kilolu olupta hamile kalmak isteyenler hangi yöntemleri deniyorsunuz?

Merhaba Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin darısı tüm isteyenlere ve benim başıma insaallaah cnm sana birkac sorum olck nekadar süre ugrastim bebeğinin olmasi için nasıl tedaviler gördün hangi yöntemleri denedin ben 2 yıl olck 1 yıldır eşim Varikosel ameliyatı oldu yani aslında 1 yıldır uğraşıyoruz olmuyo geçen ay rahim filmi çektiler sanada çektikleri mi benim rahim filmi sonucunda sadece sağ taraf yazıyor salla ilgili hicbirsey yazmıyor bende kiloluyum 4 ay önce insülin direnci olduğunu öğrendim ve glifor 1000mg yarım sabah yarım akşam kullanıyordum dün kontrole gittim sabah akşam tüm al dedi Dr perşembe günde klomen e başladım 1.5 alıyorum klomen 5gun kullanıp 2 gün ara verip kontrole gidecekmisim nasıl olck hicbilmiyorum infolici neden verdiler bende 4 ay olmadı tam olarak ama 11.5 kilo verdim suan 81.5 oldum boyunda 1 57.58 civarında sende gliforlami kilo verdin yaptığın baskabisey varmıdır çok soru sordum kusuruma bakma hamile kalanları duydukları çok hwyecanlaniyorum :KK66:
bu arada ben tedaviye baslamadan rahim Filmi istemistim gerek yok dedi.klomenle yumurtalarim yeterli olgunluga geldigi icin catlatma igneside vermedi hem birkac gune.catlayacak gibi duruyor dedi daha oncede hamile.kaldigim icin catlama sorunumun olmayacahini soyledi..eger Olmazsa ikinci denemede catlatma ignesi kullaniriz demisti.doktoruma cok guvendim bana cok destekcim oldu,kilolu oldugum icin beni hic azarlamadi aksine destek verdi kendime guvenim geldi.kilo verdikce doktorumda mutlu oldu..kimi doktor kilolu olanlara kilo ver oyle gel tedaviye basla diyor cunku..bizim anne olmaya hakkimiz yokmus gibi ..hamile oldugumu duyunca ailemdenmis gibi cok sevindi doktorum.insallah boyle guzel geciririz gebeligimide.

bu arada ben tedaviye baslamadan rahim Filmi istemistim gerek yok dedi.klomenle yumurtalarim yeterli olgunluga geldigi icin catlatma igneside vermedi hem birkac gune.catlayacak gibi duruyor dedi daha oncede hamile.kaldigim icin catlama sorunumun olmayacahini soyledi..eger Olmazsa ikinci denemede catlatma ignesi kullaniriz demisti.doktoruma cok guvendim bana cok destekcim oldu,kilolu oldugum icin beni hic azarlamadi aksine destek verdi kendime guvenim geldi.kilo verdikce doktorumda mutlu oldu..kimi doktor kilolu olanlara kilo ver oyle gel tedaviye basla diyor cunku..bizim anne olmaya hakkimiz yokmus gibi ..hamile oldugumu duyunca ailemdenmis gibi cok sevindi doktorum.insallah boyle guzel geciririz gebeligimide.
Ayy cnm ya inan senin kadar bende sevindim bekleme çok zor gerçekten Rabbim kimseyi evlat Hasretinle sinemasın biz 2 yıldır çok istiyoruz 1 yıl korunduk sonra istedik test falan yaptırdık esimde Varikosel çıktı yani spermi çok azdı ameliyat oldu gecen yılbaşında bir yıldır bekliyor hiçbişey yok sen en azından hamile kalabiliyorsun ben neden kalmıyorum anlamadım kilo dışında kıstim falanda yok sadece insülin direnci varmış oda yumurtaları etkiliyor galiba ha tabi adetduzensizligide vardı bekaret yoktu ama bende klomen kullanıyorum glifor da şimdi 850 mg sabah akşam al dedi Dr sonra sabah akşam 1000mg al dedi bklim Rabbim insaallaah daha çok bekletmez bizleri bende Zeynepkamile gittim 1 yil gecsin ondansonra geldedi sonra gittigimdede kilovermeden gelme dedi bende kilo veremiyordum endokrinoloji gittim insülin direnci olduğunu öğrendim ama onlar hiç umursamaz kilometrede gelme dediler bende başka bir hastane gittim şimdi dosya açtılar bklim kısmet se insaallaah bende müjdemi paylaşırım sizlerle benim yumurtalarim nasıl hicbilmiyorum klomen neden verirler onuda bilmiyorum gidince nacak lar onuda bilmiyorum klomen den sonra napion lar bilgin varmı cnm sende hakkını helal et benim hakkım geçtikçe helal hoş olsun cnm hamile lerin duası daha makbul olurmuş dualarına bizlerde katarsan çok seviniriz Yaşadıklarını bizimle paylaştığım için Rabbim razi olsun senden cnm yavrusu nu sana nasip etsin kucağına almayi nasip etsin insaallaah

