kilolu olupta hamile kalmak isteyenler hangi yöntemleri deniyorsunuz?

inşaallaah canım yeterkı bebegımız olsun herseye katlanmamız lazım :KK66: sende sakın üzme kendını daha cok erken stres yaparsanda olmayabılıyor cnm düşünme dıycem ama dusunmemek elde deıl bılıyorum ama en azından olmıycak dıe dusunme sonucta bukadar zanda vucudun hemen olumlu sonuc vermez benım gorumcemde 3 ay olmayınca stres yapmıs ama 4.ayda hamıle kalmıs yasında daha gencsse hıc dert etme bence

Benim görümcemin bir yıla kadar bebeği olmamış hiçbir sorun yokken. Sadece biraz kilo verince hamile kalmış:)
25 yaşındayım da zaman geçiyor ünv iş hayatı derken evliliği erteledim kilo aldım hep şehir dışındaydım hazır gıdalar vs :/

Günaydın herkese,
Doktora gittik bugün.
Bebeğimizde biraz irileşme başlamış, şeker sorunumdan bahsetmiştim sizlere. Bu yüzden doktor biraz endişelendi. Oradan çıkıp doğruca endokrinoloji uzmanına gittik. insülin miktarını arttırdı. Bunun dışında her şey normal gibi.
Bakalım, hayırlısı...
cnmcım rabbım neylerse guzel eyler hıc sıkıntı yapma saglıcakla rabbımın iznıyle bebegını kucagına alırsın inşaallaah endıselendıkce sekerınde artabılır allah korusun zaten cokta az bı sure kalmıs hayırlısıyla zor gunlerd gececek olumlu dusun hayt daha kolay olur ;)

Panik yapmamıştım bile. Yanaklarım çabuk kızarır benim soğukta sıcakta. Eltim de bak kıpkırmızı oldun üzülme daha yaşın genç her şeyin tedavisi bulunuyor falan dedi dedim ne oluyo ben o kadar düşünmemiştim doktor kilo ver dedi biraz yani başka bi yerimde bi sıkıntı olduğunu da söylemedi. İnsanlar panik yapıyor. Evlendiğimizden beri her muhabbeti bebeğe getiriyolar ee bebek yok mu neyse üzülme her şeyin bi çaresi var diyolar. 3 aylık evliyim daha :KK43:

Sizin de Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi. Darısı başımıza hayırlısıyla sağlıkla inşallah :)
Ay bu insanlar çok alem gerçekten... madem evliliğiniz daha üçüncü ayında, hiç şimdi bunları düşünmeyin bile derim.
Evliliğin ilk yılı zaten evliliği oturtmakla geçiyor. Hatta (elbette ki her şey sizin kararınıza kalmış ama) bana göre bir evliliğin devamlılığı, tarafların birbirine alışma sürecinin olumlu ilerlemesi gibi şeyler ancak bir yıldan sonra belirli bir hal alıyor zaten. ilk yıl ben bir hayli zorlanmıştım mesela. ha, bir de... ailelerin istekleri hiç bitmez. evlenene kadar ne zaman evleneceksin? sorusu evlendikten sonra "ne zaman çocuk yapacaksınız?" a döner, sonra ev almıyo musunuz, ikinciyi ne zaman yapacaksınız, bir araba alsanız da rahat etseniz... bitmez... biz onların gözünde çocuk sorununu aştık mesela, şimdi ev sorunları başladı :KK53:o yüzden mümkün mertebe bunlara takılmadan ve baskılara gelmeden eşinizle birlikte karar verebilmeniz önemli bence.

Ay bu insanlar çok alem gerçekten... madem evliliğiniz daha üçüncü ayında, hiç şimdi bunları düşünmeyin bile derim.
Evliliğin ilk yılı zaten evliliği oturtmakla geçiyor. Hatta (elbette ki her şey sizin kararınıza kalmış ama) bana göre bir evliliğin devamlılığı, tarafların birbirine alışma sürecinin olumlu ilerlemesi gibi şeyler ancak bir yıldan sonra belirli bir hal alıyor zaten. ilk yıl ben bir hayli zorlanmıştım mesela. ha, bir de... ailelerin istekleri hiç bitmez. evlenene kadar ne zaman evleneceksin? sorusu evlendikten sonra "ne zaman çocuk yapacaksınız?" a döner, sonra ev almıyo musunuz, ikinciyi ne zaman yapacaksınız, bir araba alsanız da rahat etseniz... bitmez... biz onların gözünde çocuk sorununu aştık mesela, şimdi ev sorunları başladı :KK53:o yüzden mümkün mertebe bunlara takılmadan ve baskılara gelmeden eşinizle birlikte karar verebilmeniz önemli bence.

