Kilolarını veremeyenler

mevhibe34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
309
0
96
İstanbul
Kızlar;
72,5 la doğum yaptım 18 kilo almıştım 1 ay 2 hafta oldu 67,4 kiloyum tık yok sinirlerim bozuldu. Tavsiyesi olan var mı?

daha ne kadar olmuş doğuralı sen kilolara takmışsın
bi yıl içinde vücut kendini toparlıyo daha çok yeni
hemen eski kilona dönemezsinki zamanla verirsin
ben 55 le hamile kaldım 82 yle doğuam gittim
27 kilo aldım ve 20 aylık oldu kızım 1 yıl içinde eski kiloma geri döndüm
biraz dikkat edersen zamnala verirsin hele bi emeklemeye başlasın yürüsn bak peşinde koşturmaktan kalıyomu kilo takma kafana

Çok teşekkür ederim valla resmen taktım birde okudum insanlar 1-2 kilom kaldı demişler ben de bir sorun var heralde dedim, moral oldu teşekkürler

CAnım takma kafana kiloları.Daha dur yeni doğum yaptık birde bünyeler değişiyor canım.Sen yemene dikkat et kilo vercem diye uğraşma bol su tüket.

2009 aralik annelerinin en takintilisi bendim kilo konusunda 3 kilom kaldi verilecek onuda bu baharda yuruyerek insallah 4 kilo vermistim dogumdan sonra sonra ypsti kaldi sanmistim ta ki 6 . Ayda 5-6 kilo birden gitti rezene bol bol icersen bebisede faydali senin kilo vermenede 4-5 fincan iciyrdum ben 6. Aydan sonrada 1 ogun kfleks yiyip verdik bizden cogu kisi hala emziriyrm ve istahim acik diye 3 kilom kaldi 15 ay oldu ama bu bahar onuda halledecegim allahin izniyle uzun lafin kisasi daha cok erken sis sis duruyordur yuzun bile sutum olsun diye ekstra fazla yeme yeter

2009 aralik annelerinin en takintilisi bendim kilo konusunda 3 kilom kaldi verilecek onuda bu baharda yuruyerek insallah 4 kilo vermistim dogumdan sonra sonra ypsti kaldi sanmistim ta ki 6 . Ayda 5-6 kilo birden gitti rezene bol bol icersen bebisede faydali senin kilo vermenede 4-5 fincan iciyrdum ben 6. Aydan sonrada 1 ogun kfleks yiyip verdik bizden cogu kisi hala emziriyrm ve istahim acik diye 3 kilom kaldi 15 ay oldu ama bu bahar onuda halledecegim allahin izniyle uzun lafin kisasi daha cok erken sis sis duruyordur yuzun bile sutum olsun diye ekstra fazla yeme yeter

Teşekkür ederim Aralık 2010 annelerininde en takıntılısı benim heralde:), inşallah öyle olur.

merhaba kızlar ben de aralık annesıyım.kızım 7 aralıkda dogdu 3 aylık olmasına az kald.62 ıle hamıle kaldım 82 kg ıle doguma gırdım 74 ıle cıktım su an 71bucugum.pof :D

slm ben de 74 ile hamile kaldım 81 ile doğuma girdim şu an 76 yımm hiçç veremedim çabalayamıyorumm yaaa açlığıma dayanamıyorum

45le hamile kaldım 62ile doğurdum şuan 52yim takıldım kaldım 52de. öle çok deil tabi yanlış anlaşılmasın ama kilo işte sonuçta tüm kadınların kabusu. ama hepimiz yeni doğum yaptık daha ayrıca emzirioruz da hemen gitmesini bklemeyelm bu fazlalıkların. eninde sonunda gidicekler..

offff offffffffff 58 de çakılı kaldım.. dogumdan geldıgımde 69 kıloydum..

20 gundur gram düşmuyor... üzülüyorum

bende aralıkta doğum yaptım 58 kiloyla hamile kaldım 74 kiloyla doğuma girdim 62 ye düşmüştüm dün tartıldım 64 olmuşum::(millet zayıflar ben kilo aldım

Back
X