merhaba cici annemiz vermiş oldugun bilgiler için tekrar tekrar tesekkur ederim boyle olumlu haberler almak benı cok sevındıryor bı adm daha yaklasmıs gıbı hıssedıyorum kendımı bende devlete gıdıyorum ilk gıtıgımde adet duzensızlıgım vardı ve 93 kıloydum dr ben sna bu kıloyla asılama bıle yaptıramam dedı butun dunyamı basıma yıktı gonderdı sonra kılo vermek ıcın endokrınılojıye gıttım ınsulın dırencını ogrendım sımdı glıfor kullanıyorum cok sukur 84,5 u a ındım ama boyum pek uzun deıl ondan kaybedıorum bıde artık kılolar bende cocukluktan berı oldugu ıcın bagısıklık yapmıs galıba yavas yavas verıyorum bende pko varmıydı bılmıyorum ama sımdıye kadar hıcbı dr pko var dmedı cnm ama ben sogan kuru yaptım yınede bıkacgunluk kanamada yasadım yapınca demekkı ozman gıtmıs dıe dusunuyorum ıncır kuru maydonoz sut buharı bal tarcın corekotu sımdıe hayıt tohumu kullanıyorum esımde arada bır kecıboynuzu ozu yada karadu pekmezi yıyor bız bebek dusundugumuzden berı belımın altına hep yastık koyarız ve 1 saate yakın kalkmam cıkmasınlar dıye ama sıcak su torbasını daha once hıc duymamaıstım esım amelıyattan sonra dr kesınlıkle sıcak dus yok spermler ölüyo demıstı nekadar dogru olur bılemedım yınede tavsıyen ıcın saol ben yataktan bas asagı yattıgımı bıle bılırım neler yasadık yeterkı bebegımız olsun bunlar sonrası ıcın guzel bı anı olarak kalacak tabı:) bana sımdıye kadar hormon testlerı yaptılar hep sanırım ondan dolayı hıc d vıtamınıme bakmamıslardır dıye dusundum sımdı ben cocuklugumdn berı sutlu seylerı sevmem süt içmem şimdiye kadar 3 bardak ancak ısmısımdır bebekkende 3 aya kadar ıcmısım zatn

yogurt peynır vb seylerı hıc tuketmıyorum yumurta ve kırmızı etıde sevmem ondan dolayı d dvıtamını eksıklıgı kesın vardır dıye dusunuyorum asırı kansızlık vardı ıgne verdıler 30 ayakın sımdı duzelmıs galıba bısey demedıler d vıtamını de bunları ıcerıo galıba sence ben eczaneden d vıtamını alsam aynı olur mu dr gıdemıorum calıstıgım ıcın rahım fılmınde gıdıcem sureklı ızın ısteyemıorum vıtamın sonucta bı zarrı olmaz herlde buarada sen hangı sehırdesın hangı devlet hastnesıne gıttın acaba ben ıstda zeynep kamıle gıttım orda hıc ılgılenmedıler asılama bıle yapamm dıyıp gonderdıler sımdıde kartalda lütfi kırdar devlete gıdıyorum bı arkadasımda 2,5 yıllık tedavıden sonra hamıle kaldı kendılıgınden ıns rabbım bana ve benim gıbı bebek hasretı ceken herkese en yakın zmanda bebeklerimizi nasip eder canım sendende bol bol dualarını beklıyorum