Klomen veya benzeri tedaviler (igne) yumurtlamada sikinti, zayiflik veya bozukluk varsa veya hic yumurtlama yoksa.yumurtalari uyariyor ve bittikten sonra takip ediliyor olusan yumurta var mi,varsa boyutuna, yeterli seviyeye gelmesini bakiyorlar..gerekli gorulursede catlatma ignesi yapiliyor..eger ilacin dozu yeterli gelmemisse bir dahaki ay dozu yukseltilip yeniden tekrarlanir..bu tedavide sık kontrol gerekli cunku kist olusabiliyormus..bu surede bol bol sut yogurt vb tuketin yumurtanin catlama zamanlarinda vucut proteine fazla ihtiyac duyarmis.Allahim herkese nasip etsin insallah,bende saglikli ve kolay bir gebelik yasarim insalalh.sorulariniz olursa cevaplarim

Klomen veya benzeri tedaviler (igne) yumurtlamada sikinti, zayiflik veya bozukluk varsa veya hic yumurtlama yoksa.yumurtalari uyariyor ve bittikten sonra takip ediliyor olusan yumurta var mi,varsa boyutuna, yeterli seviyeye gelmesini bakiyorlar..gerekli gorulursede catlatma ignesi yapiliyor..eger ilacin dozu yeterli gelmemisse bir dahaki ay dozu yukseltilip yeniden tekrarlanir..bu tedavide sık kontrol gerekli cunku kist olusabiliyormus..bu surede bol bol sut yogurt vb tuketin yumurtanin catlama zamanlarinda vucut proteine fazla ihtiyac duyarmis.Allahim herkese nasip etsin insallah,bende saglikli ve kolay bir gebelik yasarim insalalh.sorulariniz olursa cevaplarim
Canım bilgiler için teşekkürler bende pko var esimde de ileri hareketlilik yok denecek kadar az şimdi bu ay asilama diye başladık tedaviye ama 19 mm üzerinde 9 yumurtam oldu çoğul gebelik olur diye tedavi bırakıldı sadece çatlatma iğnesi yapıldı normal deneyin dedi bizde uyguladıkları 12 sinde çatlatma yapıldı 1 haftadır progeston kullanıyorum bugün çok ağrım ve kramplarim oldu ve mercimek kadar kahverengi akıntı oldu sonra bişey gelmedi ara ara belim agriyo şimdi acaba bu neydi onu anlamadım sen hamilelik sürecinde böyle birşey yaşadın mi bu arada bebeğini saglikla kucağına alırsın inşallah canım hamilelikte çok kilo aldinmi

merhaba bende kilo engeline takilanlardanim pco luyum insulin direncim var adetlerim ilscsiz olmuyo cok şıkıldım artik cok yalnizim

Canım bilgiler için teşekkürler bende pko var esimde de ileri hareketlilik yok denecek kadar az şimdi bu ay asilama diye başladık tedaviye ama 19 mm üzerinde 9 yumurtam oldu çoğul gebelik olur diye tedavi bırakıldı sadece çatlatma iğnesi yapıldı normal deneyin dedi bizde uyguladıkları 12 sinde çatlatma yapıldı 1 haftadır progeston kullanıyorum bugün çok ağrım ve kramplarim oldu ve mercimek kadar kahverengi akıntı oldu sonra bişey gelmedi ara ara belim agriyo şimdi acaba bu neydi onu anlamadım sen hamilelik sürecinde böyle birşey yaşadın mi bu arada bebeğini saglikla kucağına alırsın inşallah canım hamilelikte çok kilo aldinmi
Muhakkak bi doktora gozuk derim,kiste cevirmis olabilir veya yumurtan catlamistir.