Benim ailem erken diyor eşimin ailesi hemen olsun istiyor. Ben eşime yaza kadar bekleyelim düzenimizi kuralım sonra düşünelim dedim o da sen nasıl istersen dedi. Ama biliyorum ona da çok soran oluyodur. Şuan için tek stresimiz insanların soruları. Bi de üzüldüğüm nokta kendi isteğim için değil sorulardan usandığım için çocuk yapacağım. Nasip olursa tabi. Teslim olduk hayırlısı bakalım kısmet :)

Benim görümcemin bir yıla kadar bebeği olmamış hiçbir sorun yokken. Sadece biraz kilo verince hamile kalmış:)
25 yaşındayım da zaman geçiyor ünv iş hayatı derken evliliği erteledim kilo aldım hep şehir dışındaydım hazır gıdalar vs :/
ne guzel kılo evet saglıgımız acısındanda gebelık acısındanda basa bela bır durum cocuklugumdan berı sorun yasıyorum kılolardan dolayı ama cok sukur sımdı kılo verebılıorum bebegımın olması ıcın elımden gelenı yapıcam cnm kılo vermek faydalı olur tabı yaşın da daha erken cnm ben senın yasında yenı evlenmıstım onumuzdekı ay 28 olcm bende senın boyn uzun kılonda cok yok dıe hatırlıorum neden okadar kıloya takıldınkı anlamadım

Benim ailem erken diyor eşimin ailesi hemen olsun istiyor. Ben eşime yaza kadar bekleyelim düzenimizi kuralım sonra düşünelim dedim o da sen nasıl istersen dedi. Ama biliyorum ona da çok soran oluyodur. Şuan için tek stresimiz insanların soruları. Bi de üzüldüğüm nokta kendi isteğim için değil sorulardan usandığım için çocuk yapacağım. Nasip olursa tabi. Teslim olduk hayırlısı bakalım kısmet :)
canımcım aleyla sana gayet guzel bır acıklama yapmıs gercekten ısteklerı hıc bıtmez aıleleın yada cevremızdekılerın o yuzden ıstemıyoruz sımdı de kurtar kendını anck oyle susyolar esınle bıraz zman gecırın tabı cokta zman kaybetmeyın gunumuzde neyazıkkı gebelık okadar düştükı onlemını almak zorundayız artık sonradan ugrasmamak ıcın yanı ema en az 6 ay dınlendır kendını gez toz azıcık sonra hıc fırsatın olmıycak barı bu yaz ı gecır ondan sonra kendını tamamne bebek yapmaya ada ;) kımseyıde umursama onların yuzundn yapmakta nedemk sen annelıge hazır hıısettıkten sonra yapacaksın sankı sen zorluk cekınce o konusanlar sana destekmı verecek allah alalah bosversene cnm onlar sormadan duramaz sende tepkını goster bıdaha sormazlar ;) bana soranlara yap yap dıosun sonrada gormeye bıle gelmezssın dıorum susup oturuoar ole ;) bence sen sımdılık hıc ılac falanda kullanma ılaclarda hormonları mahfedıo sabırla bekle ve sadece bıtkısel kurler yap bence yanı ama yınede baskabır bılenede danıs derım ben dr a hep bana fazla ılac vermeyın hatta hıc vermeyın derdım hep o da en dogru karar derdı ılaclar eskısı gıbı etkılı deıl cnm hep kımyasallarla dolu bence ama sana tek tafsıyem kesınlıkle v kesınlıkle 3 ay daha beklemen daha cok erken yasında genc ne acelen var yahu ama fazlada zman kaybetme ;)

