Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beyazlım benı takip et alzenın topiğine gel:)
kızlar herkese merhaba. yazdıklarınızın bir kısmını okuyabildim ancak ama bende sizlerden biriyim. yaşım 21 kilom 72 ydi 3 haftadır uğraşıyorum 69 oldum derken regl oldum ve 70 i tekrardan gördümsporcuyum aşırı yoğun bir temposu var hayatımın. okulum var dershanem idmanlarım antrenörlüğüm v.s. eksik değil hiç birisi
ama gel gelelim üstüme yapışmış bir kilom var veremedim gitti
![]()
beni en çok rahatasız eden şey şu olaylar oluyor :
#ben senin yaşındayken ... kiloydum ne bu senin halin ( bana ne arkadaş allah allah )
#elimizde bu beden kalmamış üzgünüm hanımefendi ( vay arkadaş alışverişi sevmeyen bir bayan oldum bunların yüzünden madem bedeni yok niye vitrinde o? )
#aa sen voleybolcu musun? bu kiloyla mı??? inanmıyorum ne olarak oynuyorsun top mu topluyorsun? bir gün maçına gelmek isteriz ( gel gelde o toplarla nasıl oynuyorum gör dikkat et montelemeyeyim topu sana) söylerken bile sinir oluyorum yaaa... hayır çok ta güzel oynuyorum yani bu konuda mütevazı değilim takım kaptanıyım 1 klüpte oynuyorum 2 de klip öğrencisi yetiştiriyorum yani.... kilomla ne alakaysa oynayışım.. kalkıyor k.çımda oynuyorum çok biliyorsan sen oyna demi
#aşkım kilo verme ben senin bu halini çok seviyorum ( sadece nişanlıma göre normalim oda nasıl oluyorsa bu halimi seviyor kilo verincede ağız dolusu kızıyor bana)
# her ne kadar sevdiğim beni normal görse de ailesinden şu tepkileri duyduğum anda beynimden vurulmuşa döndüm.. halası demişti bi keresinde muhammet kız çok güzel yüzü gözü huyu maşllah ama sanki kilosu senden büyük gösteriyor onu diye.. kaç gece ağladım bir bilsenizanlatırken söylerken bile ağlamak geliyor içimden.
# çok zayıf olmasada boyundan dolayı kilosu gözükmeyen arkadşlarımdan birisi ya sen böyle büyük gösteriyorsun yaşını giyimin kuşamın çok paspal demişti.. ( hee fiziğim 90 60 90 da ben giymiyorum sanki töbe töbe hay allahım yarabbim yaaa... zevksizsin sende ben sana diyormuyum bişi? o boy bende olacak ben şöyle giyerim böyle giyerim diyor muyum? sanane............. bu arada boyum 160)
bunları çok duydum taa ki nişanlımın halasının sözüne kadar gülüp geçerdim ama sonra karar verdim ettim araştırırken bu siteyi gördüm şimdi yavaş yavaş veriyorum kilolarımı onca tempoda kaçırıyorum bazen ipin ucunu amaq kendime söz verdim herşeyden evvel o bana giyim kuşamda laf eden arkadaşımın ağzına tıkayacağım o lafları ve tabi muhammetinde elini tutup çıkıcam halasının karşısına irade sahibiyim verdim kilolarımı diycem laf çarpıtıcam.. ( bu arada halasıda kilolu yani zayıf değil)![]()
ahhh kızlar ahh
ben daha küçücükken lise 1 deyken yani kilom 56 boyumsa 152 falandı ve o zaman üst sınıflar beni tarif ederken "şu şişko olan kız mı?" demişti. o günden sonra o kadar içerlemiştim ki o lafa. çok kilolu değildimgelişmeme boyumun uzamasına rağmen kilo almadım 1.58lerde 55 kiloydum ki bunalım geçirip kendimi eve kapatana kadar sonrası klasik üniversite sınavı falan derken veremedim aldıkça aldım.
ilk anım oydu işte kızlar sonrası ise beni en çok rahatsız eden özellikle üni.ye hazırlanırken. " çok kilo alıyorum ama değicek neyse kazanınca vericem" muhabbetine her girdiğimde "bana bak sen çok tatlısın kiloların sana çok yakışıyor niye kafaya takıyorsun"culardı. işte bu tiplerden nefret ediyorum. HACI ŞİŞKOYUM İŞTE GÖZ VAR YA GÖZ VAR. NEYİN PEŞİNDESİN.
Sonra bir kere yakın bir arkadaşım (ki kendisi de kiloludur) "ya sana aslında t-shirt alıcaktım senle seninkine şu sevgili t-shirtlerinden ama alırım şimdi sana küçük gelir ayıp olur diye almadım." demişti. "KENDİ ÜZERİNDE DENEYİP ALSAYDIN ANNEM GARANTİ OLURDU" DİYEMEDİM TABİ.
ve en kötüsü de hoşlandığım kişinin devamlı "ben kilolu olsam hiç zayıflamak istemezdim. hiç kafyaa takılıcak bir şey değil bence değmez." diyerek ortalıkta dolaşmasıydı. ahhhh ne sinir olurdum o bana öyle dolaylı yoldan laf söyledikçe.
sonuç olarak kızlar azmettik başarıcaz kurtulucaz bu anılardan :)
kesinlikle canımcım :) bak bende girerken üniye 65 dim şimdi o kiloda olmak için nelerimi vermezdim varya.. 65 ken spor falan yaptıımdan dolayı 60 55 falan gözüküyordum sıkıydım falan şimdi 72 yim ama yine az göstersemde artık göze geliyor kilolar biliyorsun zaten anlatmıştım. ama en çok sözlümün halasına göstermek istiyorum azmimi.. ne demek kilosu var büyük duruyor len.. birde geçen gün havuz muhabbeti yaptık en yakın arkadaşım erkektir ve kız arkadaşı dediki ne giyceksin havuzda bende ben yüzücü mayosu kullanıyorum dedim ( daha önce lisanslı yüzücülük ve antrenörlük yapmıştım ordan kalma alışkanlık) uğur yani arkadaşım kaldırıp tabi kızım bikini giyecek değil ya senin gibi fizikmi varki kızda dedi. çok oturdu içime. sevgilisi 172 falan boylarında zayıf güzel fizikli allah için ancak ne bileyim öyle demesi çok içerledim yaaa..![]()
aslında benden 14 cm uzun ama ben kilomla o farkı kapatıyorum eşimin yanında kocaman görünüyorum.
bir de ne düşünüyorum biliyor musunuz arkadaşlar en güzel yıllarımızı kilolu geçiriyoruz.hamileyken doğru düzgün fotoğrafım yok neden çünkü hem kiloluydum hem hamile fotoğraf çektirmek istemiyordum