- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
limon,portakaldan sonra.2 kasık kereviz yemegi,1 dilim ekmek yedim.Şimdi uyku vakti.Ates basladı![]()
canım zencefil varsa balla karıştırıp ye iyi gelir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
limon,portakaldan sonra.2 kasık kereviz yemegi,1 dilim ekmek yedim.Şimdi uyku vakti.Ates basladı![]()
canım zencefil varsa balla karıştırıp ye iyi gelir..
arada yediklerim 6 parça antep fıstıklı çikolata(
öğle. 2 kaşık barbunya,1 dolma 1 kase kıymalı tarhana çorbası..öğle yemeğim güzel ama değilmi:)))
öğle. 2 kaşık barbunya,1 dolma 1 kase kıymalı tarhana çorbası..öğle yemeğim güzel ama değilmi:)))
allah şifanı versin biran önce canım![]()
güzel ama akşamı dengelemen gerekiyor salta ayran yersen ancak dengeelrsin o çikolatayı![]()
gülcan32 haklısın canım..ama daha öncede dediğim gibi kötü olana yemne alışkanlığımı bir anda kesip atamıyorum..yavaş yavaş inşallah:)))
ilknur herşeyin hayırlısı canım..üzme kendini birer tane meleğimiz var çok şükür..allah onların acısını gösteremesin..
inan ben test falan yapmam..çünkü beklemiyorum..canım sıkkın o konuda..
Ögle yemegin iyi degil canım.Barbunya ekmek grubu,tarhana,dolma hepsi ekmek.
(((( cikolatadan sonra.
Salata ayran yada spor canım.En az 30 dk spor.
aynen öyle canım ben bıraz daha yumuşak davranıyım dedim ama dediğin gibi menü çok karbonh. olmuş
Uyuyamıyorumda.Off.
Basım cok agrımaya basladı.Agrı kesici içtim....
Tabi canım umudu kaybetmek yok birde kafaya cok takmak yok.Bu tür işlerde kafaya taktın.mı da olmuyor.....
Bak bize bizde kafaya taktık kg tuttu yagları eritmiyor ya :))))
Secil biz ne yapcaz kız aynı yerde adımlıyoruz.!!:26:Herkes cok zayıflamışın incecik kalmışın diyor.Kotada giriyoruz ama kg eksilmiyor.
Secil link attım sana benim telefon acmadı.Sen acabilirsen yaz buraya yapalım.Ayvalı-armutlu tariflerin her ikisinide yapalım.Benim ki acmadı.
Salatalık 3 tl kg 5 adet 1 kg yapar zaten.Bu tarifi kafadan eledim ben zaten.Sabah aksam salatalık cok pahalı su ara....
Yazın yapsak ayva yok.
Diger armutlu tarifi yaparım.Katı meyve sıkacagı yerine rondoya koyarım :))))
Kızlar biz hala ev yerleştiriyoruz bitmedi hala herseyin yeri tekrar tekrar değişiyor. Az önce gorumcem aradı eşimi rahatsızmıs doktorlar kalp demiş detaylari bilmiyorum bu akşam bize gelicek eşim gidip alicak.uzuldum baya.insallah kötü bisey çıkmaz. Eşim yarın doktora götürecek
Sen iyice sifayi kapmissin kv.hasatini çıkarmış baksana.dikkat et bi dahaki gidişine. Bu kadarda olmazki resmen vücut direncin kırılmış
Bu kilolarla napicaz bilmiyorum canım yazdıklarını tam okumadim daha hemen okucam şimdi