- 23 Aralık 2012
- 7.468
- 49.777
- 748
Günde bi öğün taş kaynatıyorum o kadarAyyy sen çocuğu aç mı bırakıyorsun. Doktora götürdün mü?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günde bi öğün taş kaynatıyorum o kadarAyyy sen çocuğu aç mı bırakıyorsun. Doktora götürdün mü?
Allah size de sabır versin. Maşallah çocuğunuza daKaynvalde ve ekibi tabiki sürekli konusuyor ama umrumda mı hiçç. Maşallah cok da saglıklı yavrularım.
Amin canım hıc sallama. Az az yesin herseyden yesin mantıgındayım. Ama illa pırasa yıyecek bamya yıyecek peynir nasıl yemez kafasında degılım.Büyüyünce yerler emınım. Kemik gelişimini ve bilişsel gelişimi önemsiyorum gerisi boş işler.Allah size de sabır versin. Maşallah çocuğunuza da![]()
Bitmedi bu kafalar şişman etli butlu sağlıklıymış olduMerhaba 3 yaş 5 aylık oğlum var 3 bucuk nerdeyse boyu 100 cm kilosu 15 evet biraz zayif bir cocuk ama cok degil kayinpederim gorumcemin oglunun kilosuna bayiliyor benim cocugum gozunde cok zayif gorumcemin cocugu 15 aylik 17 kilo obez bir cocuk gorumcemle esi de keza oyle ama onlarin gozunde benim cocugum sikintili o cocugun obezliginden hic bahsedilmez ama benim cocugumun zayifligi konusulur.. bu arada cocugumn kan degerleri guzel boy gelisimi guzel cok nadir hasta olan bir cocuk ama gelin gorun ki bunu ben anlatamiyorum bu cehalet beni mahvediyor canimi sikiyor. Bir kac kez lafi tiktim cocuklarin genetikten dolayi kilolu oldugunu ve ilerisi icin buyuk sikinti oldugunu soyledim onlar duymamazliktan geliyor icimi dokmek istedim biraz da getcekten canimi sikiyor bu durum :/
Ana gibi ana işteGünde bi öğün taş kaynatıyorum o kadar![]()
![]()
Bizimki gece beni aç bıraktın diye uyuyorKaynvalde ve ekibi tabiki sürekli konusuyor ama umrumda mı hiçç. Maşallah cok da saglıklı yavrularım.
Türk insanı zayıf kadın ve zayıf çocuk sevmez. Zayıf olmak sağlıksız ve anormaldir. Bu yüzden kafayı takmayın. Doğru olan sizin beslenme tarzınız. Hayatı boyunca size dua edecek oğlunuz. Kuzeni de dötlü göbekli dolaşacak işte ortalıkta zavallı evladım.
Bazı insanlar kiloyu ne kadar seviyor. Kilo sağlık kaybıdır. Siz bunun bilincinde misiniz gerisi önemli olmasın. Kayinpederiniz belli yasa gelmiş ve düşüncelerini değiştirmez. Bunun için yormayın kendinizi. Ben kendimi bu laflar yüzünden değilde o çocuğun geleceği için üzerdim. İnsanların lafına cok fazla takılmak hele de haklıysam hiç gelmiyor bana ya. Kendi enerjinizi ailenize çevirin. Cocugunuz saglikli, esinizle de aranız iyiyse kapatin kapılarınızı mutluluğunuza bakinMerhaba 3 yaş 5 aylık oğlum var 3 bucuk nerdeyse boyu 100 cm kilosu 15 evet biraz zayif bir cocuk ama cok degil kayinpederim gorumcemin oglunun kilosuna bayiliyor benim cocugum gozunde cok zayif gorumcemin cocugu 15 aylik 17 kilo obez bir cocuk gorumcemle esi de keza oyle ama onlarin gozunde benim cocugum sikintili o cocugun obezliginden hic bahsedilmez ama benim cocugumun zayifligi konusulur.. bu arada cocugumn kan degerleri guzel boy gelisimi guzel cok nadir hasta olan bir cocuk ama gelin gorun ki bunu ben anlatamiyorum bu cehalet beni mahvediyor canimi sikiyor. Bir kac kez lafi tiktim cocuklarin genetikten dolayi kilolu oldugunu ve ilerisi icin buyuk sikinti oldugunu soyledim onlar duymamazliktan geliyor icimi dokmek istedim biraz da getcekten canimi sikiyor bu durum :/
