- 18 Aralık 2014
- 29
- 9
- 3
- 40
- Konu Sahibi pinarsezgingd
-
Bu kısaltmalara aklım ermiyor canım kk nedir aynen bende herkese istemiyorum düşünmüyorum diyorum Eşimde beni incitmek istemiyor istiyorum bile demedi hiç ama üzülüyor biliyorum yarın sabah glifor diyet ve spora başlıyorum pazar gunüde incir kürüne inşallah haftaya kaç kilo verdigimi yazarım.Her pazartesi verdiğimiz kiloyu yazmaya ne dersin motive oluruz belkigenelde 3. gunu baslanılıyor canım ama fazla zman kaybetmemıssın baslayabılırsın bence ama yınede kk kulananlkar cok olmus bıde onlara danıs derım bencanım sende ıyıkı varsın evet haklısın bende aılemle paylasamıyorum onlarda uzulmesın dıye hatta esıme bıle bellı etmemeye calısyorum cunku o da cok uzuluyo ama biz elımızden glenı yapmaya garet gosterelım allahımın takdırı vaktı zmanını beklıycegız allahım yeterkı bızlerı bebek hasretıylke sınamasın amin
merhaba canım ;canım selam;
benim eşimede varikosel tanısı konulduve ameliyat olacak. çok korkuyoruz sprem sayısı sıfır a düşer diye şuan 5 milyon. benimde kistlerim mevcut bunlar için tedavi görüyorum benim kilom çok aşırı değil. 70 kg. bakalım bizim tedavi sürecimiz ne olacak.
msj cok uzuyor dıye kısaltılıyo ıste allahım en yakın zmanda hamile kalmamızı nasip eder inşaalaah canım glıfora hemen basla canım kılo vermen yardımcı olacak ama sporda yap hareketle daha hızlı kılo verdırıyormus hersey gğzel olacak allahımın izniyle ben 85 oldum cok sukur dun ve bugun tartılmadım daha ıns vermısımdır faceden ekleyebılrısın buraya sureklı bakamıyorum pınargolerdeveci diye yaz cıkar ekleyebılrısınBu kısaltmalara aklım ermiyor canım kk nedir aynen bende herkese istemiyorum düşünmüyorum diyorum Eşimde beni incitmek istemiyor istiyorum bile demedi hiç ama üzülüyor biliyorum yarın sabah glifor diyet ve spora başlıyorum pazar gunüde incir kürüne inşallah haftaya kaç kilo verdigimi yazarım.Her pazartesi verdiğimiz kiloyu yazmaya ne dersin motive oluruz belki
Face kullanmıyorum canım 93 ten 85 e düştün demi sen ne kadar sürede verdin süpperrr olmuş darısı banamsj cok uzuyor dıye kısaltılıyo ıste allahım en yakın zmanda hamile kalmamızı nasip eder inşaalaah canım glıfora hemen basla canım kılo vermen yardımcı olacak ama sporda yap hareketle daha hızlı kılo verdırıyormus hersey gğzel olacak allahımın izniyle ben 85 oldum cok sukur dun ve bugun tartılmadım daha ıns vermısımdır faceden ekleyebılrısın buraya sureklı bakamıyorum pınargolerdeveci diye yaz cıkar ekleyebılrısın
tamam canım çok sağol sorarım ... inşallah bizde kurtuluruz bu dertten...merhaba canım ;
hiç korkmayın cnm benim eşim ist ümraniye devlet hastanesınde oldu bızde cok korktuk ama allahıma sukurler olsun kı gayet ıyı yanı 8 mılyondan 20 mılyona cıkmıs cok sukur 1 yıl oldu amelıyat olalı bazen agrı oldugunu soyluyor ama oakadrada olur yanı sonucta kesıldı bızımkı yılbası gunune denk geldıgı ıcın ve bende utandıgım ıcın pek sormadım nasıl yapıldı nasıl bı sıstem ugulandı falan ama baska bıyerdede sperm testı yapotırdık dr gosterdık amelıyat gayet ıyı gecmıs sperm sayısı cok ıyı dedıler korkmayın yaptırın kurutulun bence !!!sormak ıstedıklerın olursa herseyı sorabılırsın cekınme cnm
teşekkür ederim canım benim... rabbim hepimizin yardımcısı olsun...Allah yardımcınız olsun canım iyi olur inşallah herşey moralinizi yüksek tutun tüm kalbimle dua ediyorum size❤
ben 1 ayda verdım cnm tabı dıyet ve arada kısa sporlar yaptım hareket edınce kılo vermene faydası oluyormus glıforun inşaallaah sanada faydası olur cnm kılo herzman basa bela 5 kılo bıle versen kendını hafıflemıs hıssedersın bosubosuna yuk yapıyoruz kendımıze ıstedıgın herseyden 1 lokma alabılırsın yeterkı hıcbırseyı fazla yeme ben haftasonu kacamaklar yaptım ve bnım hıc tatlı sıtegım azlmadı bıcok kısı glıforla hem ıstahları kapnmıs hemde tatlı ıstegı yok olmus bende hala ıkısıde var az yemeye calısıyrum ama tatlı ıstegını yok edemıyorum hergun cnm tatlı ıstıyor yaFace kullanmıyorum canım 93 ten 85 e düştün demi sen ne kadar sürede verdin süpperrr olmuş darısı bana