Muhakkak bi doktora gozuk derim,kiste cevirmis olabilir veya yumurtan catlamistir.
Canım ayin sonunda gebelik testi yaptır kandan dedi ona göre muayeneye giricem bende kist ten korkmustum ama belki de gebeliktir diye kendimi teselli ediyordum bos yere kendimi umitlendirmisim

Canım ayin sonunda gebelik testi yaptır kandan dedi ona göre muayeneye giricem bende kist ten korkmustum ama belki de gebeliktir diye kendimi teselli ediyordum bos yere kendimi umitlendirmisim
Canim bellide olmaz,Allahin izniyle hamilesindir insallah

Ya artık hiç ümidim yok evet adet olmuyorum ama idrar testi negatif sende ne zaman cikmisti idrarda
Adetime 5 gun kala emin olamadigim hayalet cizgi dedikleri. Sey gibi bir iz belirdi..3 gun kala netlesmeye basladi cok sukur.benim en buyuk belirtim bel agrim basladi ve bel agrim gecince gogus ucu acisi basladi sanki boyle gunes yanigi gibi bir hassasiyetlik vardi.

Ya benimde belim agriyo ama ben hiç çizgi görmedim :( dün rahmime resmen bi ağrı saplandı iki buklum oldum 1 saat sonrada bu kahverengi akıntı gibi bişey geldi yani akintinin içinde mercimek kadar bi kahvelik vardı sonra devamı gelmedi

Merhba yol arkadaşlarım kaderdaslarim 3 gündür yumurta takibine gidiyorum yanında gidicem çok sinirbozucubirdurum ama sabırla gitmeye devam edicem hayırlısiyla yumurtalarim çok fazlaymis oyüzden hiçbişey yapamayabiliriz dedi sağlık bakanlığı çoğul gebelik olmasın diye hiçbi işlem yapılmasına izin vermiyormus yarın ne olacağı belli olacak insaallaah bu durumdayken tamda catlama zamanları galiba bebek denemesi yapsam mi yapmasa mi bilemedim ya hiçbi bilgide vermiyorlar ya

merhaba 2,5 yıllık evlıyım 1 yılsonra bebek ıstedık ama 6 ay olmayınca kontrollere gıttık bende kılodan baska hıcbır sorun yoktu fakat esımde sperm sayısı 8 milyon cıktı yanı varikosel tanısı konuldu ve bekletmeden ammelıyat oldu gecen sene yılbasında suan gayet iyi 20 milyona yükseldi ama hala bebişimiz yok bende kilo vermek iiçin cok ugrasıyordum ve veremıyordum zeynepkamildeki dr da kılo vermezssen hıcbısey yapamayız dedı buarada 90 dı kılom bende kılo veremedıgım ıcın arastırılsın ıstedı m haydarpassa numuneye endokrınolojıye gıttım insülin direncim oldugunu ogrendım tabı dokrum hem glıfor hemde dıyet verdı 3 hafta oldu baslayalım hem dıyet hemde glıforla 5 kıllo verdım ama sankı cok yavas ılerlıyor gıbıme gelıyor glıfor kullanıpta hem kılo verıp hemde hamile kalan bvarmı cok merk edıyorum !!!! denemedıgım bişey kalmadı diye düşünüyorum sizlerde deeneyımlerınızı paylaşırsdanız cok sevınırım .....
benim kuzenin 110 kilo ve pko hastasi. Ilk denemesinde hamile kaldi.evlenmeden once zayiflamak icin cok sogan suyu ve maydonoz suyu icmis. Ona bagliyordu.

merhaba zeynep sena :)neden hamıle halamadıgını once bı arastırmalısın cnm herhangı bır dr kontrolun oldu mu neler yapıldı tabıkı kılo cok buyuk bır etken ben dıyet ve glıfor ılacımla beraber 93,6 den 86,2 ye dustum 1 ayda 7-8 kılo vermıs oldum hemde hıc kılo veremezken cunku arastırmalar sonucunda ınsulın dırencım oldugunu ve bunun benım butun hayatımı etkıledıgını ogrendım adet duzensızlıgım yokken adet duzensızlıgı yasmaaya basladım kılo artısım cok oldu ve veremıyordum cok cabuk acıkıyordum ve esım varıkosel amelıyatı oldu 1 yıl oldu hala gebelık yok ama ben ınsulın dırncım oldugunu ogrenınce daha cok uzerınde durdum baska bır hastenede tedavı goruyorum suan hormon tahlıllerım tekrar yapıldı ve rahım fılmı ıcın randevu alamadım bıdahakı ay rahım fılmı cekılcem inşaallaah sen neler yaptın ? ben zeynepkamıl infertılıteye gıttım ve bana kılo vermeden asılama bıle yapamayacaklarını soyleyıp gonderdıler hcbır tahlıl bıle yapmadılar o yuzden kılo yerde basımızın belası ve bızım elımızde cnm senın hıkayenıde kısaca ogrenelım belkı yardımcı olabılırız bırbırımze:)
canım boyun kaç ben de kiloluyum ve 1.5 yıldır bebek istiyorz ve olmuyo benim doktorm da glifor verdi bunu kullan dedi rahat kilo verirsin dedi ama ben 3 5 tane içtim bıraktım.

