- 25 Aralık 2022
- 264
- -17
- 28
- Konu Sahibi kedilerbenimkankam
-
Göndermezler maalesef küçükken de olumsuz birsuru olay yaşadım ailem tarafından onlari da atlatmış değilim henüzCanim benim oncelikle asıl annen ve babanin psikolojik problemleri var. Bu durum senide hasta ediyor. Asıl onlarin ilac kullanmasi gerekiyor. Gittigin psikiyatrist ile is birligi yap. Beraber yasadigim insanlarla gorusmek istiyor de, psikiyatristin belki onlarida tedavi olmaya ikna eder ya da en azindan sana karsi olan davranislarini degistirmelerini ister.
Bu kadar kilo almis olmanin sebebi yasadigin olumsuz ebeveyn davranislari olabilir. Senin yasindaki bir genc kizin aç olmasi dogru değil. Diyetisyene yollarlar mi seni?
Evet haklısın hiç ders de calismiyorum bı an önce başlamam lazım ikisini deablacım az önce de yazdım buraya da yazayım. aç kalarak zayıflayamazsın düzenli beslenmen ama kalori açığı oluşturman lazım. akşamları çık 1 saat tempolu yürüyüş yap. ve derslerine çalış iyi bir yer kazan ailenden de kurtulursun.
Psikiyatristin annen ve babanla gorusmek istemedi mi?Göndermezler maalesef küçükken de olumsuz birsuru olay yaşadım ailem tarafından onlari da atlatmış değilim henüz
Gorusuyolar da annem bana söylemiyor doktor de ne anlatilirsa orda kalıyorPsikiyatristin annen ve babanla gorusmek istemedi mi?
Merhaba canım.Gencligimde aynı yollardan geçtim seninle.Ailem bana da aynı şekilde davranmisti.İnsana en çok en yakınları tarafından her haliyle kabul görmemek sevgi hissetmemek koyuyor.16 yaşında 100 kiloyum birsuru psikolojik ilaç kullanıyorum ailem yüzünden babam hep döverdi annem katı hic sevmez beni birsuru ağır travma yaşadım hayatımda psikiyatriste gitmekten ve yatmaktan başka bir aktivite yok erkekler sana arkadaş gözüyle bile bakmaz arkadaşın olmaz sırf kilolusun diye yüzün güzel olsa bile dislanirsin hep dış görünüş herşeydir akrabalarımin yanında ne obezligim kaldı ne danaligim annem babamda öyle bir gün zayıflayıp hepsine gününü göstermek istiyorum saatlerdir açım karnım çok gurulduyo ama durucam bı şekilde sizce en aktif hızlı şekilde nasıl kilo verebilirim bütün günüm kilo vermeye ilgili seyleri arastirmakla gecti
Devlet hastanelerinde dyt var hem tahlil de yapıyorlar. Bence git verilen listeye birebir uy. Zaten yaşın küçük cok hızlı verirsin merak etme. Aç kalarak zayıflayamazsin o seni daha çok yemeye iter16 yaşında 100 kiloyum birsuru psikolojik ilaç kullanıyorum ailem yüzünden babam hep döverdi annem katı hic sevmez beni birsuru ağır travma yaşadım hayatımda psikiyatriste gitmekten ve yatmaktan başka bir aktivite yok erkekler sana arkadaş gözüyle bile bakmaz arkadaşın olmaz sırf kilolusun diye yüzün güzel olsa bile dislanirsin hep dış görünüş herşeydir akrabalarımin yanında ne obezligim kaldı ne danaligim annem babamda öyle bir gün zayıflayıp hepsine gününü göstermek istiyorum saatlerdir açım karnım çok gurulduyo ama durucam bı şekilde sizce en aktif hızlı şekilde nasıl kilo verebilirim bütün günüm kilo vermeye ilgili seyleri arastirmakla gecti
şunu unutma ki özgüven her şeydir :) kaç kilo olursan ol. elbette sağlığın için verebilirsen iyi olur ama başkaları için ise özgüven senin en büyük güzelliğin bunu unutma sen kendini küçük görürsen herkes küçük görür öyle bir özgüvene sahip olmalısın ki sana kilonla ilgili bir şey söylemye çekinmeli insanlar :) zayıflamak istersen sağlığın için zayıfla ama sakın özgüvensiz olma16 yaşında 100 kiloyum birsuru psikolojik ilaç kullanıyorum ailem yüzünden babam hep döverdi annem katı hic sevmez beni birsuru ağır travma yaşadım hayatımda psikiyatriste gitmekten ve yatmaktan başka bir aktivite yok erkekler sana arkadaş gözüyle bile bakmaz arkadaşın olmaz sırf kilolusun diye yüzün güzel olsa bile dislanirsin hep dış görünüş herşeydir akrabalarımin yanında ne obezligim kaldı ne danaligim annem babamda öyle bir gün zayıflayıp hepsine gününü göstermek istiyorum saatlerdir açım karnım çok gurulduyo ama durucam bı şekilde sizce en aktif hızlı şekilde nasıl kilo verebilirim bütün günüm kilo vermeye ilgili seyleri arastirmakla gecti
Birden diyete başlamak seni zorlar. İlk bir hafta;16 yaşında 100 kiloyum birsuru psikolojik ilaç kullanıyorum ailem yüzünden babam hep döverdi annem katı hic sevmez beni birsuru ağır travma yaşadım hayatımda psikiyatriste gitmekten ve yatmaktan başka bir aktivite yok erkekler sana arkadaş gözüyle bile bakmaz arkadaşın olmaz sırf kilolusun diye yüzün güzel olsa bile dislanirsin hep dış görünüş herşeydir akrabalarımin yanında ne obezligim kaldı ne danaligim annem babamda öyle bir gün zayıflayıp hepsine gününü göstermek istiyorum saatlerdir açım karnım çok gurulduyo ama durucam bı şekilde sizce en aktif hızlı şekilde nasıl kilo verebilirim bütün günüm kilo vermeye ilgili seyleri arastirmakla gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?