canımcım aleyla sana gayet guzel bır acıklama yapmıs gercekten ısteklerı hıc bıtmez aıleleın yada cevremızdekılerın o yuzden ıstemıyoruz sımdı de kurtar kendını anck oyle susyolar esınle bıraz zman gecırın tabı cokta zman kaybetmeyın gunumuzde neyazıkkı gebelık okadar düştükı onlemını almak zorundayız artık sonradan ugrasmamak ıcın yanı ema en az 6 ay dınlendır kendını gez toz azıcık sonra hıc fırsatın olmıycak barı bu yaz ı gecır ondan sonra kendını tamamne bebek yapmaya ada :KK66: kımseyıde umursama onların yuzundn yapmakta nedemk sen annelıge hazır hıısettıkten sonra yapacaksın sankı sen zorluk cekınce o konusanlar sana destekmı verecek allah alalah bosversene cnm onlar sormadan duramaz sende tepkını goster bıdaha sormazlar :KK66: bana soranlara yap yap dıosun sonrada gormeye bıle gelmezssın dıorum susup oturuoar ole :KK66: bence sen sımdılık hıc ılac falanda kullanma ılaclarda hormonları mahfedıo sabırla bekle ve sadece bıtkısel kurler yap bence yanı ama yınede baskabır bılenede danıs derım ben dr a hep bana fazla ılac vermeyın hatta hıc vermeyın derdım hep o da en dogru karar derdı ılaclar eskısı gıbı etkılı deıl cnm hep kımyasallarla dolu bence ama sana tek tafsıyem kesınlıkle v kesınlıkle 3 ay daha beklemen daha cok erken yasında genc ne acelen var yahu ama fazlada zman kaybetme :KK66:

Zaten haftasonu dr gidecem ilaca devam etmeyeceğim bugün eşim de beni destekledi kullanma sporunu yap yediğine dikkat et sonra olmazsa bakarız çaresine dedi. Bence de en iyisi bitkisel bakalım bu hafta geçsin de :)

Çok sağolun yorumlarınız için kendimi kötü hissediyordum çok kaptırmıştım çevredekilere. Biraz rahatladım. :)

Merhaba, uzun zamandır kimseden ses çıkmamış...
Her şey yolunda mı?
Merhaba cnm ben rahim filmini çektirdi sonucunda sadece sağ tarafım yazıyordu dinde kontrole gittim dosya açtılar Kliment verdiler perşembe başlıyor 5 gun kullanıp 2 gün aradan sonra tekrar gitmem balım kısmet artık sen nasılsın çok az kaldı bendinin nasıl inşaallah hersey yolunda cnm

Merhaba cnm ben rahim filmini çektirdi sonucunda sadece sağ tarafım yazıyordu dinde kontrole gittim dosya açtılar Kliment verdiler perşembe başlıyor 5 gun kullanıp 2 gün aradan sonra tekrar gitmem balım kısmet artık sen nasılsın çok az kaldı bendinin nasıl inşaallah hersey yolunda cnm
Ben anlamadım... rahim filminde sadece sağ tarafın yazması ne demek ki? Kliment dediğin neyi tedavi ediyor? internetten baktım bişey bulamadım. ama umarım her şey yolunda gider ve yavrunu kucağına alırsın sağlıkla.
ben iyiyim genel olarak. malum, şeker sorunuyla uğraşıyoruz. arada onun için kotrollere gidiyorum, diyet ve insüline devam ediyorum. aslında diyete de artık pek devam edemiyorum. çok bunaldım, sürekli aradan birşeyler kaçırıyorum...
az kaldı bakalım...

