Kilolu Olmanin Dezavantajlari ve Yasadiginiz Kötü Anilar Neler?

hastanede tomografi önünde sıra bekliyorum tıka basa dolu kapının önü o sırada doktor çıktı ve bir isim okudu kilolu genç bi kız geldi evet benim diyerek, salak doktor aaa sen hamilesin dedi:50::50:

kızcağız öyle bir bozuldu ki sadece hayır ben hamile deilim diyebildi.tabii o sırada gülüşmeler oldu:50::50:

o kadar üzüldüm ki kızın o haline ne zaman o hastaneye gitsem aklıma gelir ve içerlerim..

hastanede tomografi önünde sıra bekliyorum tıka basa dolu kapının önü o sırada doktor çıktı ve bir isim okudu kilolu genç bi kız geldi evet benim diyerek, salak doktor aaa sen hamilesin dedi:50::50:

kızcağız öyle bir bozuldu ki sadece hayır ben hamile deilim diyebildi.tabii o sırada gülüşmeler oldu:50::50:

o kadar üzüldüm ki kızın o haline ne zaman o hastaneye gitsem aklıma gelir ve içerlerim..

seni beğendim :1:ıkladım nekadar utanmazım ya .:17:
aynı şey başıma geliyo ve oralı değilim vermem lazım bu kilolarıyaaaa:43::43:

kucuklugumden berı sısmandım,yanı orta okulun sonu ve lısede 78 hatta uzerı bıle olabılırım.unıversitenın ucuncu senesınde 61e kadar ındım ve dogumda 83tum ve su an 67 kıloyum ve halıme sukredıyorum az yemeye calısıyorum yavas yavas bu kılo da gıdecek dıyorum.ama hayatımın en guzel genclık yıllarında yasadıgım kotu anılarımı anlatabılırım.

-herkes okul kıyafetini magazadan alır bana ya dıktırılır ya da depodan battal beden sordurulur ya da etegın pılelerı daraltılıp elbıseye pay edılırdı off aklıma geldıkce fena oluyorum ..

-Bayram zamanı kıyafet almaya gıderdık bana daha cok yetıskın bolumunden kıyafet bakılırdı halıyle oyle mıkılı cıcılı seyler gıymedım pek,magazaya gıttıgımızde elımızdekı en buyuk beden bu dıye nerdeyse cıgırtan bayanı gırtlaklayasım gelırdı,arka arkaya gıyılen kıyafetler,annemın " oldumu kızım" benım de her defasında "hayır anne" demem.artık en sonunda pes edıp ustume olmasa bıle "oldu oldu bu" deyıp uzerıme olmayan seyı almam ve bayram gunu ustune bısı dokup kırlendıgını soylemem off of aklıma geldıkce fena oluyorum hem de guluyorum :))

-yasıtlarım yanımda kardesım gıbı kalırdı,begendıgım cocuklara hıc acılamaz kendımden utanırdım.

-mısafırlıge yemege gıttıgımızde "tamam yeterlı"dememe ragmen "yok yok bu sana yetermı" dıyerek tabagıma daha cok yemek konması.o kadar yemekten sonra da " saglıgın ıcın aslında vermen lazım,cok yıyosun " denmesı,koltugun altına gırıp kulaklarımı tıkamak ısterdım o an.

-goguslerımın kucuk olmasına ragmen genıs oldugum ıcın ıc camasırının sıkması ama gogus bolumunun bol kalması,alt ust hıc ıc camasırı takımı alamamam cunku ustu olsa da altının olmaması,altı olursa ustunun bol gelmesı

-denız gıtmek...ölüm..kendıme gore mayo bulamamak,her sene pazarda belkı buyuk beden vardır deyıp gıtmek eve gıttıgınde uzerıne badi gibi olan goguslerını dumduz etmıs sıkan bır mayo ıle karsılasmak...

aklıma geldıkce yazarım daha :))

