"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

günaydın kızlar
iki gündür biraz rahatsızım üşütmüşüm
bildirimimi yapıp yatacağım

geçen hafta 109,7
bu hafta 109,5
giden 200 gr

pazar günü yediğim börekler batırdı beni

öptm sizi

Gecmiş olsun canım.Yine vermişsin.Sen hafta içi 1300 falan diyordun....

500 gram iyi vermissin canım tebrikler:7:
sağolasın canım...
Bildirim;
gecen hafta:69.9
bu hafta:70.7
Kg aldım mı şiş miyim bilemiyorum.Sonuc olarak + kızlar.7 'li haneler beni coook sevdi.Bırakamıyor.:31:

Ben aldım canım.İsteyen olursa yazarım.Ama ben bunu yapamam kızlar.

neyse birdahaki hafta eksilere düşer canım şişkinlikte vardı sende..

evet versene bi bakalım malzemeleri nelermiş nasıl uygulanıyormuş.. çokmu zor..

bildirim;
gecen hafta:69.9
bu hafta:70.7
kg aldım mı şiş miyim bilemiyorum.sonuc olarak + kızlar.7 'li haneler beni coook sevdi.bırakamıyor.:31:

selam eğer ödeminiz varsa en azından 1 hafta ödem atmak için maydanoz kürü yapın bence çok iyi gelecektir.üzmeyin canınızı siz benim hedef kilomdasınız ben 69-70 olmak istiyorum :)

sağolasın canım...

neyse birdahaki hafta eksilere düşer canım şişkinlikte vardı sende..

evet versene bi bakalım malzemeleri nelermiş nasıl uygulanıyormuş.. çokmu zor..

Malzemeler;1 sürahi oda ısısında ılık su,yarım limonun suyu,sekersiz marmelat(erik yada elma)cok az pul biber
günde 7-8 bardak içilcek.Haftada 3 gün,ayda 2 kez yapılabilir.Bundan baska birsey tüketmiyorsunuz.Hayvansal gıda( et,süt,peynir)asitli içecek....Kısaca sadece bu suyu içiyorsunuz gün boyunca.Karnınız acıkırsa 1 avuc leblebi.
Ek olarak meyve ve limon yiyebilirsiniz......

Herkeze günaydın
sabah kalkarkalkmaz ılık suyumu içtim 30dk egzersiz yaptım kahvaltıda azyağda sebzeli ymurta, yarım avakado salatası, 1 çaykaşıgı çiğ susam, 1 parmak peynir,4 zeytin, 1 yemek kaşığı kadar tahinpekmez ve bol yeşillik yedim.
Kahvaltıdan 1 saat sonra 1 fincan çay 1 bardak su içtim
sahi bu gün tartıldım kilom: 88.100 geçen haftadan beri 600gram vermişim.bundan sonra buradan sizlerle birlikte takip edeceğim

hoşgeldin canım aramıza 600 gr gayet iyi tebrikler

Kızlar selahattin dönmezin ayvalı bir tarifi vardı.Kg vermede duraksama yasayanlar için.Eski topikte vermiştim.Bilen yazan var mı??Ben onu bir yapayım.

selam eğer ödeminiz varsa en azından 1 hafta ödem atmak için maydanoz kürü yapın bence çok iyi gelecektir.üzmeyin canınızı siz benim hedef kilomdasınız ben 69-70 olmak istiyorum :)

Olursunuz bende sizin kg geldim buralara....5 kg daha vermeyi istiyorum.Sonra 5 kg hedef 60 kg.Toplamda 28 kg.
:)))))
Maydonoz kürü yapıp bırakınca benim metobolizma birden yavaşlıyor,kabız oluyorum.:2:

evet kızlar sabah klasik ekmek arası peynir 4 zeytin şekersiz çayla kahvaltımı yaptım.

bildirim yapıyorum ve mutsuzum
geçen hafta;
68.7

bu hafta yine 68.7 ne vermişim ne almışım ama karar verdim bu hafta hiç kaçamak yapmıyacam bakalım ne olacak

Yürüyüşlere devam edersen cok iyi bir yol alırsın canım.Hadi inşallah.Bende istiyorum bu ara cok zorlanıyorum.

Evet ya yürüyüş en iyi spor sabah yürüdüm saat 11 gibi yine 1saat yurucem akşam eşim yorgun olmazsa onunla da yururum 75lerden 77lere çıkmak çok koymuştu ama şimdi rahatladım heveslendim baya

canım sende şişkinlikte var söylüyosun ya ödemleri attığından emin olsan daha iyi takip edersin kendini

Ayy bilmiyorum aysem ya...3 haftadır git gel 69 gör tekrar geri 70..gel.Vücudu sasırttık yürüyüşe baslayıp eliptige ara verdim.Yine fark yok.Takipte edemiyorum.Tartı bu hafta 75 kg bile gösterdi.Anlayamadım ne oldu.

Back
X