Kilolu olup kilo verip hamile kalanlar var mıı ???

incitaanesssii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2025
100
16
13
21
Merhaba kızlar 1 yıllık evliyim 7 aydır korunmuyoruz. Ve bebek düşünüyoruz doktorlar yumurtlamamda bir sorun görmediler adetlerim de çok düzenlidir. Sadece kilo vermen gerekli dediler burda kilolu hamile kalan arkadaşlarımız da olmuş ama ben kalamadım maalesef. Boyum 164 ve kilom 91di. Diyetisyene başvurdum ve 2 haftada 5 kilo verdim şu an 86 kiloyum benim gibi doktorun zayıflaması gerektiğini söyleyip zayıflayınca hamile kalan arkadaşlarım var mıı?

Ben 1.78 boyunda 103 kiloya sahibim 6. Haftalık hamileyim 1.5 yıldır evliyim, kiloyla hamileliğin alakası yok canım, mahallede 1.50 boyunda 140 kilo kadın (enine boyuna maşallah aşırı obezdi) kötülemek amacı ile demiyorum aşırı kiloluydu kilosundan bebeği 9. Ayında doğururken öğrenmişti şaka değil bu arada, çok şaşırtıcı ama adeti hep düzensizmiş bazen hiç olmuyormuş 6-7 ay boyunca kanama da hiç olmayınca anlamamış hamile olduğunu, diyeceğim o ki kilo ile gerçekten alakası yok. Bana da aynısını demişlerdi asla lokmalarımı sayanlara fırsat vermedim ve şuan hamileyimmm

Aayyy sizin adınıza çok sevindim gerçekten bana alakası var karın yağlanması oluyor falann dediler anlamadım gerçekten sizin olayınız bana umut oldu hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah

Böyle bir şey yaşasam hayatımın şoku olurdu herhalde.

Çok teşekkür umudunu hiç kaybetme gerçekten, söylenenlere de takılma. Gebelik istiyorsan ilk kafandaki stresli düşüncelerden uzaklaş ben 1.5 senelik evliyim ilk 1 sene çok taktım bebeğim neden olmuyor, arkadaşlarım 3 aylık evliyken hamile kaldı diye, 4 aylık evliyken 1 ay adetim gelmemişti hamileyim sanıp her hafta kan vermiştim negatif çıkıp günün değişmiş demişti doktor 25. Gün gecikti 26. Gün adet oldum o zaman da kilom 87'ydi, aklımdan çıktı umudu kestim sonra 20 gün önce dedem vefat etti, iyice unutmuştum bebek meselesini meğerse dedemin vefatında hamileymişim, insanların dediklerine bende kulak arıyordum kilo ver diye ama hamileliğin ilk 4 ayında mide bulantısından zaten kilo veriyorsun çok takma ve hep mutlu ol, bebek istiyorsan da inşallah tez zamanda haberini alırsın

İnşallah sizin de zor zamanınızda gelmiş güzel haber size ilaç gibi gelmiştirrr

Kadın 30 yaşındaydı şok olmamıştır diyemem bebek doğunca o da şaşırmıştı, hastayım diyip hastaneye yatıp iki kişi çıkmıştı bana da ders olmuştu
Ya ama bir yandan çok iyi bak hiç o stresi çekmiyorsun yani yok tarama tesi yok risk var mı aman düşecek mi bunlar da zor hahahaha

Ya sağlık için ver yoksa hep kiloya baglicaksin banada sana yaptılar sürekli kilo kilo bende hamile. Kalıyorum düşük yapıyorum

Ya sağlık için ver yoksa hep kiloya baglicaksin banada sana yaptılar sürekli kilo kilo bende hamile. Kalıyorum düşük yapıyorum
Veriyorum şu anda diyete devam ediyorum 2. Haftamdayım şimdiden 5-6 kilo verdim bile hızla veriyorum kilom fazla olduğu için bende kilo verirsem olur belki diye umut ediyorum kendimi öyle avutuyorum daha doğrusu ama bir gün olacak inanıyorum. Hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim hak eden herkese.

Amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…