Kilolu Olmanin Dezavantajlari ve Yasadiginiz Kötü Anilar Neler?

olsun sorun değil yer değiştirme de
kımsecikler yok e hani motivasyon
tatlı yedım zaten yemekte dayanamadım:(
vicdan azabı çekiyorum şimdi:(((

Bende anlamadim hatunlar nirdeee

Canim baslarda olur boyle vakalar

Sende ona gore davranip az yeyip telafi edersin

Ya dedigim gibi ben isteyim imkanim yok daima yazmaya.

Aksam belki step aletine cikarim

Gunaydin hanimlarrrr

Nssil gidiyor?

Ben dun itibarie sekere son dedim. Yagliya son dedim vee saat 15 ten sonra karbonhidratada son dedim

Birde spora evet dedim

kızlar merhaba. butun yazdıklarınızı okudum. aslında hala vermem gereken kılolarım var ama buraya verdiğim kiloları nasıl verdiğimi yazayım dedim ki arkadaşlara tavsiye olsun.
benım derdim sıkılınca yemektı. millet uzulunce yemekten içmekten kesilir ben tam tersi. sıkıntıda olduğum bir donem 60 lı kılolardan neredeyse 80 e çıkmıştım:18: veremıyordum bı turlu. derken şimdi eşim olan aşkımla tanıştım ve o benı o halımle beğensede kendımı daha fazla beğendırmek gayesinde olduğumdan olsa gerek yedıklerımı kısmaya başladım ve oncelerı sabah yarım saat yururken daha sonra sabah akşam yarım saat yurudum. tabı aşkımın bundan haberı yoktu:1: 3 aya yakın bı surede 72 ye düştüm. bu senede düğünüme yakın tekrar yuruyuşe başladım ve 64 kilo ile evlendim
size şunu soylemek istiyorum en onemlı şey yurumek. ben hiç aç kalmadım sadece kızartma,pilav,tatlıları kestım. ama azar azar canım çektıkçe yedim. sadece hergun yurumeye dikkat ettim.
şimdi evlendim daha birbuçuk ay olmasına rağmen kılo almaya başladım:43: malum yuruyemıyorum artık:26:
hepinizin çektığı skıntıları çektım zamanında. hala basenlerım çok. istediğim pantolonları hala alamıyorum halınızden anladığım için yardımcı olmak istedim

Sibelim merhaba

Sagol paylasimin icin.bende aynen senin gibiydim diyeyi cunku dedigim gibi yukarida

Artik daaaaank etti.

Bende stresste uzuntude yemege sariyordum

Ama ne bu ya 28 yasinda 168 cm boyda 100 kilo:53:

Umarim azmimiz daim olur

inş hepiniz -hepımız istediğim kilolara gelebiliriz. tek şart sabır ve irade

kızlar herkese merhaba. yazdıklarınızın bir kısmını okuyabildim ancak ama bende sizlerden biriyim. yaşım 21 kilom 72 ydi 3 haftadır uğraşıyorum 69 oldum derken regl oldum ve 70 i tekrardan gördüm :( sporcuyum aşırı yoğun bir temposu var hayatımın. okulum var dershanem idmanlarım antrenörlüğüm v.s. eksik değil hiç birisi :( ama gel gelelim üstüme yapışmış bir kilom var veremedim gitti :( :14: beni en çok rahatasız eden şey şu olaylar oluyor :

#ben senin yaşındayken ... kiloydum ne bu senin halin ( bana ne arkadaş allah allah )

#elimizde bu beden kalmamış üzgünüm hanımefendi ( vay arkadaş alışverişi sevmeyen bir bayan oldum bunların yüzünden madem bedeni yok niye vitrinde o? )

#aa sen voleybolcu musun? bu kiloyla mı??? inanmıyorum ne olarak oynuyorsun top mu topluyorsun? bir gün maçına gelmek isteriz ( gel gelde o toplarla nasıl oynuyorum gör dikkat et montelemeyeyim topu sana) söylerken bile sinir oluyorum yaaa... hayır çok ta güzel oynuyorum yani bu konuda mütevazı değilim takım kaptanıyım 1 klüpte oynuyorum 2 de klip öğrencisi yetiştiriyorum yani.... kilomla ne alakaysa oynayışım.. kalkıyor k.çımda oynuyorum çok biliyorsan sen oyna demi :@:47::47::47::47:

#aşkım kilo verme ben senin bu halini çok seviyorum ( sadece nişanlıma göre normalim oda nasıl oluyorsa bu halimi seviyor kilo verincede ağız dolusu kızıyor bana :9: )

# her ne kadar sevdiğim beni normal görse de ailesinden şu tepkileri duyduğum anda beynimden vurulmuşa döndüm.. halası demişti bi keresinde muhammet kız çok güzel yüzü gözü huyu maşllah ama sanki kilosu senden büyük gösteriyor onu diye.. kaç gece ağladım bir bilseniz :(:14::14::14: anlatırken söylerken bile ağlamak geliyor içimden.
# çok zayıf olmasada boyundan dolayı kilosu gözükmeyen arkadşlarımdan birisi ya sen böyle büyük gösteriyorsun yaşını giyimin kuşamın çok paspal demişti.. ( hee fiziğim 90 60 90 da ben giymiyorum sanki töbe töbe hay allahım yarabbim yaaa... zevksizsin sende ben sana diyormuyum bişi? o boy bende olacak ben şöyle giyerim böyle giyerim diyor muyum? sanane............. bu arada boyum 160 :(:14: )

bunları çok duydum taa ki nişanlımın halasının sözüne kadar gülüp geçerdim ama sonra karar verdim ettim araştırırken bu siteyi gördüm şimdi yavaş yavaş veriyorum kilolarımı onca tempoda kaçırıyorum bazen ipin ucunu amaq kendime söz verdim herşeyden evvel o bana giyim kuşamda laf eden arkadaşımın ağzına tıkayacağım o lafları ve tabi muhammetinde elini tutup çıkıcam halasının karşısına irade sahibiyim verdim kilolarımı diycem laf çarpıtıcam.. ( bu arada halasıda kilolu yani zayıf değil) :47::47::47::47::14::14::14::14::14:

kızlar herkese merhaba. yazdıklarınızın bir kısmını okuyabildim ancak ama bende sizlerden biriyim. yaşım 21 kilom 72 ydi 3 haftadır uğraşıyorum 69 oldum derken regl oldum ve 70 i tekrardan gördüm :( sporcuyum aşırı yoğun bir temposu var hayatımın. okulum var dershanem idmanlarım antrenörlüğüm v.s. eksik değil hiç birisi :( ama gel gelelim üstüme yapışmış bir kilom var veremedim gitti :( :14: beni en çok rahatasız eden şey şu olaylar oluyor :

#ben senin yaşındayken ... kiloydum ne bu senin halin ( bana ne arkadaş allah allah )

#elimizde bu beden kalmamış üzgünüm hanımefendi ( vay arkadaş alışverişi sevmeyen bir bayan oldum bunların yüzünden madem bedeni yok niye vitrinde o? )

#aa sen voleybolcu musun? bu kiloyla mı??? inanmıyorum ne olarak oynuyorsun top mu topluyorsun? bir gün maçına gelmek isteriz ( gel gelde o toplarla nasıl oynuyorum gör dikkat et montelemeyeyim topu sana) söylerken bile sinir oluyorum yaaa... hayır çok ta güzel oynuyorum yani bu konuda mütevazı değilim takım kaptanıyım 1 klüpte oynuyorum 2 de klip öğrencisi yetiştiriyorum yani.... kilomla ne alakaysa oynayışım.. kalkıyor k.çımda oynuyorum çok biliyorsan sen oyna demi :@:47::47::47::47:

#aşkım kilo verme ben senin bu halini çok seviyorum ( sadece nişanlıma göre normalim oda nasıl oluyorsa bu halimi seviyor kilo verincede ağız dolusu kızıyor bana :9: )

