"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Sakin ha onca emek azda kaldi hedefe salmakyok canim 69lari bu hafta mutlaka bekliyorum canim

Hosgeldin canım.Diyet hikayen varsa yazar mısın?Dogumla mı geldi sadece?Yas kac?
.......
Birde sen yeni üye olmuşsun bu topigin cok ziyaretcisi var salı günleri 9 tane üye dısında ziyaretci var mesala.Hergün takip mi ettin?
Hosgeldin tekrar düzenli katılım bekliyoruz lütfen!!!

Sen beni gectin coktan!!!Eski topikte yarısmıştık.
Bu hafta söz ortak elimden gelenin fazlasını yapacagım.Daha 4 gün var.

gu17034 .!.:
Hosgeldin canım.Diyet hikayen varsa yazar mısın?Dogumla mı geldi sadece?Yas kac?
.......
Birde sen yeni üye olmuşsun bu topigin ziyaretcisi var salı günleri 9 tane üye dısında ziyaretci var mesala.ışte ayan za n ün takip mi ettin?
Hosgeldin tekrar düzenli katılım bekliyoruz lütfen!!!

Evet yeni sayilirim ama çok uzun zamandan beri takip ediyorum bi önceki topikten beri desem . Salı günleribildirimleri falan biliyorum. Ama devam edemem diye katılmak istemedim ama inşallah devam edicem.

Ben 32 yaşındayım evlendigimde 56 kiloydum. 58 kilo ile ilk çocuğuma hamile kaldım daha sonra bir verdim bi aldım ama 65- 66 larda kaldım. ama oyle sıkı diyetim olmadı hiç. Sonra ikinci çocuk oda şimdi 1 yaşında iste suan dediğim gibi 69.6 yim.

Suan sadece yediklerime dikkat ediyorum ve bol su iciyorum .

Belli olmaz canim sen kendini simdiden saliyon ama

canim bende coktandir yemiyordum canim cekti yaptim ama aksam artmisti kokacak bosa gidecek diye 1tabak daha yedim simdî uf mayonezli mayonezli aglamak istiyorum

maşallah hızlı veriyosun canım hızına yetişmek münkün değil süper böyle devam et:13:

Yarim ekmek kac dilim ekmek yapiyorki?menun iyi canim

Bu saatler kanepedn kalkmak zoruma gidiyo canim ,ne guzel evini mis etmisin 2gundur evi supuremedm bende yarin elektrk olursa insallah

canım ekmeği miktar olarak dengeledim de sorun beyaz ekmek olması beyaz ekmek bende ödem yapıyo sorun o

Son düzenleme:
Insallah canim bu hafta ilk 3e bekliyorum seni

Bende oyle kiz ama hic tuzsuzda olmuyorki

Evet canim bende duymustum bunu ,soguk su icincede ayni durum

evet yaa çok tuzlu yemem zaten hep az tuz kullanırım ama sıfır tuz olmadanda yenilmiyor yemekler ne yazıkki hem tuza da ihdiyaç var..:27:

Slm bende uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Bende aranıza katılmak istiyorum iki çocuktan sonra kilolardan kurtulamdim ilk çocuğumdan 6, ikinciden 3 kilo miras kaldı artık kurtulmak istiyorum
canım hoşgeldi evlatlarını allah bağışlası.. verirsin canım hep irlikte burada vericez inşallah..
canım ekmeği miktar olarak dengeledim de sorun beyaz ekmek olması beyaz ekmek bende ödem yapıyo sorun o

kız se neden beyaz ekmek yiyorsun o zaman tam buğday çavdar ye beyaz ekmeği terk et yoksa bu böyle gitmez..

günaydın arkadaşlar...
güne 1 bardak su irl başladım..1 yumurta 1 dilim ekmek bi,raz peynir..domates ve biber ile kahvaltı yapıcam..
beyaz ekmek herkesin sorunu sanırım:..ama bırakıcam yavaş yavaş..

.alışmıyorum canım evdeyim kızım varya ona bakıyorum.. allahım inşallah sanada verir yüzünü güldürür..

Enbguzeli ya gercekten zor oluyor cocuk olunca nolur bilmiyorum su anda bu fikri tamamen cikardim kafamdan ya ben 4. Gunum bisey de yemiyorum ama halal sisim sanki cok yemisim gibi

Günaydın kızlar.Hayırlı cumalar olsun....
Yürüyüşümü yaptım.45 dk yürüyüş,20 dk aletler.
Spora gitmeden 1 incir,yarım.litre su.Kahvaltı 2 dilim ekmek,1 biber.1 yumurta-maydonoz omlet.
Cok şiştim şişkinlik için zencefil,mısır püskülü,adacayı cayımıda hazırladım iciyorum.

Gunaydin herkese... Ben ekmek arası peynir domates ve çayla kahvaltimi yaptım 2 saat önce. Sabah benim için çok yorucu oluyor çocukları hazırla krese bırak ise başlamadan yoruluyorum :(

Back
X