kucuklugumden berı sısmandım,yanı orta okulun sonu ve lısede 78 hatta uzerı bıle olabılırım.unıversitenın ucuncu senesınde 61e kadar ındım ve dogumda 83tum ve su an 67 kıloyum ve halıme sukredıyorum az yemeye calısıyorum yavas yavas bu kılo da gıdecek dıyorum.ama hayatımın en guzel genclık yıllarında yasadıgım kotu anılarımı anlatabılırım.
-herkes okul kıyafetini magazadan alır bana ya dıktırılır ya da depodan battal beden sordurulur ya da etegın pılelerı daraltılıp elbıseye pay edılırdı off aklıma geldıkce fena oluyorum ..
-Bayram zamanı kıyafet almaya gıderdık bana daha cok yetıskın bolumunden kıyafet bakılırdı halıyle oyle mıkılı cıcılı seyler gıymedım pek,magazaya gıttıgımızde elımızdekı en buyuk beden bu dıye nerdeyse cıgırtan bayanı gırtlaklayasım gelırdı,arka arkaya gıyılen kıyafetler,annemın " oldumu kızım" benım de her defasında "hayır anne" demem.artık en sonunda pes edıp ustume olmasa bıle "oldu oldu bu" deyıp uzerıme olmayan seyı almam ve bayram gunu ustune bısı dokup kırlendıgını soylemem off of aklıma geldıkce fena oluyorum hem de guluyorum :))
-yasıtlarım yanımda kardesım gıbı kalırdı,begendıgım cocuklara hıc acılamaz kendımden utanırdım.
-mısafırlıge yemege gıttıgımızde "tamam yeterlı"dememe ragmen "yok yok bu sana yetermı" dıyerek tabagıma daha cok yemek konması.o kadar yemekten sonra da " saglıgın ıcın aslında vermen lazım,cok yıyosun " denmesı,koltugun altına gırıp kulaklarımı tıkamak ısterdım o an.
-goguslerımın kucuk olmasına ragmen genıs oldugum ıcın ıc camasırının sıkması ama gogus bolumunun bol kalması,alt ust hıc ıc camasırı takımı alamamam cunku ustu olsa da altının olmaması,altı olursa ustunun bol gelmesı
-denız gıtmek...ölüm..kendıme gore mayo bulamamak,her sene pazarda belkı buyuk beden vardır deyıp gıtmek eve gıttıgınde uzerıne badi gibi olan goguslerını dumduz etmıs sıkan bır mayo ıle karsılasmak...
aklıma geldıkce yazarım daha :))