kilolu olupta hamile kalmak isteyenler hangi yöntemleri deniyorsunuz?

canım keçiboynuzu kürü uyguluyorum eşime. kendim şuan için hapı kullanıyorum bakalım hayırlısı artık sen kaç senedir istiyorsun bebek
evet kecıboynuzu kuru cok ıyı gelıyormus benım esımede kullandık amelıyattan sonra meyvesını alıp kaynattık bısure ara verdık 2 ay once kecıboynuzu özü aldık bıtırdı onu pek sevmıyı sımdıde karadutpekmezi aldım o da ıyı gelıyormus biz 2,5 yıllık evlıyız 6-7 y sonra korunmamaya basladık 5-6 ay olmayınca tedavı gorelım dedık tabı uzun surdu gecen yılbaındada esım amelıyat oldu sol tarafından 1 yıldırda korunmamamıza ragmen hala olmuyo cnm beklıyoruz napalım kısmet hersey tabı benım kılo problemımım falan var ondanda olammıs olabılır sende yoksa oyle bı problemın yoksa inş 3-6 ay ıcınde genelde oluyormus cok sukur benım esımde 8 mılyomndan 20 mılyona yukselmıs onu duzelttık cok sukur sıra bende bende 8 kılo verdım vermeye devam edıcem inşaallaah

İnşallah canım benim istediğin gibi olsun herşey. kilo verilir canım o bir şey değil kalıcı hasar olmasa çok iyi olacak

inşaallaah canım cümlemizin biran once yavrusu olsun inşaallaah
merhaba kızlar.. bende diyet ve spor yapıyorum.. kendimi çok sıkmıyorum ama yapıyorum çok şükür... eşimde şu anda morfoloji sorunu var.. bendede pikos var.. haliyle küçük küçük kistlerim var.. matofin ve hayıt hapı kullanıyorum..diyettede ekmeği kestim inanın çok rahatladım ekmek beni şişiriyordu.. kilo vermem çok yavaştı..şimdi ise hem rahatım hemde adetlerim düzene girmeye başladı.. birdahaki adetimde doktora gitmeyi düşünüyorum kistlerim geçmişmi diye umarım yok olmuşlardır..

merhaba neergizcim sende glıfor mu kullanıyodun bende suan bal tarcın corekotu hayıt tohumu ve glıforla bırlıkte dıyet yapıyorum 93,6 den 85 e dustum haftasonu kacamak yaptım 300 gr almısım bende ekmekgı kestım onun yerıne 3 kask pılav yada yagsız makarna yıyorum nekadar zmandır kullanıyosun pekı ılacını vede hayıtı benım 1,5 ay oldu dıyetım ve glıfora baslayalı nekadar zmandır bbek beklıosunuz yasınız kac nele yasıdınız sımdıye kadar inşaallaah yok olmustur kıstlerınız kılo ve kıstler herzman basa bela sız nekedar zamanda nekadar kılo verdınız?

canım ben gulufor ile aynı içerikte olan matofin i kullanıyorum..ben diyetimi sporla birlikte tam yaptığım zaman, arada, bir öğün kaçamak yapsamda kilolar gidiyor.. ama malesefki ben can sıkıntısından durduk yere birşeyler hazırlayıp yiyorum yada kilolar hızlı gitmeye başladığında sağlıksız olur diye panikliyorum ve hemen bir şeyler yeme ihtiyacı hissediyorum.. sanırım piskolojik.. yoksa iştahım bir kapandımı daha kolay kolay geri gelmiyor.. eşimdede bendede sorun vardı, yani hala var 12 yıldır evliyim yaşım 29, eşim 37 .. tüp bebek yöntemi ile bir yavrum var çok şükür 7 yaşında.. 4-5 aydır hayıt hapı kullanıyorum hormonları yavaş yavaş düzene katmaya başladı.. 1.5-2 ay falan oldu diyete başlayalı ama sıkı değil 85 kilodan 76. 9 u gördüm tabiki sabah aç karınla sonra annemlere gittim orda bol bol yemek yiyince sporda yapmayınca birde baktımki iki kilo yapışmış bana hemen yine başladım diyetime yarın yine sporumada devam edeceğim ALLAH'ın izni ile..

aa ne güzel sen anneliği tadabilmişssin allah saglık sıhhat versin allahım size bağıslasın evladınızı darısı bızlerın basına inşaallaah benım oturmus bı kılom var cocuklugumdan berı hep kıloluyum ama cok sukur sımdı 8 kılo verdım cok rahatlık gercekten hafıfledıgımı hıssedebılıyorum benım eşimde varıksel vardı gecen yıl amelıyat oldu cok sukur sımdı ıyı dr gayet ıyı demıs 1yıl olmasına ragmen hala gebelık olmadı bende ınsulın cıktı evlenmeden once adet duzensılıgı nedır bılmezdım onuda yasamaya basladım sımdı tedavı goruyorum rahım fılmı ıcın beklıyorum kısmetse onumuzdekı ay randevu labılırsem cektırıcem benım daha cok erken 10 gun falan oluyo hayıt tohumuna baslayalı bende bırcok yontem denedım sogan kuru ardından ıncırkuru acıelma adacayıyagı maydonoz sut buharı baltarcın corekotu ve glıforla bırlıkte dıyet 10 gundurde hayıt tohumu allahım heimizin şifasını versin inşaallaah elimizden geleni yapmaya calısıyoruz rabbim bizleri evlkat hasretiyle sınamasın inşaallaah

