- Konu Sahibi destiny1905
merhaba herkese iyi akşamlar..benim boyum 1.65 kilom 68 di en son .. dahada çıkmış olabilir
nedense doyduğumu anlamıyorum çok yiyiyorum bu nedenle gözle görülür derecede kilo aldığım fark ediliyor bayadan beri görmeyen arkadaşlarım ayy nekadar kilo almışsın diyor
belli etmesem gülüp geçsemde canım sıkılmıyor deil bu duruma ..Kollarımın,bacaklarımın bile kilo aldığını fark ediyorum allah kahretsin bide hemen çatlıyorum geçen sene 58 kilodum şimdi 68 ve aldığım 10 kg dan sonra bacak arkalarımda kollarımda belimde kalçalarımda çatlaklar oluştu hep
Yaz geliyo malum bende kilolarımdanda çatlaklarımda kurtulmak istiyorum denize gittiğimde kilo yuzunden dikkat çekmek istemiyorum
hatta bugun ablamla biryere gittik altımda siyah pantolon olmasına rağmen ayy sen ne kadar kilolu duruyosun dedi bir mağazaya gittik kot bakıyodum kabine bi girdim denemedim resmen ayı gibi durdum giymemle çıkarmam bir oldu
kışın nedense pek umursamasamda yazın kilolardan nefret ediyorum istediğim kıyafeti giyip aniden dışarı rahatlıkla çıkmak istiyorum ama ben bunların üstesinden nasıl gelicem yardım edin bugun hava çok guzeldi dışarı çıktık ve geldiğimizden beri kilolarımı düşünüyorum
(

kışın nedense pek umursamasamda yazın kilolardan nefret ediyorum istediğim kıyafeti giyip aniden dışarı rahatlıkla çıkmak istiyorum ama ben bunların üstesinden nasıl gelicem yardım edin bugun hava çok guzeldi dışarı çıktık ve geldiğimizden beri kilolarımı düşünüyorum