- 12 Ocak 2015
- 1.495
- 658
- 123
- Konu Sahibi pinarsezgingd
Ve aşılama yaptrcak olanlar boş yere uğraşmasın ona da gidiyor bin tl onun yerine tup bebeğe verilir 4 bin tl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Rabbim sağlıcakla kucağına da almayi nasip etsin darısı da bizim gibi bebek hasreti çekenlere insaallaah ben devlette tedavi oluyorum ilk asilama mi yaptılar ücretsiz yani sanırım 3 kere yapılıyor bilmiyorum tam olarak kısmet artık bekliycez sabırla cnm zor bir süreç ama Rabbim bizim imtihanımizi böyle uygun görmüş demekki kilo büyük bir problem insaallaah sende hamile kalıp kilo verenlerin olursun cnm ben 14 kilo verdim cok sukur bendeki garip olan fazla yumurta min olmasi allahtan diğerleri çok fazla büyük değildir ki asilama yi yaptılar adetolursamda olmasada yine gitcem kısmet artık insaallaah bende müjdeli haberim paylaşabilirim sizlerle insaallaahVe aşılama yaptrcak olanlar boş yere uğraşmasın ona da gidiyor bin tl onun yerine tup bebeğe verilir 4 bin tl
merhaba, tedavi söz konusu olmadı, doğal sürecinde hamile kaldım. ama biraz sürdü tabii...tedavı ılemı kaldınız. tebrık ederım bu arada
Merhaba, dediğim oldu, doktor beklemedi, 15'inde kontrole diye gittik bebeğimizi kucağımıza aldık... sizden ne haberler var? çok seyrek yazıyorsunuz, olumlu gelişmeler vardır inşallah.Canım benim ya hayırlısiyla doğumun sağlıcakla olsun insaallaah ta farketmez normal yada sezaryen boşver hiç düşünme öyle şeyleri bende asilama oldum cnm adetin gelip gelmemesi bekliycekmisiz artık bklim kısmet artık cnm doğum yaklaştıkça olur öyle değişiklikler Rabbim bizlerde anneligi tattirsin insaallaah
Bence tup bebege basla yasin gecmeden tedavilern uygulanmasi gerekiyor Benm yasim 23 doktorum her zaman soyledigi yasindan dolayi olma olasiligi yuksek demisti yas ilerledikce yumurtlama da ve Rahim yasinda sorun cikabiliyor birde kilomuz fazla o yuzden bence tup bebege basla dermkızlar merhabalar ben 33 yasındayım 4 yıllık evlıyım evlendıgım gunden berı hıc korunmadık ve 1 yıl sonra doktora gıdınce esımde varıkosel cıktı cıft taraflı ve amelıyat oldu ve amelıyatından 1 yıl sonra ben hamıle kaldım 5 haftalık gebelıgım dusukle sonuclandı son 2 yıldırda hıc korunmdık ve cocugumuz olmuyor adetımın 3 gunu hormon testı verdım fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4
ve sonra 21 gunu progesteron verdım oda 1,04 cıktı bana progestan ve klomen ıcmem gerektıgını soyledıler sımdı kızlar benım boyum 171 kılom 118 bu arada buda onemlı bır ayrıntı oldugu ıcın yazmak ıstedım kılomdan dolayı tup bebek yaptırma sansım yokmu yada varsa dusuk bır ıhıtmalmı kılo vermede sıkıntım var tsh yada dıger hormon testlerı verdım normal yardımcı olursanız cok sevınırım
ben hamile kaldigim donem kendiliginden olmustu bu kilomdan 5 yada 10 kilo azdim 2 yili gecti dusukten sonra olmuyor o yuzden tup bebek yapicam yas gidiyor 33 oldumBence tup bebege basla yasin gecmeden tedavilern uygulanmasi gerekiyor Benm yasim 23 doktorum her zaman soyledigi yasindan dolayi olma olasiligi yuksek demisti yas ilerledikce yumurtlama da ve Rahim yasinda sorun cikabiliyor birde kilomuz fazla o yuzden bence tup bebege basla derm
Çooookkk sevindimArkadaslar Merhaba çok şükür bende küçük mucizemizin haberini aldım darısı sizlerin başına insaallaah
çok sevindim pınarcım.. darısı başımıza..doğalmı gebe kaldın?Arkadaslar Merhaba çok şükür bende küçük mucizemizin haberini aldım darısı sizlerin başına insaallaah