kızlar bende 7 yaşından sonra hep kilolu iri yarıydım yaşıtlarımdan 10 kilo fazla 10 cm de uzundum o yaşlarda büyüdükçe de almaya devam ettim hiç bi zaman istediğim gibi giyinemedim hiç kendime güvenemedim kendimle barışamadım o kadar iradesizdim ki taa 22 yaşına kadar böyle geçirdim 19 da evledim 85 le hamile kalıp 100 le doğuma girdim bi arkadaşın dediği gibi bende hamilelikte resim çekilmedim hiç yarım dünya gibi görünüyordum sadece bi resimim var, ve belki son 2 yıldır kendime bi parça giysi bile almıyorum layık görmüyorum tam bi paçoz gibi eskilerle gezindim durdum inat ettim bu halime almayacağım diye ve daha inceyken ki eşyalarımı sakladım içine ille girecem diye .. gezmeden sosyal ortamlara girmeden kaçtım formunda ve güzel görünen arkadaşalarımın kadınların yanında kendimi berbat hissettim,eşimin kilolarıma o aşşağılayıcı bakışlarına laf sokmalarına maruz kaldım,aslında beni kırmak istemez ama onada hak veriyorum 30 yaşına kadar evlenmeyip doğru insanı arayıp sonunda kendinden büyük görünen şişman bi eşe sahip olmak hoş değil.üstelik zayıflamam için elinden geleni yapıyor destek oluyor bana bi spor odası kuracağım kadar çok spor aleti aldı ve onlar 3 sene bi köşede yattılar:) ve sayısını bilemediğim kadar çok kez diyete başlayıp hiçbir başarı elde edememekten sonra kafama dank etti ayrıca defalarca hıçkıra hıçkırada ağlamışımdır bu halime iradesizliğime.. şimdi 3 gün sonra 3 ay dolacak diyetteyim zayıflıyorum 105 ten 89 a düştüm inş. bu bahara yepyeni bi ben olarak girecem sonuç olarak çocukluğumu gençliğimin bi bölümünü bu kadar kilo ve mutsuzlukla sağlıksızlıkla geçirdiğim için çok pişmanım hiçbir yiyeceğin içeceğin lezzeti kendinle barısık olmanın formda ve sağlıklı güzel olmanın lezzetini hissettiremez arkadaşlar herkese bol başarılar diliyorum insan gerçekten isteyince inanınca herşeyin üstesinden gelebilir allahın iziniyle..

Ben çok diyet yaptım ama hamilelikten sonra Çok kilo aldım. Şimdi 98kiloyum. Zayıflamak lazım artık.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
kızlar bende 7 yaşından sonra hep kilolu iri yarıydım yaşıtlarımdan 10 kilo fazla 10 cm de uzundum o yaşlarda büyüdükçe de almaya devam ettim hiç bi zaman istediğim gibi giyinemedim hiç kendime güvenemedim kendimle barışamadım o kadar iradesizdim ki taa 22 yaşına kadar böyle geçirdim 19 da evledim 85 le hamile kalıp 100 le doğuma girdim bi arkadaşın dediği gibi bende hamilelikte resim çekilmedim hiç yarım dünya gibi görünüyordum sadece bi resimim var, ve belki son 2 yıldır kendime bi parça giysi bile almıyorum layık görmüyorum tam bi paçoz gibi eskilerle gezindim durdum inat ettim bu halime almayacağım diye ve daha inceyken ki eşyalarımı sakladım içine ille girecem diye .. gezmeden sosyal ortamlara girmeden kaçtım formunda ve güzel görünen arkadaşalarımın kadınların yanında kendimi berbat hissettim,eşimin kilolarıma o aşşağılayıcı bakışlarına laf sokmalarına maruz kaldım,aslında beni kırmak istemez ama onada hak veriyorum 30 yaşına kadar evlenmeyip doğru insanı arayıp sonunda kendinden büyük görünen şişman bi eşe sahip olmak hoş değil.üstelik zayıflamam için elinden geleni yapıyor destek oluyor bana bi spor odası kuracağım kadar çok spor aleti aldı ve onlar 3 sene bi köşede yattılar:) ve sayısını bilemediğim kadar çok kez diyete başlayıp hiçbir başarı elde edememekten sonra kafama dank etti ayrıca defalarca hıçkıra hıçkırada ağlamışımdır bu halime iradesizliğime.. şimdi 3 gün sonra 3 ay dolacak diyetteyim zayıflıyorum 105 ten 89 a düştüm inş. bu bahara yepyeni bi ben olarak girecem sonuç olarak çocukluğumu gençliğimin bi bölümünü bu kadar kilo ve mutsuzlukla sağlıksızlıkla geçirdiğim için çok pişmanım hiçbir yiyeceğin içeceğin lezzeti kendinle barısık olmanın formda ve sağlıklı güzel olmanın lezzetini hissettiremez arkadaşlar herkese bol başarılar diliyorum insan gerçekten isteyince inanınca herşeyin üstesinden gelebilir allahın iziniyle..

Nasıl güzel anlatmissin aynı ben.

Bu konuyu acali 1,5 sene olmus ama bende malesef pek bir ilerleme yok. :(((
96 kiloya takilip kaldim,gecen 1 yil icinde sadece 10 kilocukkkk :(((

ozguven eksikliği , üşengeçlik , bıkkınlık , elbise giydiğinde yakışmadığındaki uzuntu , göbeğimde bide aşırı bir yırtık var nasıl gecicen bilmiyorum yarılmış gibi sanki iğrenc bişey , mutsuzluk , say say bitmez :32:

Kiyafetleri magazalarin deneme kabinlerinde denemek istemedigim icin alip evde deniyorum ve bircok sey kilo verip giyerim diyerek dolapta kaliyor.

Back
X