Evet diyette tatlılar ve ekmek türleri, börekler, yağlılar bunları fazla tüketirsek kilo veremiyoruz malesef. Benim mutfak çekmecemde 2 tane ikram bisküvi ve bir tane de çikolata var 1 aydır duruyolar. Dün çekmeceyi açınca gözüme iliştiler ve muhabbet ettim onlarla

Yemiycem sizi boşuna ısrar etmeyin canım istemiyor ama istesem de tatlı diye kafamı duvarlara vuruncaya kadar yemiycem siz bana ordan bakın durun falan dedim. Onlara nispet yapar gibi bir hışımla çekmeceyi kapattım.

Çaylarına şeker atıyorsan atma şekersiz içecekler tüketmeye çalış. İlk zamanlar biraz zorlanırsın ama sonradan şekersiz tadları hoşuna bile gidecektir. Yemeklerine salatana yağ koyma mesela. Sonra yemekte ekmek yemezsek bile doyuyoruz ki. Ne gerek var aşırısına... Haftanın 6 günü şeker yağ kullanmazsan 7. günü kendini ödüllendir şekerli bişeyler ye mesela. Ben 73 kiloya düşene kadar haftanın 4 günü 50 dk yürüyüş yapıp, 30 dk bisiklet çevircem. Haftanın 3 günü de sadece 30 dk bisiklet çevircem.
Tartıda 73 gördüğümde bu sefer haftanın 7 günü hem bisiklet hem yürüyüş yapmak istiyorum. Kilolar azaldıkça kilo vermek zorlaşacağı için, aktiviteyi de bir tık daha artırmak lazım. Birlikte başarıp vereceğiz kiloları inşallah