Merhaba hanimlar,bende kilosu olup anne olmak isteyenlerdenim ve son iki adettir deniyoruz sonuc alamadim..diyet yapiyorum 6 kilo verdim..doktora gittim pko var dedi yumurtalarin buyuyemiyor ve orada kaliyor dedi birikmisler yumurta atilamadigi icin dedi.. bu ay klomene baslatti haftaya kontrolum var..ayrica inofolic ve glifor 1000 mg sabah aksam aliyorum..insallah sonuc alirim..buarada agustos ayinda kendiligimden hamile kaldim ama dusuk oldu 6.haftasinda.yeniden istiyorum melegimi:KK61:
merhaba cnm hamıle oldugunu goruyorum nasıl hamıle kaldfın nasılbı tedavı uygulandı

merhaba cnm hamıle oldugunu goruyorum nasıl hamıle kaldfın nasılbı tedavı uygulandı
Merhaba canim ,Allaha sukur hamileyim insalalh guzel ve saglikli bir sekilde tamamlamak nasip olur.dokotrum klomene baslatti ilk klomen tedavimde sonuc aldik..bende ileri derece pko varmis. Ektra glifor 100mg sabah aksam 1 tane ictim ve inofolic sase kullandim 1 paket suya katip ictim ..allaha sukur o ay hamile kaldim..darisi senin basina insallah isteyen herkese versin mevlamm.kilomda 111

Merhaba canim ,Allaha sukur hamileyim insalalh guzel ve saglikli bir sekilde tamamlamak nasip olur.dokotrum klomene baslatti ilk klomen tedavimde sonuc aldik..bende ileri derece pko varmis. Ektra glifor 100mg sabah aksam 1 tane ictim ve inofolic sase kullandim 1 paket suya katip ictim ..allaha sukur o ay hamile kaldim..darisi senin basina insallah isteyen herkese versin mevlamm.kilomda 111
aminn cnm ıns. rabbım sag salım kucagına almaqyı nasıp etsın ınsallah ben 10 yıl olucak evleneklı bende 113 fılanım sanırım ama olmuyo klomen ınofolıc vs kullandım yok olmuyo :(

Tabi ben subattan beri kiloda verdim 8 kilo.tedavime faydasida oldugunu soyledi dokotrum..1 kiloda olsa vermeye gayret gostermelisin demisti.cok destekcim oldu doktorum. Hamile oldugumu duyunca cok sevindi ..

Tabi ben subattan beri kiloda verdim 8 kilo.tedavime faydasida oldugunu soyledi dokotrum..1 kiloda olsa vermeye gayret gostermelisin demisti.cok destekcim oldu doktorum. Hamile oldugumu duyunca cok sevindi ..
ben zamanında 25 kılo verdım yıne olmadı :/

Ben anlamadım... rahim filminde sadece sağ tarafın yazması ne demek ki? Kliment dediğin neyi tedavi ediyor? internetten baktım bişey bulamadım. ama umarım her şey yolunda gider ve yavrunu kucağına alırsın sağlıkla.
ben iyiyim genel olarak. malum, şeker sorunuyla uğraşıyoruz. arada onun için kotrollere gidiyorum, diyet ve insüline devam ediyorum. aslında diyete de artık pek devam edemiyorum. çok bunaldım, sürekli aradan birşeyler kaçırıyorum...
az kaldı bakalım...
amin canım çok sagol yanlış yazmışım klomen verdi Dr yumurta catlatici oluyor cnm perşembe günü gidicem kontrole sanırım yumurtalarını bkicklar sol tupum neden belirtilmemiş bilmiyorum incelemeye devam edeceklerdir galiba dosyası oluşturan kişi tek tüp yeter bizim için zaten dedi araştırdım kadariyla tupum de tıkanıklık falan olsa belirtirlermis farklıdır var ama onla ilgili zamanla bir gelisme olacak diyorlar doğru düzgün açıklanıyor bklim perşembe günü belli olck ne olduğu seninde çok az kaldı cnm azıcık daha dayan kaçak yapma hem sen hemde bebeğin için dayan cnm havalarda düzeliyor bol bol yürüyüş yap cnm Rabbim sağlıcakla kucağına alıp hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin insaallaah darısı tüm isteyen ve benim başıma insaallaah cnm

Kızlar biriniz 113 biriniz 111 kilo oldugunuzu yazmışsınız boyunuz kac bende 96 kg ama doktor sürekli kilo ver diyip duruyo tedavi yaptı ama asilamayi yarım bıraktı çok yumurtam oldu sadece çatlatma iğnesi verdi bugün 16. Gün 1 saat kadar önce kahve bi akıntı geldi adet mi olucam anlamadim

