"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

merhaba kızlar bugün çok yorucuydu ,iki gündür misafirim vardı bugün gidince dip köşe temizlik yaptım spor niyetine iyi yoruldum

geçmişe baktımda aranızda en tombik benim yahu çok fenaa çokkk :14: siz 70 lerden inmeye çalışıyosunuz benim ideal kilom 70 yahu ..10 yıl önce 70 kiloydum ulaşmak hayal gibi geliyor yaklaşık 40-45 kilo vermem lazım ayda 4 kilo versem 1 yılda anca ulaşırım :19: hayırlısı bakalım inşallah böyle kararlı devam edebilirim
bugün yediklerim

sabah :
2 kk peynir
5 zeytin
domates yeşillik
1/4 ayva
1 fincan yeşil çay
2 dilim kepek ekmegi

ara:
2 ceviz
1 elma

öğlen
1 adet karnıyarık
1/2 sb yoğurt
2dilim kepek ekmeği

ara
1 sb ayran
yarım elma
yarım mandalina
1 fincan tarçınlı yeşilçay

akşama yiyeceklerim öğlenin aynı
1,5 lt su içtim

Hedefin kaç canim? Hedefine kac kilon var? Ben ayda 2 kilo vermeyi hedefliyorum iki iki gitse her ay baya bi kilo veririm yaza.hedefim 65.65 olunca daha vermek istermiyim bilemiyorum.bi 65 i goreyimde sonrasini düşünürüm:51:

canım benim hedef şimdilik 70 sonrakide 65 olcak inşallah bakalım bi 70 inimde.. senin boyun kaç canım

merhaba kızlar bugün çok yorucuydu ,iki gündür misafirim vardı bugün gidince dip köşe temizlik yaptım spor niyetine iyi yoruldum

geçmişe baktımda aranızda en tombik benim yahu çok fenaa çokkk :14: siz 70 lerden inmeye çalışıyosunuz benim ideal kilom 70 yahu ..10 yıl önce 70 kiloydum ulaşmak hayal gibi geliyor yaklaşık 40-45 kilo vermem lazım ayda 4 kilo versem 1 yılda anca ulaşırım :19: hayırlısı bakalım inşallah böyle kararlı devam edebilirim
bugün yediklerim

sabah :
2 kk peynir
5 zeytin
domates yeşillik
1/4 ayva
1 fincan yeşil çay
2 dilim kepek ekmegi

ara:
2 ceviz
1 elma

öğlen
1 adet karnıyarık
1/2 sb yoğurt
2dilim kepek ekmeği

ara
1 sb ayran
yarım elma
yarım mandalina

1,5 lt su içtim

aklına öyle şeyler getirme canım üzme kendini hem sen bizden daha şanslısın sen bizden daha çabuk kilo verirsin inşallah istediğin kiloya ulaşacaksın moral bozmak yok aynen devam ediyorsun anlaştıkmı.. birde suyu hergün 3 litreye tamamla canım olacak gidecek bu kilolar başka çaresi yok.. bu arada menün gayet güzel

Son düzenleme:

bugün yediklerim

sabah :
2 kk peynir
5 zeytin
domates yeşillik
1/4 ayva
1 fincan yeşil çay
2 dilim kepek ekmegi

ara:
2 ceviz
1 elma

öğlen
1 adet karnıyarık
1/2 sb yoğurt
2dilim kepek ekmeği

ara
1 sb ayran
yarım elma
yarım mandalina

1,5 lt su içtim

iyim hamd olsun canım en nasılsın... inşallah olacağız kendi elimizde sonuçta istediğimiz kiloya inmek

Destina canım öyle düşünme.Ben 86 dan inebilecegime hiç ihtimal vermezdim.Cok cok şükür.Azim oldugu sürece her istedigin kg inersin.Sonuçta bu kiloları birden almadın öyle degil mi?Hemen gitmesini bekleme.Gitsinde 1 srnede gitsin canım.
İknur ehh işte ben bu ara hicbirşeye dikkat edemiyorum.Cok canım istemiyor.

Destina canım öyle düşünme.Ben 86 dan inebilecegime hiç ihtimal vermezdim.Cok cok şükür.Azim oldugu sürece her istedigin kg inersin.Sonuçta bu kiloları birden almadın öyle degil mi?Hemen gitmesini bekleme.Gitsinde 1 srnede gitsin canım.
İknur ehh işte ben bu ara hicbirşeye dikkat edemiyorum.Cok canım istemiyor.

canım sen kendini bir toparlada allahın izniyle devam edersin bi düzene girersin tekrardan

bugün yediklerim

sabah :
2 kk peynir
5 zeytin
domates yeşillik
1/4 ayva
1 fincan yeşil çay
2 dilim kepek ekmegi

ara:
2 ceviz
1 elma

öğlen
1 adet karnıyarık
1/2 sb yoğurt
2dilim kepek ekmeği

ara
1 sb ayran
yarım elma
yarım mandalina

1,5 lt su içtim

Senden önce en tombis bendim canım ama insan azmedince veriyo.sen sanslisin kilon fazla olduğu için ve genç olduğun için vericeksin fazlaliklari rahat ol.yediklerin gayet iyi.mumkun oldukça burdan ayrilma insan ister istemez sorumlu hissediyo kendini vericem kilolari diyo.bide hedeflerini yüksek tutma.kucuk kucuk hedefler koy kendine böylece daha cok motive olursun kilolar gittikçe. Acelemiz yok yavas yavas ve sağlıklı vericez kilolarimizi her zaman destekciniz canım. Sen kilola r indan kurtulmaya karar vermissin artık gerisi gelicek merak etme sen

iyi akşamlar kızlar nişan var ya oraya gidiyoruz şimdi orda kalırsak 2 gün yazamam oof ya başka yerdede diyet yapmak çok zor oluyo gitmiycektim aslındada illaki çiğdemide getirin demişler gidiyorum mecbur napalım hadi öpüyorum hepinizi görüşmek üzere

iyi akşamlar kızlar nişan var ya oraya gidiyoruz şimdi orda kalırsak 2 gün yazamam oof ya başka yerdede diyet yapmak çok zor oluyo gitmiycektim aslındada illaki çiğdemide getirin demişler gidiyorum mecbur napalım hadi öpüyorum hepinizi görüşmek üzere

Iyi eğlenceler canım

Iyi eğlenceler canım

eğlenirsin canım bıraz güle güle git allaha emanet ol:29:

kızlar bugünki menüm

sabah
tost
1 yumurta

ara
fındık

öğlen
pırasa yemeği ve 1 kase yoğurt
akşam
3 kaşık kıymalı patlıcan yemeği yanındada 3 kaşık pilav
1 kase yoğurt

3 litre su bırazdan da 1 yeşilçay

Son düzenleme:
Kizlar iyi aksamlar sabahtan beri oturamadim az sonra yemege misafirler gelecek yemegiydi evi toplamaydi tatlisiydi is bitmiyor gorusuruz kizlar

kızlar bişey sorucam akşam yemeği olarak ekmeksiz yeşil kırmıızı mercimek tarana yoğurt gibi çorbalar 1 kase yoğurtla yendiğinde kilo aldırır mı ??

Back
X