah o gece otururken sanki içime şeytan kaçmış gibi yeme isteği geldi. Kendime inanamıyorum 2 kocaman kase sütlü nesfiti yapıp oturup yedim çok pişmanım. :kızgın:

Yine de tesellim en azından çekirdek, cips, çikolata gibi daha kötü şeyler yemedim. Sütü ve nesfiti biraz fazla kaçırdım:olamaz:
Olsun benim sağlıklı zayıflamak ve zayıf kalabilmek için şuanda uyguladığım beslenme yöntemi 3-5 aylık olmayacak ki. Allahımında izniyle bunu bütün hayatıma uyguluycam. Arada olur böyle şeyler. Diyeti bozmak yok devam :KK67:
Şimdi seni biraz renklendirmek istedim. Dün yediklerimin resmini çektim, gece yediğim nesfitler hariç.
haahha utanç tablosunun resmini çekecek halim yok :KK70:

20 MAYIS CUMA
20160520_112053.webp

SABAH

1 Yumurta Beyazı - 1 Avuç Maydonoz
1 Salatalık - Yarım Domates
2 Zeytin - 1 Kibrit Kutusu Peynir
1 Yeşil Biber

20160520_125516.webp

ARA ÖĞÜN
1 Fincan Türk Kahvesi
Sonrasında Maydonoz Suyu İçtim

20160520_150353.webp

20160520_154205.webp

ÖĞLEN

1 Karnıyarık - 1 Bardak Ayran
1 Kase Yeşil Salata

20160520_192450.webp

Akşam Yemeğinden Önce Soğan Suyum

20160520_195202.webp

AKŞAM

2 Kepçe Yayla Çorbası
Salata

3 litre su içtim sporda yapmadım. Tembellik başa bela :ıslık:

Yüzümdeki kılı tüğü epey uzatmıştım. Pazar günü nişan olduğu için, cumartesi günü yüzümü sir ağda ile aldım. Bebek gibi oldu. Yıllardır yüzümü cımbızla aldığım için böyle pürüzsüz bir yüz görmedim kendimde. Henüz uzamaya başlamadılar ve ellerim sürekli yüzümde ne güzel oldu, çok mutluyum. Sanırım 1 aydır yağlılardan uzak kaldığım için birazda kilo verdiğim için ağda sonrası yüzümde çıkan sivilceler bile çok azaldı. Yüzüm tekrar uzayana kadar birkaç gün daha özgürüm sanırım bol bol dışarı çıkcam :cool:
Dudak üstünün orta kısmına epeydir cımbız sürmüyordum ve yüzümün diğer yerlerini cımbızla alıyordum. Şu Hürrem Sultan yağını hep sürüyordum ama sanırım cımbızla aldığımdan pek faydasını göremedim. Ama ağda ile aldığım yerlerde tüğ olarak çıkmaya başladılar. Hürrem Sultan yağı, sadece ağda ile alınan yerlerde fayda gösteriyor sanırım. Belki bundan sonra tüm yüzümü ağda ile aldığımdan hepsi bir süre sonra geçecek. Rabbim emeklerimin şifasını versin inşallah.
2 gündür Hürrem Sultan otunu tekrar sürüyorum. Kullanmak isteyenlere ve merak edenlere söyleyebilirim ki, bu yağ ağda ile alınan yerlerde düzenli kullanıldığında işe yarıyor.Hoppa
Nasıl yani canım tüylerde azalmamı yapıyor?

Nasıl yani canım tüylerde azalmamı yapıyor?
Aynen Nisacım geçen cumartesi almıştım en son sir ağda ile bu hafta çıkanlarda öyle ince çıktı ki gözlerime inanamıyorum. Daha önce cımbızla alıp yine de kullanıyordum ama işe yaramamıştı. Şimdi 3 keredir sir ağda ile alıp kullandım Hürrem Sultan yağını utanıp sıkılmadan dışarı çıkabilceğim kadar inceler şuan, dikkatli bakmazsalar görünmüyor bile.

Merhaba sevgili diyet günlüğüm. Geçtiğimiz son 3 gün yatılı misafirlikte olduğum için ne yediğimi ve içtiğimi not tutamadım. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer olduğu için, biraz dikkat ederek diyetimi pekte bozmadan geçirdim bu 3 günü. Sporsuz geçen 3-4 gün sonrasında kaldığım yerden devam ediyorum bugün itibari ile. 1 Hafta sonra tartılmayı düşünüyorum, yani ay sonunda. Evimde olmadığım zamanlar diyet konusunda çokta başarılı sayılmam. En azından evime geri döndüğümde sağlıklı beslenme şekline geri dönebiliyorum, şimdilik tek tesellim bu. Bugün yediklerimi yarın yazarım buraya. Görüşmek üzere... :KK60:

Günaydın sevgili diyet günlükcüğüm dün yediklerim ve yaptıklarım bunlar...

24 MAYIS SALI

SABAH

1 KK Beyaz Peynir - 2 Zeytin
2 Yeşil Biber - 1 Avuç Maydonoz
1 Domates - 1 Salatalık
1 Bardak Siyah Çay

ÖĞLEN

1 Kase Sütlü Nesfit Fruit
1 Tane Fırında Kabak Mücver

AKŞAM

2 Kepçe Ezogelin Çorba
2 Tane Fırında Mantar (Üstü Kaşar Peynirli)
1 Tane Fırında Kabak Mücver
1 Kaşık Yoğurt - Salata

50 dk tempolu yürüyüş - 40 kere mekik.
2 litreden fazla su içtim.

Back
X