Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 85 kiloyla hamile kaldım şuna 38 haftalığım doğumu ma az kaldı ve şuana kadar 5 kilo aldım çok şükür fazla almadım
önceleri bulantıdan 3 kilo felan vermiştim sonra 5 kilo aldım oda doğumda gider olur biter
bende normal doğum yapacağım
Vallahi tebrik ediyorum. Ne kadar az kilo almışsın opuyorumnanaktan
İnşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın![]()
Kızlar merhaba
ben 85 kiloyla hamile kaldım, boyum 1.65 civarı..neden kilo vermedin öncesinden derseniz birsürü tedavilerle boğuşurken kilo veremedim.. 3. tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım Allaha şükür, şu an 9 haftalık.. ama bu kilo meselesi kafama çok takılıyor, diyet yapılmayacağını biliyorum, ama çok kilo almaktan da korkuyorum, şu an 1 kilo aldım..böyle çok kiloyla hamile kalan, ya da hamileliğinde çok kilo alan var mı? (kan pıhtılaşması da olduğu için mecburen sezaryen olacağım, şimdiden bu kiloyla nasıl olacak diye düşünüyorum,herşeyden korkuyorum yani...) düzenli beslenmeye çalışıyorum şu an, süt içiyorum, et , sebze,meyve, yumurta, badem falan yemeye gayret ediyorum.. ne yapılmalı? yardımcı olursanız sevinirim..
yediklerimize dikkat edelim, hamur iş ive şekerden uzak duralım, özellikle beyaz ekemekten,şeker sorunu yaşamayız umarım. ben sadece bebeğe yararı olacak yiyecekler yemeye gayret ediyorum. meyve, süt, yoğurt, tam tahıllı ekmek, hergün bir yumurta gibi. ekemekten pilav ve makarnadan uzak duruyorum.gerçi şu anda iştahım da yok ama ileride ne olur bilemem.amin kızlar inşallah sağlıklı hamilelik geçirip bebeklerimizi sağlıklı kucağımıza alırız...
bende normal doğum istiyorum ama durum neyi gösterir bilmiyorum... açıkçası ben normal doğumun bizim kilomuzla bağlantılı olduğunu düşünmüyorum... bebeğin kilolu olması normal doğumu zorlaştırır diye biliyorum... tanıdığım bir sürü insan çok kilolu oldukları halde sancıları tuttu ve gittiler normal doğurdular...
benim korkum fazla kilolu gebelerde hamilelik şekeri çıkma oranı...
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin...yerimseniben
Arkadaslar isterseniz birde 90 kilo üstü gebekalanlara bakın. 85te ne varki peeeee
bende 85 kiloyla hamile kaldım şuna 38 haftalığım doğumu ma az kaldı ve şuana kadar 5 kilo aldım çok şükür fazla almadım
önceleri bulantıdan 3 kilo felan vermiştim sonra 5 kilo aldım oda doğumda gider olur biter
bende normal doğum yapacağım
ben 115 le hamile kaldim mafoldumben
31.haftamdayim su an.bi ay once 125 olmustumakannehir
bugun kontrolum vardi 122 ye dusmusum sasirdim ama hersey yolundaydi cokta sevindimkaydirigubbakcemile2
arkadaslar bende 115 kilo ile gebe kaldim suan 24. haftalik gebeyim daha kilo almadim pazar günü doktora gitmistim ve bebegimin herseyi yolunda 650 gramm olmus:)) ama cok kilo almakdan bende cok korkuyorum.