Sıkmayın canınızı. bizim toplum bebeklerde hep böyle ,ki oglunuzun boyu ve kilosu gayet iyi. benim oğlumun kilosu 12.5 boyu 95 cm 3 yasa 2 ayımız var bize de zayıflık muhabbeti çok yapıyorlar.kasaba et borcumuz yok, sağlıklı olması bize yetiyor deyip geçiyorum.Merhaba 3 yaş 5 aylık oğlum var 3 bucuk nerdeyse boyu 100 cm kilosu 15 evet biraz zayif bir cocuk ama cok degil kayinpederim gorumcemin oglunun kilosuna bayiliyor benim cocugum gozunde cok zayif gorumcemin cocugu 15 aylik 17 kilo obez bir cocuk gorumcemle esi de keza oyle ama onlarin gozunde benim cocugum sikintili o cocugun obezliginden hic bahsedilmez ama benim cocugumun zayifligi konusulur.. bu arada cocugumn kan degerleri guzel boy gelisimi guzel cok nadir hasta olan bir cocuk ama gelin gorun ki bunu ben anlatamiyorum bu cehalet beni mahvediyor canimi sikiyor. Bir kac kez lafi tiktim cocuklarin genetikten dolayi kilolu oldugunu ve ilerisi icin buyuk sikinti oldugunu soyledim onlar duymamazliktan geliyor icimi dokmek istedim biraz da getcekten canimi sikiyor bu durum :/
Keske soyleyemiyorum da kirilacaklar uzulecekler diye ama doktorlari normal bir doktorsa soyler diye tahmin ediyorum. Yine de o cocuk gece elinde cikolata ve biskuvikerle geziyor Allah akil fikir versinBitmedi bu kafalar şişman etli butlu sağlıklıymış oldu
Bence siz takmayın zayıf olması çok güzel hareketli çevik bir çocuk şişman soluk solga kalan bir çocuktan daha sağlıklı keşke çocugun kilosuna övünecegine çare bulsalar
Sizin yapabileceğiniz malesef bir şey yok karşı taraf belliki cahil kiloyu övmelerinden belli siz birşey diyecek olsanız kıskanıyor derler en iyisi boşverinKeske soyleyemiyorum da kirilacaklar uzulecekler diye ama doktorlari normal bir doktorsa soyler diye tahmin ediyorum. Yine de o cocuk gece elinde cikolata ve biskuvikerle geziyor Allah akil fikir versin![]()
Bizimkiler ileride hastalikta kuvvetli olmasi acisindan diye diye yediler kafami hastalikta guc kilodan geliyor gibi sankiSıkmayın canınızı. bizim toplum bebeklerde hep böyle ,ki oglunuzun boyu ve kilosu gayet iyi. benim oğlumun kilosu 12.5 boyu 95 cm 3 yasa 2 ayımız var bize de zayıflık muhabbeti çok yapıyorlar.kasaba et borcumuz yok, sağlıklı olması bize yetiyor deyip geçiyorum.
Arada benim cocugumun normal diger cocugun normal olmadigini soyledigim zaman eminim iclerinden diyorlardir. Neyse ben soylerim yine de devamSizin yapabileceğiniz malesef bir şey yok karşı taraf belliki cahil kiloyu övmelerinden belli siz birşey diyecek olsanız kıskanıyor derler en iyisi boşverin
Benim cocuguma zayif denince normal karsilaniyor da obez bir cocuga obez denince neden anormal karsilaniyor 15 aylik bir cocukta 17 kilo benim gozumde de doktor gozunde de obezdir eminim ben bunu hakaret icin soylemedim cocugun kilosunu vurgulamak icin soyledim cunku ciddi kilosu var ben uzuluyorum o cocugaYani her çocuk farklıdır sizin de diğer çocuğa obez demeniz hoş değil.
Oğlum dört buçuk kilo doğdu. Bir yaşında 13 kiloydu. Biz de obez mi diye endişe ettiğimizde doktoru anne sütüyle beslenen çocuk da obezite denmez. Yürüdükçe atacak dedi. Keza dört yaştan sonra kemikleri sayılır hale geldi zayıfladı.
O dönemde zayıflık nasıl normalse boğumlu bebekler de normaldir
Çocuğuma doktoru asla obez demedi. Ki çikolata gibi zararlı yiyeceklerle de okul da tanıştı. Obez denmiyor yani. Sizin de yanlışa yanlışla yaklaşmanız normal değil.Benim cocuguma zayif denince normal karsilaniyor da obez bir cocuga obez denince neden anormal karsilaniyor 15 aylik bir cocukta 17 kilo benim gozumde de doktor gozunde de obezdir eminim ben bunu hakaret icin soylemedim cocugun kilosunu vurgulamak icin soyledim cunku ciddi kilosu var ben uzuluyorum o cocuga
Yani her çocuk farklıdır sizin de diğer çocuğa obez demeniz hoş değil.
Oğlum dört buçuk kilo doğdu. Bir yaşında 13 kiloydu. Biz de obez mi diye endişe ettiğimizde doktoru anne sütüyle beslenen çocuk da obezite denmez. Yürüdükçe atacak dedi. Keza dört yaştan sonra kemikleri sayılır hale geldi zayıfladı.
O dönemde zayıflık nasıl normalse boğumlu bebekler de normaldir