# her ne kadar sevdiğim beni normal görse de ailesinden şu tepkileri duyduğum anda beynimden vurulmuşa döndüm.. halası demişti bi keresinde muhammet kız çok güzel yüzü gözü huyu maşllah ama sanki kilosu senden büyük gösteriyor onu diye.. kaç gece ağladım bir bilseniz :(:14::14::14: anlatırken söylerken bile ağlamak geliyor içimden.
# çok zayıf olmasada boyundan dolayı kilosu gözükmeyen arkadşlarımdan birisi ya sen böyle büyük gösteriyorsun yaşını giyimin kuşamın çok paspal demişti.. ( hee fiziğim 90 60 90 da ben giymiyorum sanki töbe töbe hay allahım yarabbim yaaa... zevksizsin sende ben sana diyormuyum bişi? o boy bende olacak ben şöyle giyerim böyle giyerim diyor muyum? sanane............. bu arada boyum 160 :(:14: )

bunları çok duydum taa ki nişanlımın halasının sözüne kadar gülüp geçerdim ama sonra karar verdim ettim araştırırken bu siteyi gördüm şimdi yavaş yavaş veriyorum kilolarımı onca tempoda kaçırıyorum bazen ipin ucunu amaq kendime söz verdim herşeyden evvel o bana giyim kuşamda laf eden arkadaşımın ağzına tıkayacağım o lafları ve tabi muhammetinde elini tutup çıkıcam halasının karşısına irade sahibiyim verdim kilolarımı diycem laf çarpıtıcam.. ( bu arada halasıda kilolu yani zayıf değil) :47::47::47::47::14::14::14::14::14:

Canim iyi yapiyorsun,tebrik ederim ne güzel bu yola bas koymussun,gerisi gelir:9:

bak bendede artik tak etti!!!

ve esimde gecen dedi hayatim dogruyu söylüyeyim mi...dedi sen bu hedefledigini yapamazsin (karar verdim,yag yok,seker yok,unlu mamüller yok. saat 15 ten itibaren karbonhidrat iceren yiyecekler yok!!!)

ama esimde hakli,ben heo diyorum yapacagim edecegim ama sonuc sifir!

fakat bu sefer dank etti!

yeter ya,aynada kendimden nefret ediyorum.mesela suan cikolata var masada az önce esimde yedi böyle bir sira ben ise o bir siradan sadece bir parca aldim.

alisacagiz az yemeye,ve un tuz seker gibi seylersizde gayet iyi yasaniyor..:21:

dün disarida iken bir evden güzel yemek kokusu geldi ve o ana dedim ayyyy olsada yesem,sonra dedim yok ya yemesm sanki hayatim mi tehlikeye girecek....ve bugün görüyorum ki hayir,aksine hayatim dahada güzellesiyor:9:

Ben lise 2'de 56 kilo kiloya kadar çıktım düşün 155 boyla 56 kilo. Gören yarım ay'a dönmüşsün bile demişti hatta bir çocuk(arkadaşım) erkek arkadaşımın yanındayken yemek yiyordu bize uzattı bende şakasına biz yemiyoruz diyet yapıyoruz demiştim o da valla erkek arkadaşının ihtiyacı yok ama senin var demişti, yerin dibine girmiştim bende tabii :27: Bi çocukta erkek arkadaşımın yanında çok kilo almış falan diye dalga geçti. Onlarda canıma tak edince bende tuttum 56'dan 48'e düştüm hatta 47'de olabilirim boyumda şuan 160 falan mutluyum böyle. Ama göğüslerimden çok gitmediği için hala devam ediyorum 44'e kadar falan yolum var. :52:

Sağol cnm sende güzel kararlar almışsın inşallah eşinin yüzünü kara çıkartırsın hatta oda özür niyetine en güzelinden bir tek taş alır sana :) incecik parmaklarına takarsın :)