aaa süpersin bravo boyle devam et cnm glıforu da kullanıyosun dımı ?Kızlar cumadan beri 1bucuk kilo vermişim ben çok mutluyum
inşaallaah canım inşaallaah cok zor bı amelıyat degıl cnm hatta cok basıt dr ıcın hele daha bı basıt amelıyattan sonra vc ye cıkması zor olur sakın muz yedırmeyın sulu ıyecekler yedırın gaz yapıyomus esımın yanında bırı daha aynı amelıyatı olmustu adam gece boyu kıvrandı durdu muz yedırmısler benım esım ertesı gun ayaga kalkıp gezmıstı kı dr larda zorda olsa gezmelerını sıtıyor.buarada yanımızda amelıyat olan adamın cocougu vardı varıkosel olmasına ragmen bazen oyle vakalarda olabılıyor sen ümidini yitirme kurban oldugum rabbım vaktı zmanı gelınce inşşaallaah bizlerede nasip eder sabredicez elımızden ne gelıyorsa yapmaya calısıcaz buarada sende sogan kuruyle basla cnmtamam canım çok sağol sorarım ... inşallah bizde kurtuluruz bu dertten...
Evet kullaniyorum spor yapmadım sadece onada bugun basliyorum insallahaaa süpersin bravo boyle devam et cnm glıforu da kullanıyosun dımı ?
Canımmm gliforu daha once kullanmıştım ben 1buçuk ayda 12kilo vermiştim kendimi zorlasamda tatlı yiyemiyordum midem kalkıyordu ama zamana ihtiyaç var tabii olacak inşallah hayırlısıylaben 1 ayda verdım cnm tabı dıyet ve arada kısa sporlar yaptım hareket edınce kılo vermene faydası oluyormus glıforun inşaallaah sanada faydası olur cnm kılo herzman basa bela 5 kılo bıle versen kendını hafıflemıs hıssedersın bosubosuna yuk yapıyoruz kendımıze ıstedıgın herseyden 1 lokma alabılırsın yeterkı hıcbırseyı fazla yeme ben haftasonu kacamaklar yaptım ve bnım hıc tatlı sıtegım azlmadı bıcok kısı glıforla hem ıstahları kapnmıs hemde tatlı ıstegı yok olmus bende hala ıkısıde var az yemeye calısıyrum ama tatlı ıstegını yok edemıyorum hergun cnm tatlı ıstıyor yasen basladın mı glıfora ve dıyete ?
aa süper ozamn en kısa zamnda gitsin kılolar gelsin bebeklerimiz inşaallaah spotr yapmdan 1,5 kılo cok ıyı boyle devam edıcez kkılo verdıkce ınsan daha azimli oluyor bebeguımızın olması ıcın herseyı yaparız tabiki :)Evet kullaniyorum spor yapmadım sadece onada bugun basliyorum insallah
sen daha hızlı kılo verıyomussun ozamn cnm metobolızmayla alakalı herlde vermıssın nıye bırakmıstın kı 12 kılo verdıgınde spor ve dıyette yapıyormuydun pekı ben az da olsa spor ve dıyetle arada kacamaklarımda olmasına ragmen 93,6 dan 85 e dutsum 1.5 ay dıyebılırız benımkı ıcınde cunku bu hafta bı aldım bı verdım haftasonu yıne kacamak yaptım almıs olabılırım yanı benımkı tam tersı tatlı ıstegım hıc bıtmıyo ya istahımda acık yanı bana etkı etmıyor mu acaba glıfor anlayamadım aslında ?Canımmm gliforu daha once kullanmıştım ben 1buçuk ayda 12kilo vermiştim kendimi zorlasamda tatlı yiyemiyordum midem kalkıyordu ama zamana ihtiyaç var tabii olacak inşallah hayırlısıyla
Canım ben progestan kullanıyorum bi zararı olur diye soğan kürüne başlayamadım daha. muzu ameliyattan önce mi yedirmicez. yoksa hiç mi yemicek. benim eşim çok sever her akşam yer de ondan sordum.inşaallaah canım inşaallaah cok zor bı amelıyat degıl cnm hatta cok basıt dr ıcın hele daha bı basıt amelıyattan sonra vc ye cıkması zor olur sakın muz yedırmeyın sulu ıyecekler yedırın gaz yapıyomus esımın yanında bırı daha aynı amelıyatı olmustu adam gece boyu kıvrandı durdu muz yedırmısler benım esım ertesı gun ayaga kalkıp gezmıstı kı dr larda zorda olsa gezmelerını sıtıyor.buarada yanımızda amelıyat olan adamın cocougu vardı varıkosel olmasına ragmen bazen oyle vakalarda olabılıyor sen ümidini yitirme kurban oldugum rabbım vaktı zmanı gelınce inşşaallaah bizlerede nasip eder sabredicez elımızden ne gelıyorsa yapmaya calısıcaz buarada sende sogan kuruyle basla cnm
Canım ben progestan kullanıyorum bi zararı olur diye soğan kürüne başlayamadım daha. muzu ameliyattan önce mi yedirmicez. yoksa hiç mi yemicek. benim eşim çok sever her akşam yer de ondan sordum.
