kilolu olmak kaderimiz değil...... kaderimi yeneceğim

merhaba günlüğüm dunku menumu yazayım sabah 1.5 dilim ekmek peynir 3 zytin 1 t.k. reçel sos
evden çıktık okula gitmek için kar yağdığı için gidemedik sevk aldık eve gelip biraz uyudum öğlen felaket açtım gözüm döndü resmen :( yarım kase melemen 6 adet patates kızartması 2 tane sosis ve diğer kahvaltılıklardan peynir zeytin 1 dilimde ekmek yedim tahinli poğaçanın 3te birini yedim akşam taze fasulye bol salata 1.5 tahta kaşık bulgur pilavı yedim

bugunkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta accık peynir 2 dilim ekmek 1 t.k. reçel 2 dilim salam arada ay yanında 4 tane küçük grisini
öğle yarım tabak taze fasulye pilav karışımı yedim
akşam yemeğimde tavuk patates biber soğan karışımlı fırında yemeğim var yanında 4 kaşık pirinç pilavı salata var
şimdi 7 otlu çayımı içiyorum

normalde hep dışarı çıkıp dışarda zaman geçirmeyi isteyen ben bu sene nedense ne bi cafeye ne b canlı müziğe gidesim var önceden zıplaya zıplaya giderdim eşim teklif ettiğinde hep bi bahane bulıyorum yok duşa gircem yok işim var dün eşim biraz gezelim dedi bahane üretemedim çıktık tabiki bendek kar korkusu nedeniyle kağnı gibi gidiyordum :))))))))) resmen dondum cafeye gittik dönüşte diz kısmım sızlıyordu eve geldiğimde mosmordu demekki donmak böyle birşeymiş battaniyenin altına girince bacaklarım kaynar su dökülmüş gibi sızlamaya başladı allahım dışarda kalanlara yardım etsin ........

Canim gunlugum merhaba uzun zamandir sana yazamadim ama diyetide birakmadim alan degisikligi onun stresi ve sonunda cikmamasi evdeki kalorifer sorunu beni burdan uzakladtirdi ama diyetide bozmadim kilo verdim ama kac kilo bilmiyorum kabanim cok bol geliyor pantolonlar dusuyor :))))))))) girmisken menumu yaxayim Sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin bir domates 4 dilim salam 2 Kucuk kasar oglen birsry yemedim su cay yesilcayla gecistirdim sksam kuru fasulye pilav marul cayin vyaninda 5 tane kestane :(((

Daha dikkat etmem laxim artik yaza 38 beden olcam insallah:)))))

Merhaba gunlugum kahvaltim 2 dilim cavdar ekmegi melemen peynir zeytin 2 tane kasar

Back
X