ahhh kızlar ahh
ben daha küçücükken lise 1 deyken yani kilom 56 boyumsa 152 falandı ve o zaman üst sınıflar beni tarif ederken "şu şişko olan kız mı?" demişti. o günden sonra o kadar içerlemiştim ki o lafa. çok kilolu değildim :( gelişmeme boyumun uzamasına rağmen kilo almadım 1.58lerde 55 kiloydum ki bunalım geçirip kendimi eve kapatana kadar sonrası klasik üniversite sınavı falan derken veremedim aldıkça aldım.
ilk anım oydu işte kızlar sonrası ise beni en çok rahatsız eden özellikle üni.ye hazırlanırken. " çok kilo alıyorum ama değicek neyse kazanınca vericem" muhabbetine her girdiğimde "bana bak sen çok tatlısın kiloların sana çok yakışıyor niye kafaya takıyorsun"culardı. işte bu tiplerden nefret ediyorum. HACI ŞİŞKOYUM İŞTE GÖZ VAR YA GÖZ VAR. NEYİN PEŞİNDESİN.
Sonra bir kere yakın bir arkadaşım (ki kendisi de kiloludur) "ya sana aslında t-shirt alıcaktım senle seninkine şu sevgili t-shirtlerinden ama alırım şimdi sana küçük gelir ayıp olur diye almadım." demişti. "KENDİ ÜZERİNDE DENEYİP ALSAYDIN ANNEM GARANTİ OLURDU" DİYEMEDİM TABİ.
ve en kötüsü de hoşlandığım kişinin devamlı "ben kilolu olsam hiç zayıflamak istemezdim. hiç kafyaa takılıcak bir şey değil bence değmez." diyerek ortalıkta dolaşmasıydı. ahhhh ne sinir olurdum o bana öyle dolaylı yoldan laf söyledikçe.
sonuç olarak kızlar azmettik başarıcaz kurtulucaz bu anılardan :)

ahhh kızlar ahh
ben daha küçücükken lise 1 deyken yani kilom 56 boyumsa 152 falandı ve o zaman üst sınıflar beni tarif ederken "şu şişko olan kız mı?" demişti. o günden sonra o kadar içerlemiştim ki o lafa. çok kilolu değildim :( gelişmeme boyumun uzamasına rağmen kilo almadım 1.58lerde 55 kiloydum ki bunalım geçirip kendimi eve kapatana kadar sonrası klasik üniversite sınavı falan derken veremedim aldıkça aldım.
ilk anım oydu işte kızlar sonrası ise beni en çok rahatsız eden özellikle üni.ye hazırlanırken. " çok kilo alıyorum ama değicek neyse kazanınca vericem" muhabbetine her girdiğimde "bana bak sen çok tatlısın kiloların sana çok yakışıyor niye kafaya takıyorsun"culardı. işte bu tiplerden nefret ediyorum. HACI ŞİŞKOYUM İŞTE GÖZ VAR YA GÖZ VAR. NEYİN PEŞİNDESİN.
Sonra bir kere yakın bir arkadaşım (ki kendisi de kiloludur) "ya sana aslında t-shirt alıcaktım senle seninkine şu sevgili t-shirtlerinden ama alırım şimdi sana küçük gelir ayıp olur diye almadım." demişti. "KENDİ ÜZERİNDE DENEYİP ALSAYDIN ANNEM GARANTİ OLURDU" DİYEMEDİM TABİ.
ve en kötüsü de hoşlandığım kişinin devamlı "ben kilolu olsam hiç zayıflamak istemezdim. hiç kafyaa takılıcak bir şey değil bence değmez." diyerek ortalıkta dolaşmasıydı. ahhhh ne sinir olurdum o bana öyle dolaylı yoldan laf söyledikçe.
sonuç olarak kızlar azmettik başarıcaz kurtulucaz bu anılardan :)

kesinlikle canımcım :) bak bende girerken üniye 65 dim şimdi o kiloda olmak için nelerimi vermezdim varya.. 65 ken spor falan yaptıımdan dolayı 60 55 falan gözüküyordum sıkıydım falan şimdi 72 yim ama yine az göstersemde artık göze geliyor kilolar biliyorsun zaten anlatmıştım. ama en çok sözlümün halasına göstermek istiyorum azmimi.. ne demek kilosu var büyük duruyor len.. birde geçen gün havuz muhabbeti yaptık en yakın arkadaşım erkektir ve kız arkadaşı dediki ne giyceksin havuzda bende ben yüzücü mayosu kullanıyorum dedim ( daha önce lisanslı yüzücülük ve antrenörlük yapmıştım ordan kalma alışkanlık) uğur yani arkadaşım kaldırıp tabi kızım bikini giyecek değil ya senin gibi fizikmi varki kızda dedi. çok oturdu içime. sevgilisi 172 falan boylarında zayıf güzel fizikli allah için ancak ne bileyim öyle demesi çok içerledim yaaa.. :(

