kilolu hamile kalan ve bebekleri için hazırlık yapanlar

pinar_1907

Gülümsemek güzeldir
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
112
2
316
42
Selam kızlar bende anne adayıyım...kilolu hamile kaldım ve kilo aldım ama şu an için meleğim herşeye değer :)
2 gün önce bebeğimin cinsiyetini öğrendim. oğlum geliyor :) ama ilk gebeliğim, ilk hazırlık ve ben nereden başlamam gerek bilmiyorum. doktorum bile kesinleşmedi, ne almam gerek, nelere dikkat etmem gerek bilmiyorum. ama herşey güzel olacak onu biliyorum...

tebrik ederim cnaım ben de kilolu biriyim ama henüz hamile değilim. Son 5 kilo daha vermek istiyorum. Sen kaç kiloda hamile kaldın ve şimdiye kadar kaç kilo aldın

tebrik ederim cnaım ben de kilolu biriyim ama henüz hamile değilim. Son 5 kilo daha vermek istiyorum. Sen kaç kiloda hamile kaldın ve şimdiye kadar kaç kilo aldın

teşekkür ederim... Allah isteyen herkese nasip etsin..
85 kiloda hamile kaldım. şu anda 90 kiloyum...

Hayirliolsun bebisin Allah sagliklakucaginaalmayi nasip etsin.Bende 84 kiloyum bu ay fazlacalisma olmadi ama yine de regl tarihimi bekliyoruum:)

Hayirliolsun bebisin Allah sagliklakucaginaalmayi nasip etsin.Bende 84 kiloyum bu ay fazlacalisma olmadi ama yine de regl tarihimi bekliyoruum:)

amin inşallah nasip olur.
belli olmaz bu işler :) umarım sende bize müjdeli haberi bir an önce verirsin :)

bu gün ayrıntılı utrasona girdim. :) çok güzeldi. oğlumla tanıştım. doğum öncesi halini gördüm.:) herşey normal. haftaya şeker yüklemesi yapılacak sanırsam ondan sonra rutin kontroller kalacak...bugün güney hastanesine gittim. orada ultrason ve genel kontrolumu oldum. önümüzdeki ayda oraya gidim tekrar görüşeceğim. inşallah normal doğum yapabilir.. hastane hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim :)

Korkmayın. Ben hormonlarım düzene girmeden plansız gebe kalmıştım. 123 kiloydum hamile kaldığımda. Doğuma 128 kilo ile gittim. Önemli olan istemek ve size yol gösterecek iyi bir doktor. Mutlaka bir riskli gebelikler uzmanına gidin.

28. haftamdayım..... :) içimdeki mucize ile buluşmama az kaldı :)

zaman yaklaştıkça içimdeki heyecan doruklara doğru yükseliği....

Hiç kafanıza takmayın kilolu hamileyim diye kızlar bende miğde bulantılarından gittikçe zayıflıyorum iştah miştah kalmadı halinize şükredin hayırlı doğumlar olur inşallah.

106 kilo oldum.... bakalım ne olacak bu işin sonu..... bebeğim sağlıklı olsun, sağlıklı doğsunda... veririz.... artık bebeğimizden izlerle (çatlaklarımız, yüz lekelerimiz ile)

106 kilo oldum.... bakalım ne olacak bu işin sonu..... bebeğim sağlıklı olsun, sağlıklı doğsunda... veririz.... artık bebeğimizden izlerle (çatlaklarımız, yüz lekelerimiz ile)

bende 73 kiloyla hamile kaldım aile hekimim 9-11 kg aarası almamı hedefledi bakalım ne olacak? peki hamilelik şekeri falan çıkmadı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…