- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi pinarsezgingd
bu arada ben tedaviye baslamadan rahim Filmi istemistim gerek yok dedi.klomenle yumurtalarim yeterli olgunluga geldigi icin catlatma igneside vermedi hem birkac gune.catlayacak gibi duruyor dedi daha oncede hamile.kaldigim icin catlama sorunumun olmayacahini soyledi..eger Olmazsa ikinci denemede catlatma ignesi kullaniriz demisti.doktoruma cok guvendim bana cok destekcim oldu,kilolu oldugum icin beni hic azarlamadi aksine destek verdi kendime guvenim geldi.kilo verdikce doktorumda mutlu oldu..kimi doktor kilolu olanlara kilo ver oyle gel tedaviye basla diyor cunku..bizim anne olmaya hakkimiz yokmus gibi ..hamile oldugumu duyunca ailemdenmis gibi cok sevindi doktorum.insallah boyle guzel geciririz gebeligimide.Merhaba Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin darısı tüm isteyenlere ve benim başıma insaallaah cnm sana birkac sorum olck nekadar süre ugrastim bebeğinin olmasi için nasıl tedaviler gördün hangi yöntemleri denedin ben 2 yıl olck 1 yıldır eşim Varikosel ameliyatı oldu yani aslında 1 yıldır uğraşıyoruz olmuyo geçen ay rahim filmi çektiler sanada çektikleri mi benim rahim filmi sonucunda sadece sağ taraf yazıyor salla ilgili hicbirsey yazmıyor bende kiloluyum 4 ay önce insülin direnci olduğunu öğrendim ve glifor 1000mg yarım sabah yarım akşam kullanıyordum dün kontrole gittim sabah akşam tüm al dedi Dr perşembe günde klomen e başladım 1.5 alıyorum klomen 5gun kullanıp 2 gün ara verip kontrole gidecekmisim nasıl olck hicbilmiyorum infolici neden verdiler bende 4 ay olmadı tam olarak ama 11.5 kilo verdim suan 81.5 oldum boyunda 1 57.58 civarında sende gliforlami kilo verdin yaptığın baskabisey varmıdır çok soru sordum kusuruma bakma hamile kalanları duydukları çok hwyecanlaniyorum![]()