bende 18 yaşında falandım. kuzenim kardeşim ve ben yolda yürürken bi çocuk takıldı peşimize laf atıyor.dedim ki ya gitsene amcam gelecek şimdi.bana ne dedi biliyormusunuz...SEN SUS AYI YOGİ..nasıl bir bunalıma girdim anlatamam.laf bile atmıyorlardı bırak çıkma falan teklif etmeyi..şimdi 30 yaşındayım.ve fiziğim gayet hoş.56 kiloyum.ahhh o çocuk şimdi çıksa karşıma...

kesinlikle canımcım :) bak bende girerken üniye 65 dim şimdi o kiloda olmak için nelerimi vermezdim varya.. 65 ken spor falan yaptıımdan dolayı 60 55 falan gözüküyordum sıkıydım falan şimdi 72 yim ama yine az göstersemde artık göze geliyor kilolar biliyorsun zaten anlatmıştım. ama en çok sözlümün halasına göstermek istiyorum azmimi.. ne demek kilosu var büyük duruyor len.. birde geçen gün havuz muhabbeti yaptık en yakın arkadaşım erkektir ve kız arkadaşı dediki ne giyceksin havuzda bende ben yüzücü mayosu kullanıyorum dedim ( daha önce lisanslı yüzücülük ve antrenörlük yapmıştım ordan kalma alışkanlık) uğur yani arkadaşım kaldırıp tabi kızım bikini giyecek değil ya senin gibi fizikmi varki kızda dedi. çok oturdu içime. sevgilisi 172 falan boylarında zayıf güzel fizikli allah için ancak ne bileyim öyle demesi çok içerledim yaaa.. :(

ahhh o havuz deniz muhabbeti zaten. bende 2 yazdır bikini giyemiyorum. arkadaşlarımla sadece bayanların olduğu havuzlara bile gidemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum. sadece kuzenlerimle denize giriyorum ondada mayo ve deniz shotu giyiyorum . gerçi zayıfken de deniz shortu giymeyi severdim ço krahat oluyor ama o zaman üzerine bikini üstümü giyer incecik belimle güneşlenirdim de :(:(:( ahh eski günlerimi öyle özlüyorumki :(
ama başarıcaz verice< bu kiloları herkes görücek azmimizi :)

aslında benden 14 cm uzun ama ben kilomla o farkı kapatıyorum eşimin yanında kocaman görünüyorum.
bir de ne düşünüyorum biliyor musunuz arkadaşlar en güzel yıllarımızı kilolu geçiriyoruz.hamileyken doğru düzgün fotoğrafım yok neden çünkü hem kiloluydum hem hamile fotoğraf çektirmek istemiyordum

aslında benden 14 cm uzun ama ben kilomla o farkı kapatıyorum eşimin yanında kocaman görünüyorum.
bir de ne düşünüyorum biliyor musunuz arkadaşlar en güzel yıllarımızı kilolu geçiriyoruz.hamileyken doğru düzgün fotoğrafım yok neden çünkü hem kiloluydum hem hamile fotoğraf çektirmek istemiyordum

EN GÜZEL YILLARIMIZI KILOLU GECIRIYORUZ!!!

Bak bunu bende hep diyorum ama hala kilo veremedim bu konuyu actigimdan beri.

ya delimiyim neyim ya...

dün gittim magazalarda bakarken dedim ki ufak bedenler hep önde asili,büyük bedenler hep en arkalarda...

yani bu demek ki kilolu olmak arkada olmak demek...ön planda olamamk....toplumun bircoguna göre.......

offffffff

ya ben artik kagit yazacam evin her köseyine.....buzdolabina hele neler neler yazaip yapistiracam....fotolarimi yapistiracagim ki o halime geri döneyim....

:47:kaç aylık diolar ya küfür eder gb
zaten ikinci bi bebek haberi bekliyolar :43::43::43:

Son düzenleme:
Back
X