canım boyun kaç ben de kiloluyum ve 1.5 yıldır bebek istiyorz ve olmuyo benim doktorm da glifor verdi bunu kullan dedi rahat kilo verirsin dedi ama ben 3 5 tane içtim bıraktım.
Merhba cnm 1.57 - 58 boyum 93.6 dan düştüm 81 kiloya çok şükür yumurtalarim a baktılar pazar 11 de iğne yaptırdım bugunde geldim aşılama yapacaklarmis hayırlısiyla insaallaah daha fazla beklemeden Rabbim isteyen herkese ve banada bebeğim kavuşması nasip eder canım glifor da mutlaka kullan cnm

Merhba cnm 1.57 - 58 boyum 93.6 dan düştüm 81 kiloya çok şükür yumurtalarim a baktılar pazar 11 de iğne yaptırdım bugunde geldim aşılama yapacaklarmis hayırlısiyla insaallaah daha fazla beklemeden Rabbim isteyen herkese ve banada bebeğim kavuşması nasip eder canım glifor da mutlaka kullan cnm

Hayırlı haberlerini bekliyorum. İnşallah muradınıza erersiniz. Gördüğüm kadarıyla olumlu yönde gelişmeler var, tamamına ersin inşallah.
Ben de kuyruğuna geldim artık. Son dönemler en zoruymuş valla. Ne oturup kalkabiliyorum, ne nefes alabiliyorum doğru dürüst... Bir yandan da beklemenin heyecanı... Bizim doktor niyeti bozdu, haftaya sezeryanla almaya kalkabilir. Bu zamana kadar normal doğum için bekledik ve şekeri de kontrol ediyoruz malum... Hayırlısı diyorum artık.
Bu arada ben de 1.65 falanım, 108,5 kilo ile hamile kalmıştım, soran arkadaşlar vardı, cevap vereyim dedim.

Hayırlı haberlerini bekliyorum. İnşallah muradınıza erersiniz. Gördüğüm kadarıyla olumlu yönde gelişmeler var, tamamına ersin inşallah.
Ben de kuyruğuna geldim artık. Son dönemler en zoruymuş valla. Ne oturup kalkabiliyorum, ne nefes alabiliyorum doğru dürüst... Bir yandan da beklemenin heyecanı... Bizim doktor niyeti bozdu, haftaya sezeryanla almaya kalkabilir. Bu zamana kadar normal doğum için bekledik ve şekeri de kontrol ediyoruz malum... Hayırlısı diyorum artık.
Bu arada ben de 1.65 falanım, 108,5 kilo ile hamile kalmıştım, soran arkadaşlar vardı, cevap vereyim dedim.

tedavı ılemı kaldınız. tebrık ederım bu arada

Canım benim ya hayırlısiyla doğumun sağlıcakla olsun insaallaah ta farketmez normal yada sezaryen boşver hiç düşünme öyle şeyleri bende asilama oldum cnm adetin gelip gelmemesi bekliycekmisiz artık bklim kısmet artık cnm doğum yaklaştıkça olur öyle değişiklikler Rabbim bizlerde anneligi tattirsin insaallaah

Mrblar ben daha önce bu bölüme yazmıştm bende kiloluyum 1 yıl uğraştk bebeğmz olmadı kilom en son 110 oldu tup bebek tedavisi ilaçları sayesinde 5 kilo aldm ama ilk denemede hamile kaldm daha yeni transfermın 9.gunu betahcg 42 hamileym yani kilo etken olabilir ama hiç hamile kalınmaz diye bişey yok tedaviye giderken çok kişi gördüm zayf 50 kilodalar ama yıllardr bebekleri olmayan yani kilom var bebek tutmaz diye dusunmeyn benm rahmim gerideymiş ben ona bağlıyorm 1 yıldr olmamasını

Back
X