Kilom aldı başını gidiyor :(

PrensesAnnesi_

Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor🕊 İnekler Takla Atıyor 🐮
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
8.437
23.110
598
Meraba arkadaşlar canım çok sıkkın lütfen bilgisi olanlar yardım etsin :(
Doğum yapali 4,5 5 ay olacak ve adet olmadım karnım şişti sanki 4 aylık gebe gibiyim deli gibi kilo alıyorum :( sizce adet olmadığım için olabilirmi bilginiz varsa lütfen paylaşın tskr ederim şimdiden ❤️

Daha cok yeni dogum yapmissiniz, zamanla sislikleriniz inecektir, bir sene sonra falan eskiye dönüyor vucut en gec.
Bol su icin, sagllikli beslenin, spor yapin kendiliginden gidecektir. Ama daha cok yeni, normal.
Vucut nasil zamanla büyüdüyse ayni zamanla da eski haline gelecektir

Jinekoloğunuza muayene olmanız lazım anormal bir kitle varsa karnınızda. Zaten doğum sonrası rutin kontrollerinizi de aksatmayın, herhangi bir sorun yoksa, doktorunuzun önerdiği hafif sporlara baslayabilirsiniz.

Daha cok yeni dogum yapmissiniz, zamanla sislikleriniz inecektir, bir sene sonra falan eskiye dönüyor vucut en gec.
Bol su icin, sagllikli beslenin, spor yapin kendiliginden gidecektir. Ama daha cok yeni, normal.
Vucut nasil zamanla büyüdüyse ayni zamanla da eski haline gelecektir
İçimi rahatlattıniz çok tskr ederim ama hiçbir kıyafetin içine giremiyorum herşey dar oluyor göbeğim zaten ayrı dert çok rahatladım ya tekrar tskr ederim (: :KK36:

İçimi rahatlattıniz çok tskr ederim ama hiçbir kıyafetin içine giremiyorum herşey dar oluyor göbeğim zaten ayrı dert çok rahatladım ya tekrar tskr ederim :-) :KK36:

Iki dogum yaptim bir sene sonra en gec eski halime döndüm, ilk aylar montlarimin dahi önünü kapatamazdim, simdi bikinilerime giriyorum.
Biliyorum cok sinir bozucu ama daha cok yeni, emin olun toparliyor vucut kendini, siz üzerinize düseni yapin yeter

Jinekoloğunuza muayene olmanız lazım anormal bir kitle varsa karnınızda. Zaten doğum sonrası rutin kontrollerinizi de aksatmayın, herhangi bir sorun yoksa, doktorunuzun önerdiği hafif sporlara baslayabilirsiniz.
Olabilirmi insallah pazartesi kontrole gideceğim çok tskr ederim ben hep adet olmadığımdan dir diye kndimi yatiştırıyordum :( umarım kötü bişey cikmaz

Olabilirmi insallah pazartesi kontrole gideceğim çok tskr ederim ben hep adet olmadığımdan dir diye kndimi yatiştırıyordum :KK43: umarım kötü bişey cikmaz

Icinizi ferah tutun, cikmaz insallah.
Benim de karnim hamile gibiydi ilk aylar, zamanla indi sisligi. Benim rahmim dahi kendini zor toparlamisti

Iki dogum yaptim bir sene sonra en gec eski halime döndüm, ilk aylar montlarimin dahi önünü kapatamazdim, simdi bikinilerime giriyorum.
Biliyorum cok sinir bozucu ama daha cok yeni, emin olun toparliyor vucut kendini, siz üzerinize düseni yapin yeter
İnsallİn bende sizin gibi toparlarim aklimda buysuru soru işareti var ama iyi geldi soylediklerinizi ne güzel maşallah size :KK36:

Icinizi ferah tutun, cikmaz insallah.
Benim de karnim hamile gibiydi ilk aylar, zamanla indi sisligi. Benim rahmim dahi kendini zor toparlamisti
Soyledikleriniz beni umursamaz yaptı çok kilolu biri değilimdir hep 45-46 ydin şimdi 65 oldum insallah çabuk veririm sizin gibi

Bende 3 buçuk ay önce Doğum yaptim ama hala adet olmadım ama kilolarım gitti hatta Doğumda 13 kilo aldım ama ilk ay 18 kg verdim bol su icerek tabi
Şu cok faydali ama ben içemiyorum iki bardak ancak sonra devamı gelmiyor :)

Doğum sonrası regl olunca şişkinlik baya azalıyor. Bende 6 ay önce doğum yaptım ordan biliyorum. Ama lütfen bu bahaneye sığınma. Sen şişkinlik sanarsın bi bakmışsın hep yağ. Emziriyorsan felaket iştahlı oluyorsun zaten. Bence emziren daha kolay verir olayı tamamen yalan. Yedikçe yiyesin geliyor, nasıl vericeksin? Ben şuan hamilelik öncesi kilomdayım ama ideal kilomda değilim henüz. Emzirdiğim için yediklerime 4 4lük dikkat edemiyorum ama spora gidiyorum 1 aydır. Sendeki göbeğin hepside şişkinlik değildir emin ol. Şimdi yiyosun ama kilo aldıkça vermek daha zorlaşacak öyle düşün.Doğum yaptım diye kendini salma lütfen. Fit anne olalım biz :KK31:

Doğum sonrası regl olunca şişkinlik baya azalıyor. Bende 6 ay önce doğum yaptım ordan biliyorum. Ama lütfen bu bahaneye sığınma. Sen şişkinlik sanarsın bi bakmışsın hep yağ. Emziriyorsan felaket iştahlı oluyorsun zaten. Bence emziren daha kolay verir olayı tamamen yalan. Yedikçe yiyesin geliyor, nasıl vericeksin? Ben şuan hamilelik öncesi kilomdayım ama ideal kilomda değilim henüz. Emzirdiğim için yediklerime 4 4lük dikkat edemiyorum ama spora gidiyorum 1 aydır. Sendeki göbeğin hepside şişkinlik değildir emin ol. Şimdi yiyosun ama kilo aldıkça vermek daha zorlaşacak öyle düşün.Doğum yaptım diye kendini salma lütfen. Fit anne olalım biz :KK31:
Makesef emzirmiyuorm canım :KK43: sütüm yetmedi normal doğum oldu ama sütüm zamanla çok azaldı ve yetmedi ama haklısın bahanelerle siginmamak gerek umarım bende tatlialirim tatlialirim ve sizin gibi çabuk toparlanirim fit bir anne olurum :-) ❤️

Meraba arkadaşlar canım çok sıkkın lütfen bilgisi olanlar yardım etsin :KK43:
Doğum yapali 4,5 5 ay olacak ve adet olmadım karnım şişti sanki 4 aylık gebe gibiyim deli gibi kilo alıyorum :KK43: sizce adet olmadığım için olabilirmi bilginiz varsa lütfen paylaşın tskr ederim şimdiden ❤️
Doğum sonrası bir hastalığın yok ve kilo alıyorsan 3 şeye bak. Az su içiyor az emziriyor çok veya kalorisi yüksek şeyler yiyorsun.

Yalnız değilmişim sevineyimmi uzuleyimmi :KK43: insallah çabuk döneriz eski halimize canım :)
Ben yemeden duramıyorum ya
Sürekli yemek istiyorum hatta
Birde gebelikte kilo almam diye diyetisyene gidip bırakmıştım
Çok sıkıcı diyet listesi hep aynı şeyleri yemek
Ay ben napıcam ya:110:

Back
X