evet canım ALLAHIMA sonsuz şükür tattım anneliği tadı damağımda kaldı bir daha bir daha istiyorum.. ALLAHIM isteyen herkese nasib etsin o duyguyu tattırsın.. şimdide oğlum ile beraber istiyoruz..maşALLAH 8 kilo gitmiş bile azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz..hormonların nasıl? hiç çatlatma tedavisi oldunmu?kullandıklarının hepsi yararlı şeyler canım,zaten eşindede sorun kalmamış tüplerinde açıksa bebiş güzel bir süpriz yapabilir hayatına dalabilir canım eşinin sperm sayısının 20 milyon olduğunu yazmışsın hızı kaç morfolojisi kaç?

amin canım cümlemize inşaallah annelik nasip olur ben daha yenı basladım tedaviye cnm rahim filmi çektirmem gerekıyor ama devlet hastensinde gecen ay randevu alamadım bu ayda kısmet artık dısardada 400 den asagı cekmıyorlar butce olarakta hıc uygun degılız beklıyoruz bklım daha yumurta takıbı falan yapmdılar cnm catlatma da olmadı ben netten ovulasyon tarıhıme bakıorum ona gore dıkkat edıyorum yumurtlama zmanına kısmet hersey 11 ayda yaptırdıgımızn onucunda morfolojı normal 85 anormal 15 dev baslı 2 ıgne baslı 3 sekılsız bas 4 kuyruk 6 hareketlerde hızlı ıler 30 yavas ılerı 10 yerınde 5 hareketsız 55 sayı mı de 38 referans 20,0-200,0 biiz pek bisey anlayamadık ama dr gayet ıyı demıs senın bı bılın var mı ?bu ayda yaptırdı yıne test ama cok karısık ondan hıcbısey anlayamadık onada cok ıyı demıs dr onlarda soyle
sQa-v otomatik testi test sonucları ref deg la / who 5th
sperm konst 56,3 ml =15,0 -12/16
toplam hareker 70 =40 - 38/42
ileri harkt 45 =32 - 31/34
yerinde harkt 25
hareketsiz 30
morf norml formlr/kruger 13 =4 - 3/4
kar sperm kons 39,4
ileri harktlı sperm kons 25,1
fonk sperm kons 7,1
ortalama hız 8
sğpem har indeksı 75
toplam sperm 197,1 m =39,0 - 33/46
hareketli sperm 137,9 m
ileri harklı sperm 87,9 m
fonksıyonel sperm 24,9 m
morf norml sperm 25,7 m

manuel testler test sonuclrı ref degr lab/who 5th
yuvarlk hucreler n.a
eritrosit n.a
canlılık n.a 55/63

işte boyle bırsuru yazı daha var ama sanırım bunlar yeterlıdır bılgın varsa benıde bılgılendırırsen cok sevınırım cnm biz hala sperm sayımız kaca yukselmıs anlayamadık

Bende de kilo problemi var. Hamile kalmak için tedavi görmeden önce 65 kiloydum. İğneler yüzünden simdi 88.6 oldum ne yapsam veremi yorum. Ama kilo çok önemli. Yumurtalıkların gelişimini etkiliyor.

canım herşey çok güzel doktor doğru söylemiş... sperm sayısı 20 milyon demiştinya son testte 56 milyon olmuş ve bu spermlerin %70 i hareketli yüzde 45 i yumurtaya ulaşan yine çok süper morfoloji ise oda sınırlarının çok üzerinde maşALLAH darısı başımıza morfoloji demek spermin şekli demek şekilli spermde sağlıklı sperm demek.. canım sen tam gaz devam et sonuç alman yakındır demişti dersin banada dua et canım

Bende de kilo problemi var. Hamile kalmak için tedavi görmeden önce 65 kiloydum. İğneler yüzünden simdi 88.6 oldum ne yapsam veremi yorum. Ama kilo çok önemli. Yumurtalıkların gelişimini etkiliyor.
aa cıddı kılo artısı olmus nekadar zamanda aldın kıloları sen en ıyısı devlete gıdeceksen once dahılıyeye gıt hamıle kalamıyorum kadın dogum yonlendırdı endokrınolojıye kaytı actırmam lazım de orda tedavıne basla sendede ınsulın dırencı olabılır herseyı etkılıyo ınsulın kılo aldırır kolay veremezssın adet duzensılıgı yumurtlama problemı herseye sebep oluyomus bende yenı ogrendım kılo cok buyuk bı faktor cnm allahım tez zmanda hayırlısıyla bizlerede bebeklerimizi nasip etsin inşşaallaah

