"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Ben ondan bu hafta ilk 3 bekliyorum.Regl oldu ya belki + olur.
Bugun destina ve derya gelmedi hiç.Derya cok yedim demişti.....

Derya çok yedim dedi evet destina gelir kesin menüsünü yazar yarini merak ediyorum bende bakalım kim ne kadar vermiş olucak. Bizde sonraki hafta ilk 3 e gireriz:34:

Evet girdim ama hala geçen Haftalara göre artidayim kilo cizelgeme baksana 75 lerdeydim 74 ü görürüm diye Heveslendim ama hüsran

Yarından itibaren sıkı tutuyoruz ilk 3 olmasa bile bir daha ki hafta - görmeliyiz.Spor,sıkı beslenme,maydonoz,bol su bu hafta vermeliyiz artık.Cok duraksadık!!!!!:4::13::48::47:

Yarından itibaren sıkı tutuyoruz ilk 3 olmasa bile bir daha ki hafta - görmeliyiz.Spor,sıkı beslenme,maydonoz,bol su bu hafta vermeliyiz artık.Cok duraksadık!!!!!:4::13::48::47:

Anlaştık canım bu hafta dikkat edicez vericez kiloları kaçamak yok.arayi kapatmak lazım.
Kural 1 maydanoz suyu icilecek sabahları
Kural 2 cis şeyler yenilmeyecek
Kural 3 bol su +yeşil çay
Kural 4 spor yapılacak gerçi sen hastasin yapamazsın ama ben yapmaya calisicam.senjn eklemek istedigin bişey var mı

Anlaştık canım bu hafta dikkat edicez vericez kiloları kaçamak yok.arayi kapatmak lazım.
Kural 4 spor yapılacak gerçi sen hastasin yapamazsın ama ben yapmaya calisicam.senjn eklemek istedigin bişey var mı

Ben kendimi toparlarım şimdi karısık kocakarı cayı yaptım.Dinlendim mi yarına vucut agrım gecsin evde eliptik yaparım.
Kural 5 ekmek grubu cok asırı yenmicek
Kural 6 yogurt yada ayran yicez,icicez proteinle yaglar erisin....
Carsamba baslıyoruz!!!!Tutmayın kızlar bizi :)))

Ben kendimi toparlarım şimdi karısık kocakarı cayı yaptım.Dinlendim mi yarına vucut agrım gecsin evde eliptik yaparım.

Anlaştık:13: çarşamba başlıyoruz şu lahana cok tok tuttu beni ya super bişey tavsiye ederim aksam akşam canım bisey istemiyo. Gorumcemde gelicek eşiyle. Esim almaya gitti onları bu gece bizdeler yarın doktora gidicek bakalım sonuclar iyi cikar inşallah kalbin kiloyla ilgisi var mı doktor anjiyo demiş ama acaba kilodan olabilir mi tansiyonuda yuksekmis

Anlaştık:13: çarşamba başlıyoruz şu lahana cok tok tuttu beni ya super bişey tavsiye ederim aksam akşam canım bisey istemiyo. Gorumcemde gelicek eşiyle. Esim almaya gitti onları bu gece bizdeler yarın doktora gidicek bakalım sonuclar iyi cikar inşallah kalbin kiloyla ilgisi var mı doktor anjiyo demiş ama acaba kilodan olabilir mi tansiyonuda yuksekmis

Görümceye anjiyo demişlerse damarlarda bir sorun var mı diye bakarlar.Anjiyoda bir test,sonucu temizde cıkabilir.Kg ile kalp cok alakalı.Kg olunca tansiyonda kalpte tetikliyor.Hayırlı haberler inşallah.Evet lahana cok tok tutuyor.Kırmızı beyaz lahana sirke limon arada bende yapıyorum.

Son düzenleme:
Görümceye anjiyo demişlerse damarlarda bir sorun var mı diye bakarlar.Anjiyoda bir test,sonucu temizde cıkabilir.Kg ile kalp cok alakalı.Kg olunca tansiyonda kalpte tetikliyor.Hayırlı haberler inşallah.

Tansiyonu yuksekmis 15lerde 16 lardaymis küçük tansiyonuda yuksekmis baya.kilo var ya her türlü hastalığa davetiye cikartiyo.bakalim belki de doktor zayifla dicek.kilosu var çünkü vermek istiyo ama irade yok öyle oluncada gitmiyo kilolar sen son gördüğümde kilo almıştı bakalım bu gelisinde nasılsın. Hayirli haberlerle gelir inşallah yarın hastalığın her türlüsü zor canım
Bugün hava kötüydü bursada yürüyüş yapamadım zaten bugün işlerimi bile yetistiremedim çok iş birikmiş valla hele ütüler hala var benim afacan uyudu tv izlerken.bende biraz dinleniyim yeşil cay yapim kendime:ssz:

Ben ondan bu hafta ilk 3 bekliyorum.Regl oldu ya belki + olur.
Bugun destina ve derya gelmedi hiç.Derya cok yedim demişti.....

evet ızlar bu hafta daha sıkı olacak menüler bende maydonoz yapim o zaman..

inşallah iyi haberler alırsınız canım çok geçmiş olsun allah şifasını versin..

Tansiyonu yuksekmis 15lerde 16 lardaymis küçük tansiyonuda yuksekmis baya.kilo var ya her türlü hastalığa davetiye cikartiyo.bakalim belki de doktor zayifla dicek.kilosu var çünkü vermek istiyo ama irade yok öyle oluncada gitmiyo kilolar sen son gördüğümde kilo almıştı bakalım bu gelisinde nasılsın. Hayirli haberlerle gelir inşallah yarın hastalığın her türlüsü zor canım
Bugün hava kötüydü bursada yürüyüş yapamadım zaten bugün işlerimi bile yetistiremedim çok iş birikmiş valla hele ütüler hala var benim afacan uyudu tv izlerken.bende biraz dinleniyim yeşil cay yapim kendime:ssz:

Kalp rahatsızlıgı varsa kesin zayıflaması lazım....
Mecbur vercek.Kalp kg hic sevmiyor,tıkanıyorsun cok cabuk.
İnşallah iyi haberler olur.Sende sıkma kendini hasta olma....
Bende cok ütü cıkmıyor artık cok mutluyum....
Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım.

Yok canım ya dikkat ediyorum kendime bugün utuyle yoruldum zaten spor yapmadım ama yarın firsat bulursam yürüyüş yapıcam yapamazsamda leslie yapmaya calisicam misafir durumuna bağlı tabi.hastane sonrası eve gelirlerse yemek yapma telaşım olur bakalım yarin da oyle geçsin
Maydanozcular evet ilknurda bize katıldı ilknur çok sevindim hep bera er vericiğiz kilocuklari:kkk:

Afiyet olsun canım.

Doktor zayifla derse bana sorar zaten sen nasıl zayifladin falan diye bende anlatırım belki faydam dokunur

Back
X