"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

gülcan32 haklısın canım..ama daha öncede dediğim gibi kötü olana yemne alışkanlığımı bir anda kesip atamıyorum..yavaş yavaş inşallah:)))
ilknur herşeyin hayırlısı canım..üzme kendini birer tane meleğimiz var çok şükür..allah onların acısını gösteremesin..
inan ben test falan yapmam..çünkü beklemiyorum..canım sıkkın o konuda..

arada yediklerim 6 parça antep fıstıklı çikolata:((
öğle. 2 kaşık barbunya,1 dolma 1 kase kıymalı tarhana çorbası..öğle yemeğim güzel ama değilmi:)))

öğle. 2 kaşık barbunya,1 dolma 1 kase kıymalı tarhana çorbası..öğle yemeğim güzel ama değilmi:)))

Ögle yemegin iyi degil canım.Barbunya ekmek grubu,tarhana,dolma hepsi ekmek.
:((((( cikolatadan sonra.

gülcan32 haklısın canım..ama daha öncede dediğim gibi kötü olana yemne alışkanlığımı bir anda kesip atamıyorum..yavaş yavaş inşallah:)))
ilknur herşeyin hayırlısı canım..üzme kendini birer tane meleğimiz var çok şükür..allah onların acısını gösteremesin..
inan ben test falan yapmam..çünkü beklemiyorum..canım sıkkın o konuda..

amin canım cemicümlesinin inşallah.. yok canım takmıyorum hayırlısı allahdan inşallah birdahaki aya ümidimizi yitirmek yok ben bu ay hiç takmadım aklıma bile gelmedi cumrtesi regel günümdüya o zaman geldi öyle aklıma ama yolumuza aynen devam olana kadar :16:..

nedenki canın sıkkın bu konuda:26: sen genede allahdan ümidini kesme canım..

aynen öyle canım ben bıraz daha yumuşak davranıyım dedim ama dediğin gibi menü çok karbonh. olmuş

Yumusak davranmak yok ilknur.Herkes elestiriye acık oldugunu ilan etti....
Banada söyleyin.Siz söylemezseniz etraftakiler pat diye söyler.Yakınlarınızın söylemesi daha cok canınızı yakar.Diger kızlar bilir eski topikte cagla vardı.Amcası her gördügünde dalga geciyordu...Ne kadar üzülüyordu.....
Burda hepimizin amacı ortak bu yüzden söyleyin..

Kızlar biz hala ev yerleştiriyoruz bitmedi hala herseyin yeri tekrar tekrar değişiyor. Az önce gorumcem aradı eşimi rahatsızmıs doktorlar kalp demiş detaylari bilmiyorum bu akşam bize gelicek eşim gidip alicak.uzuldum baya.insallah kötü bisey çıkmaz. Eşim yarın doktora götürecek

Uyuyamıyorumda.Off.
Basım cok agrımaya basladı.Agrı kesici içtim....

Sen iyice sifayi kapmissin kv.hasatini çıkarmış baksana.dikkat et bi dahaki gidişine. Bu kadarda olmazki resmen vücut direncin kırılmış
Bu kilolarla napicaz bilmiyorum canım yazdıklarını tam okumadim daha hemen okucam şimdi

Çok olmuş canım yani aynı grup olmuslar.bi salata yada yoğurt yiyebilirdin bunlarin yerine hem tok tutardi hemde dengelerdin aksama salata yada yoğurtla destekle canım

Tabi canım umudu kaybetmek yok birde kafaya cok takmak yok.Bu tür işlerde kafaya taktın.mı da olmuyor.....
Bak bize bizde kafaya taktık kg tuttu yagları eritmiyor ya :))))
Secil biz ne yapcaz kız aynı yerde adımlıyoruz.!!:26:Herkes cok zayıflamışın incecik kalmışın diyor.Kotada giriyoruz ama kg eksilmiyor.

aynen öyle takmıyorum canım şu aralar kafamı tamamen kilo vermeye odakladım :27::27::27:

kızlar spor sayesinde kas yaptınız ondan kilodan gitmiyor ama inceliyorsunuz bir süre böyle direnecek sonra bir bakmışsın birdahaki hafta iki kilo birden gider bu işler böyle
[/QUOTE]

Bende öyle ümit ediyorum ama kaç aydirda olduğum yerde sayıyorum sinir olmaya başladım iyice:27:

Salatalık 3 tl kg 5 adet 1 kg yapar zaten.Bu tarifi kafadan eledim ben zaten.Sabah aksam salatalık cok pahalı su ara....
Yazın yapsak ayva yok.
Diger armutlu tarifi yaparım.Katı meyve sıkacagı yerine rondoya koyarım :))))

Yapalım canım ama evde malzemem yok armut yok armut almam lazım

Kızlar biz hala ev yerleştiriyoruz bitmedi hala herseyin yeri tekrar tekrar değişiyor. Az önce gorumcem aradı eşimi rahatsızmıs doktorlar kalp demiş detaylari bilmiyorum bu akşam bize gelicek eşim gidip alicak.uzuldum baya.insallah kötü bisey çıkmaz. Eşim yarın doktora götürecek

İnşallah canım...Kalp sakaya gelmiyor.Cok gecmiş olsun....Evin işi daha bitmez.Kullandıkca sunu suraya koysak daha iyi olur diye sürekli yer degişir.Allah kolaylık versin.
Benimde armut yok.Yazdım ben zaten burdan bak tariflere.Bir atak yapalım.Ben yanlışımı biliyorum bu dönem hamur işi yememeliyim.Düşünüyorumda kv bilerek mi yaptırıyor yoksa.!!!:20:Hafta içi didin didib hafta sonu hamur işi.Mecbur yiyorum baska yemek olmuyor.Kendi evin mutfagın degil alternatif yap.Hafta sonu beni bitiriyor.
Ara 1 türk kahvesi,limonlu adacayı,aksam 2 dilim ekmek,1 kase yogurt,1 yemek tabagı kereviz,sarımsak ve sogan.Ay kızlar cok fenayım.Eşim yaptı sagolsun herseyi.Sofrayı kurdu topladı.Ses gitti hic yok.

Sen iyice sifayi kapmissin kv.hasatini çıkarmış baksana.dikkat et bi dahaki gidişine. Bu kadarda olmazki resmen vücut direncin kırılmış
Bu kilolarla napicaz bilmiyorum canım yazdıklarını tam okumadim daha hemen okucam şimdi

Evet canım ya cok fenayım :(
Ne kadar dikkat etsemde sürekli onlar bahcede oturuyor.Kıs-yaz fark etmiyor.Ben alışkın degilim ki sürekli evin içindeyin kendi evimde....
Kv evi beni her anlamda tüketiyor.Vücut,manevi,kg,cilt her anlamda kuruyorum.

Back
X