- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
- 163
Kac gundur duzenli yaptin yarin dinlenme gunu olur,sakin abartma canim yarin
Yok canım...Akraba ziyaretine gitcez sevgili kv ile

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac gundur duzenli yaptin yarin dinlenme gunu olur,sakin abartma canim yarin
Corekotu zayiflatiyormu bilen varmi ?
Yok canım...Akraba ziyaretine gitcez sevgili kv ileStrese girmedigim sürece problem yok.Bu sogukta 3 gündür yürüdüm.Kv cenesini tutarsa rahat bir hafta sonu olur.Bakalım artık son olaydan sonra ne degişti görcem
![]()
Hayır.Teyzem yiyor gr kg veremedi.
Gülcan canım ben cıkıyorum.Giyinip,makyaj,sac halledeyim eşim gelene kadar.Ögleden sonra yola cıkcaz.
Kib.Görüşürüz.
Yan etkilerinde ödem var.Ama yürüyüş yapana kadar yoktu birsey.
Bugun tartıldım 70.3 dün ödem atıcı cay içtim o etki etti herhalde.
Ara ogun pek yapamadim oyuzden oyle beslendim canim
Harikasin canim sporda yapmissin saliya kadar 6yi kesin gorecekrin fistik
Yok canım...Akraba ziyaretine gitcez sevgili kv ileStrese girmedigim sürece problem yok.Bu sogukta 3 gündür yürüdüm.Kv cenesini tutarsa rahat bir hafta sonu olur.Bakalım artık son olaydan sonra ne degişti görcem
![]()
Kızlar bu arada yeni gelen fıstıklar derya ve ayse siz bu haftaki listede yer alcaksınız.Bu yüzden bu listede yoksunuz....
Kızlar buraya girmeyi alışkanlık haline getirirseniz cok fayda görürsünüz.Calışıyorum zaman yok demeyin!!!Bende calıştıgım dönem diger kızlar biliyorlar her sabah giriyordum.....Azim,istek ve takip.....Sonuc=BASARI.:13::13:
Yapılamıycak hicbisey yok.İsteyin yeter.
ahhh ne güzel bende yürüsem vakit olsa ama akşamları evde yuruyuş yapacağım bugünde sevgili kv le gezmeye gidiyosun galiba önemseme fazla onları keyfine bakGünaydın kızlar nerdesiniz?Kimse yok yine!!!
Bugunde yürüyüşümü yaptım 30 dk yürüyüş 40 dk aletler.1 lt su.
Kahvaltı 1 dilim ekmek,4 dilim peynir,1 domates.
Gunaydin henuz elektrigm gitmedi insallahda gitmez,hic iyi degilim sabaha kadar uyudummu naptim anlamadim kizim agladi cok sik simdide uyandim ama kalkasim gelmiyor 1dede arkadasa gidecem
Slm kızlar
45 dak yürüyüşumu yaptım geldim. Bugün annemlerdeydim öğleden sonra
Sabah çocuklara hazırladığım omletten yedim biraz. Öğlen annemlerde bir dilim ekmek ve ispanak yemeği ve çayın yanında bir kuru pasta akşam da birdilim ekmek ve mercimek çorbası biraz oncede bir mandalina iki litreye yakın da su içtim
Hiç bu kadar umutlu olmamıştım vericez demi bu kilolari
Kizlar bugun sporumu yapamadim
tamam canım okadarcıkdan bişey olmaz.. sen hangi şehirdesin??
Kızlar bu arada yeni gelen fıstıklar derya ve ayse siz bu haftaki listede yer alcaksınız.Bu yüzden bu listede yoksunuz....
Kızlar buraya girmeyi alışkanlık haline getirirseniz cok fayda görürsünüz.Calışıyorum zaman yok demeyin!!!Bende calıştıgım dönem diger kızlar biliyorlar her sabah giriyordum.....Azim,istek ve takip.....Sonuc=BASARI.:13::13:
Yapılamıycak hicbisey yok.İsteyin yeter.
ahhh ne güzel bende yürüsem vakit olsa ama akşamları evde yuruyuş yapacağım bugünde sevgili kv le gezmeye gidiyosun galiba önemseme fazla onları keyfine bak
canım benimde çocuktandolayı uyku düzenim yok, bu arada sen hamilemisin hamilelik takvimi yazıyor tickerinde
dinlenme günün olur canım yarın yaparsın..
hayırlı akşamalr kızlar..
yoğurt
sabah
2 dilim ekmek
1 tavada yumurta
3 sosis
beyaz peynir
helva
ara
elma
ara fırstık
yoğurt