Kilom akrabalarima dert oldu

Ben artık kesinlikle eminim ki başkalarının kilo almasından mutlu olan biçok kadın var.. hamileye, yeni doğum yapmış insana, başından seni gibi stresli bi dönem geçirmiş kişilere bile yazık günah demeden konuşuyorlar. Vallahi nefret ettim bu kilo muhabbetinden

bence baştan savma cevaplar vereceğinize olayı derinlemesine aydınlatıp konuşun . ben bu bu bu yüzden kilo aldım çaresine bakacağım ama şimdi değil. sizler sayesinde işim daha zorlaşıyor. anlayış diliyorum. bir müddet kiloma yorum yapmayın. şeklinde.

kilonuza gelince "yedikçe mutlu oluyorum" şeklinde bir savunmanız olduğu için zayıflamanız zorlaşacaktır önce bu düşünceden vazgeçin bu da psikolojik bir destekle olur.
kolay değil şekere alışmıssınız . yeme şeklinizi de değiştirmeniz lazım. ipin ucunu kaçırmamanızı dilerim

Evet yedikçe mutlu olmak beni de ürkütüyor. Açıp ağır yaşamlar izliyorum. Ve bu insanların benimle ortak yönünü görünce biraz toparlanıyorum

Ben artık kesinlikle eminim ki başkalarının kilo almasından mutlu olan biçok kadın var.. hamileye, yeni doğum yapmış insana, başından seni gibi stresli bi dönem geçirmiş kişilere bile yazık günah demeden konuşuyorlar. Vallahi nefret ettim bu kilo muhabbetinden
Aynen oyle, ben de mutlu olduklarını düşünüyorum

ben olsam
bende tek kusur bulabıldıgınız bu heralde agzınızda döndurup duruyorsunuz dıkkat edınce ben sızı dılıme dolamayayım bır baslarsam hangı bırını anlatayım sızlerde sıkıntılar daha buyuk

derdım

kırılsınlar.

Hasta olunca sakın bana hastayım demeyin dedim. Yuzume baktılar. Asıl fena olan teyzem bir kahkaha patlattı. Geldi omzuma dokundu seviyorum kız seni dedi.

Hoşlarına gidiyor kavga etmek 🤣 ben de tutamadım kendimi güldüm 🤣 bu teyzemin kocası da diyor ki elif burnunu da bir ara yaptır. Dur enişte zaten ortalık karışık 🤣🤣🤣

ayy manyaklar ya :D

Resmî olun onlara karşı, yüz bulamazsa yapamaz. Bir kere konuşun tam konuşu . Yumuşak durmayın, tepkinizi verip çekilin çok muhattap olmayın.

Kırılgan insana, ya bilge ya paçoz bir yön de lazım ki duygularınla oyuncak gibi oynatma milleti, iş sende bitiyor ve bence böyle bir ortamı çocukluğundan beri yaşayan insanın (Yakın akrabalar) artık bu yönlerini sağlamlamış olması gerekiyor.
Kendinle kalınca yine üzül, hırs buradan doğar; ağır yaşamları izledikçe üzülür, yeteri kadar üzülünce de hırsını toparlar yoluna koyulursun; kendini salmamaya gayret göster tabi.

Ama diyorum ya, madem aynı yerden kırılıp duruyorsun (Ki bu akrabalar bir kilonuzla koymamışlardır sizi eminim, vaktinde de olmuştur sataşmaları) ya bilge duracak cahile laf anlatmayı keseceksin, bunu yapamadığın yerde de paçozu, onların aynı yerlerinden canlarının yanıp yanmayacağını umursamadan kahkahalarla konuşturacaksın.

Ben çoğu kez paçozu konuşturmayı tercih ediyorum çünkü eğleniyorum, onların eğlencesi bozuluyor. :)))

"Konuşun kız popomu iyice konuşun, doya doya konuşun; hepinizin kafasındaki, muhabbetinizdeki, hayatınızdaki tüm boşluk ve sığlıkları doldurabilecek bir popom var ahahaahahaha, doldur doldur bitmez, konuşun. Popom yetmezse bacağımı da konuşun, kolumu da, burnumu da; sülalemin tatlı yamyamları sizi ahahah beslenin; ver teyzem çayını tazeleyeyim alınmadın değil mi şaka yaptım ahaha" bitti.

Seninle aynı yastayiz ve bende asiri zayif oldugum icin milletin alay konusu olmustum.Ama sonra ne yaptım herkese karşı diş geçirdim egoist davrandim,ustten bakiyor imaji cizdim gozlerinde yani kimseye aslinda cok hassas biri oldugum halde tam tersi lanse ettim ve herkesin isim,fizigim,medeni durumumla alakali yorum yapma hakkini elinden aldim

Görüşmek istemiyorum ama annem anneanneme bakmaya geliyor ve annem tek başına çok zavallı. Kendini savunamıyor. Ben yanında olmasam çiğ çiğ yerler. Ben ona destek olmak için geliyorum.
[/QUOTE]
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki şuan aynı durumdayız benim annem de aynı anneniz gibi kendini savunamaz ben ve kardeşim hep yanında olmaya çalışırız annemin ailesi de sizin akrabalarınız gibi malesef nefret edilesi tipler.

ablamm bu nedenle çok sıkıntı yaşıyor.her gören kilo al diyor ama alamıyor , bıktı artık.
Bu insanlar harbiden hadsizlikte rekor kırarlar.Herkes bir hassas terazi kesilmiş.Ama yine de kilolulara söylenen laflar daha kırıcı.

Benimde bir kuzen zayıfladı hepimize dert oldu söylemiyorda herkese ayrı birşey diyor ne olur yani belki bizde faydalanırız sevaptır.

Bu insanlar harbiden hadsizlikte rekor kırarlar.Herkes bir hassas terazi kesilmiş.Ama yine de kilolulara söylenen laflar daha kırıcı.

bacım hakikaten çok hadsiz insanlar var. konuşmak için konuşuyoruz sonu nereye gidiyor laf düşünen yok.
mesela emziren anneye bebek doyuyormu?
yooo aç senmi doyuracan demek lazım.
valhasıl Allah halimiz iyi etsin.

bacım hakikaten çok hadsiz insanlar var. konuşmak için konuşuyoruz sonu nereye gidiyor laf düşünen yok.
mesela emziren anneye bebek doyuyormu?
yooo aç senmi doyuracan demek lazım.
valhasıl Allah halimiz iyi etsin.
Sütü gelmeyen annelere de meme vermiyor musun sen buna.Yazık çocuk aç kalacak diyorlar bizzat duydum bunu.Aminn.

Sütü gelmeyen annelere de meme vermiyor musun sen buna.Yazık çocuk aç kalacak diyorlar bizzat duydum bunu.Aminn.

ben direk çok doyuyor çok güzel uyuyor diyorum. lafı uzatmaya cevap vermeye kalkarsam işim yaş.

zaten anne yorgun üzgün bebeği emzirme için sütü artsın diye ne kürler ne incirler yiyor . bide üstüne laf ye. millete bu konuda eğitim veren kurslar olmalı :D

ben direk çok doyuyor çok güzel uyuyor diyorum. lafı uzatmaya cevap vermeye kalkarsam işim yaş.

zaten anne yorgun üzgün bebeği emzirme için sütü artsın diye ne kürler ne incirler yiyor . bide üstüne laf ye. millete bu konuda eğitim veren kurslar olmalı :KK70:
Ah bir devam sütü mü vereceksin diyen hadsizler var sanki kadın istemiyor sütü gelsin.Halkımız bu konularda doktor kesilmeyi pek seviyor.:sinirli:

Back
X