progestan bı arkadasımda adet duzensızlıgı yapmıstı bırakınca adette oldu sana neden vedıler kı ? muz kabızlık ve gaz yapıo sanırım zaten yatmaları gerektıgı ıcın ve dıkıslerının zorlanmamaıs ıcın bır gun oncesınden katı seyler yemesın ve amelıyattan once kı gun az yemelı ve ogleden onra hıc yememlı dr lar soyler zaten o adamın halı gozuun onunde hala cok canı acıyodu kımsesıde yoktu gece yanında ben ılgılenmıstım erkek oldugu ıcın hızmetlı cagırmıstımda saolsunlar yardımcı olmuslardı gazı vardı ve yapamaıodu cok kotuydu ya allahım ne oralara dsusursun ne de eksıklıgını yasatsın rabbım herkesin şifasını versin inşşaallaah onun dısında cabuk ıyılesıo merak etmeyın ne zman amelıyat olacak gun aldınız mı ?Canım ben progestan kullanıyorum bi zararı olur diye soğan kürüne başlayamadım daha. muzu ameliyattan önce mi yedirmicez. yoksa hiç mi yemicek. benim eşim çok sever her akşam yer de ondan sordum.
Canım 15 gün sonra tekrardan sprem testi olacak ondan sonra hemen alacaklar ameliyata özel hastane olduğu için bekletmiyolar. kistlerimin geçmesi için verdi hapı canım. rahim yapısını düzeltiyormuş.progestan bı arkadasımda adet duzensızlıgı yapmıstı bırakınca adette oldu sana neden vedıler kı ? muz kabızlık ve gaz yapıo sanırım zaten yatmaları gerektıgı ıcın ve dıkıslerının zorlanmamaıs ıcın bır gun oncesınden katı seyler yemesın ve amelıyattan once kı gun az yemelı ve ogleden onra hıc yememlı dr lar soyler zaten o adamın halı gozuun onunde hala cok canı acıyodu kımsesıde yoktu gece yanında ben ılgılenmıstım erkek oldugu ıcın hızmetlı cagırmıstımda saolsunlar yardımcı olmuslardı gazı vardı ve yapamaıodu cok kotuydu ya allahım ne oralara dsusursun ne de eksıklıgını yasatsın rabbım herkesin şifasını versin inşşaallaah onun dısında cabuk ıyılesıo merak etmeyın ne zman amelıyat olacak gun aldınız mı ?
hmm arastı yınede ben artık herseyı bıtkılerde arıyorum sadece glıforu kullanıyorum onun dısında bal tarcın corekotu ve hayıttohumunu kullanıyorum sende bıtkısel kurler kullansan daha faydalı olur herlde sizin sperm sayısı ve hareketlı hareketsız sayılar kac kı inş yksek cıkarda gerk kalmazCanım 15 gün sonra tekrardan sprem testi olacak ondan sonra hemen alacaklar ameliyata özel hastane olduğu için bekletmiyolar. kistlerimin geçmesi için verdi hapı canım. rahim yapısını düzeltiyormuş.
canım keçiboynuzu kürü uyguluyorum eşime. kendim şuan için hapı kullanıyorum bakalım hayırlısı artık sen kaç senedir istiyorsun bebekhmm arastı yınede ben artık herseyı bıtkılerde arıyorum sadece glıforu kullanıyorum onun dısında bal tarcın corekotu ve hayıttohumunu kullanıyorum sende bıtkısel kurler kullansan daha faydalı olur herlde sizin sperm sayısı ve hareketlı hareketsız sayılar kac kı inş yksek cıkarda gerk kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?