merhaba arkadaşlar.
doğrusu hepinizden kiloluyum, diyet ile kilo vermeyi çok denedim. her diyetin sonunda daha çok kilo alıp sonunda 108,5 kiloyla hamile kaldım.
hormonal düzensizlikler veya sperm sayısı ölçümlerini bilemem ama işin doğrusu, kim demişse doğru demiş "insan kafasını taktıkça zorlaşıyor bu işler"
kendinize zaman tanıyın, düşüncenizi ve hislerinizi olumsuzluklardan uzaklaştırmaya çalışın. hatta derler ya, çocuk meselesini hiç düşünmeyin...
biliyorum, davulun sesi uzaktan güzel geliyordur diyeceksiniz, ben de paniğe kapıldım, yaklaşık bir yıllık denemenin ardından hamile kaldım.
ama zaten bilimsel verilere göre yirmili yaşlarını süren bir çiftin ilişkisinde hamilelik ihtimali %30...
ortada bir sorun olduğu varsayımından hareket etmeyelim bence. her şeyin bir zamanı var.
bana sorarsanız yapılabilecek en iyi şey rahatlayıp olacağına bırakmak.
zira okuduğum kadarıyla herkes testlerde ciddi bir sorunla karşılaşmamış.
hepimiz için hayırlısını diliyorum

Sanırım var canim bende çünkü doktor glifor vermişti. Ama ben migdemi bulandiriyor diye bıraktım. Simdi ki doktorum birşey demedi.

ayyy canımm ya allahım sesını duysun inşaallaah rabbim sizede en yakın zmanda güzel haberle mujdelesin beklemek okadar zorkı anlatamam 1 yıl ıcınde denemedıgım yontem kalmadı esımınkılerı düzelttık cok sukur ıcıme su serptın resmen allah razı olsun bız esıme kecıboyunuzun meyvesını kaynattım ıcırdım sabah aksam ıctı o bıttı caksır koku aldık kaynattı ıctı gecenayda kecıboynuzu ozu aldık sımdıde karadut pekmezi yıyo onların cok etkısı olmustır sızde ıhmal etmeyın canım darısı basınıza bende bı kendımı duzeltebılsem allahın izniyle inşşaallaah en yakın zmanda ben ve benım gıbı evlat hasretı ceken herkes annelği tadabilse inşşaallah senın dedıgın gıbı olur canım inşşaallaah

allahım sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin darısı bizim basımıza siz herhangi bir tedavi aldınız mı hamılleık boyunca kılo aldınız mı herhangı bır saglık problemınız oldu mu bulmuken sızden ogrenecegımız cok sey var kusura bkmayın sordukca sordum kac yıllık evlıydınız nekadar zman korundunuz nekadar zman korunmadınız kornumadıgınız zmanlarda neler denedınız oakadar cok güzel haberler duymaya ıhtıyacımız var kı sız bı motıvasyon oldunuz allah razı olsun buarad boyunuz uzun mu

Sanırım var canim bende çünkü doktor glifor vermişti. Ama ben migdemi bulandiriyor diye bıraktım. Simdi ki doktorum birşey demedi.
glıfor gercekten hareket ve dıyetle kılo verdıryor bende kıc kılo veremezdım bıraydan fazla oldu kullanalı ılk gunler azıcık mıgde bulantısı yaptı ama sımdı hıc farketmıyorum sabırlı olun alısıyor ınsan soyleyın dr unuza bana glıfor vermıslerdı tekrar verırmısınız dıye kesınlıkle faydası olacak hem regllerınız duzene sokacak hemde yumurtalıklarınıza faydası olacak ozellıkleede kılo verıceksınız allahım şafi ismiyle hepimize şifa versin inşaallaah buarada sogan kuru ve ıncır kuruyle destek yapın kendınıze mutlaka şifası olacaktır ben suanda bal tarcın corekotu ve hayıt tohumu cayı ıcıyrum adetlerımde duzene gırdı cok sukur sırada rahım fılmı cektırmem v ar onuda yaptırınca tam anlamıyla tedavıye baslamıs olacaz ama ben hep dogal yollarla hamıle kalmak ıstedım inşaallaah asılama yada tup bebege grek kalmaz allahım en yakın zmanda bizlerede eslerimize hamile haberimizi vermeyı nasip etsin ...amin

buarada aksam eşime soyledım cok sasırdı hıc okadar yukselecgını dusunmemıstık 8 mılyondan 56 mılyona cıkması bızım ıcın bı mucıze herkesın esı mutlaka bıranonce varıkosel amelıyatı tanısı konulduysa hemen olmalı tanıdıgınız herkese soyleyebılrıısnız bızzat bız yasadık cok sukur olumlu sonuc aldık rabbım dermansız dert vermsin inşşaallaah bende bi rahım filmimi cektırsemde noldugunu anlasak dün yumurtlama gunumdu inşaallaah bebeğim yumurtamı bulmusturda artık daha fazla bekletmez cümlemiz anneliği tadaırız bıranone inş cnm sende tadı damagında kalmadan bırkes daaha annelıgı yasarsın hergun dualarımdasınız ....allahım kabul etsin iinşaallaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…