Merhaba Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin darısı tüm isteyenlere ve benim başıma insaallaah cnm sana birkac sorum olck nekadar süre ugrastim bebeğinin olmasi için nasıl tedaviler gördün hangi yöntemleri denedin ben 2 yıl olck 1 yıldır eşim Varikosel ameliyatı oldu yani aslında 1 yıldır uğraşıyoruz olmuyo geçen ay rahim filmi çektiler sanada çektikleri mi benim rahim filmi sonucunda sadece sağ taraf yazıyor salla ilgili hicbirsey yazmıyor bende kiloluyum 4 ay önce insülin direnci olduğunu öğrendim ve glifor 1000mg yarım sabah yarım akşam kullanıyordum dün kontrole gittim sabah akşam tüm al dedi Dr perşembe günde klomen e başladım 1.5 alıyorum klomen 5gun kullanıp 2 gün ara verip kontrole gidecekmisim nasıl olck hicbilmiyorum infolici neden verdiler bende 4 ay olmadı tam olarak ama 11.5 kilo verdim suan 81.5 oldum boyunda 1 57.58 civarında sende gliforlami kilo verdin yaptığın baskabisey varmıdır çok soru sordum kusuruma bakma hamile kalanları duydukları çok hwyecanlaniyorum ;)

Merhaba Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin darısı tüm isteyenlere ve benim başıma insaallaah cnm sana birkac sorum olck nekadar süre ugrastim bebeğinin olmasi için nasıl tedaviler gördün hangi yöntemleri denedin ben 2 yıl olck 1 yıldır eşim Varikosel ameliyatı oldu yani aslında 1 yıldır uğraşıyoruz olmuyo geçen ay rahim filmi çektiler sanada çektikleri mi benim rahim filmi sonucunda sadece sağ taraf yazıyor salla ilgili hicbirsey yazmıyor bende kiloluyum 4 ay önce insülin direnci olduğunu öğrendim ve glifor 1000mg yarım sabah yarım akşam kullanıyordum dün kontrole gittim sabah akşam tüm al dedi Dr perşembe günde klomen e başladım 1.5 alıyorum klomen 5gun kullanıp 2 gün ara verip kontrole gidecekmisim nasıl olck hicbilmiyorum infolici neden verdiler bende 4 ay olmadı tam olarak ama 11.5 kilo verdim suan 81.5 oldum boyunda 1 57.58 civarında sende gliforlami kilo verdin yaptığın baskabisey varmıdır çok soru sordum kusuruma bakma hamile kalanları duydukları çok hwyecanlaniyorum :KK66:
Merhaba canim.,rabbim sana ve tum dileyenlere bekleyenlere hasret cekenlere hayirlisiyla en yakin vakitte nasip etsin bu mujdeyi.sonuna kadar yasatsin insalalh bizlere..ben 10 aylik evliyim evliligimin 2.ayinda kendiligimden hamile kaldim (40 gunde adet olurum) yine glifor 1000mg gunde 1 tane alirdim.ama 6 haftalikken. Dusukle sonuclandi(bilmeden once idrar yollarimdan dolayi ilaclar kullandim) sonra yeniyilda yeniden baslariz dedik ama dusukten sonra baktim adetlerim artik 2 ayda bir gelmeye basladi .ocakta adet olursam doktora gideyim dedim doktora gitmeden kilo vermek icin cabaladim 8 kilo verdim..subat Oldu hala gelmeyince.doktora hemen.gittim.doktorum agir pko ve bu yuzden yumurtlamamda Baskilamadan dolayi sikinti oldugunu soyledi.bu sirada gliforu sabah aksam 1 al dedi ve inofolic sase 1 paket suya karistir ic dedi.adet Icin kekik suyu ic dedi iki.uc gune geldi adetim ve yeniden gittim 5.gununde klomene baslatti gunde 1 tane..bittigi gunu ertesinde yani 10. Gunde 16 mm 18 mm 3 yumurtam olusnus cok guzel cevap vermis bana tedavi doktorumda sasirdi sevindi. .sonra gun asiri 10 gun boyunca iliski dedi.bi 10 gun daha bekle test yap dedi ve pozitif cikti elhamdulilllah.cok.uzun oldu hakkini.helal et.

Back
X