Kilom aldı başını gidiyor :(

Ben yemeden duramıyorum ya
Sürekli yemek istiyorum hatta
Birde gebelikte kilo almam diye diyetisyene gidip bırakmıştım
Çok sıkıcı diyet listesi hep aynı şeyleri yemek
Ay ben napıcam ya:110:
Aynen bende diyeti gözüm yemiyor :D adeti bekliyorum inşallah eski halimize döneriz hemen :(

Hepsi bende var kız bunların :KK70: :KK70:
O zaman iyi bir diyeyisyen tavsiye ederim. Çünkü giderek kilo almaya devam edeceksin demektir malesef. Ben 74 ile hamile kaldım doğuma 100 kilo girdim boy 1.59 sen düşün neye benzedigimi.
Doğumdan 2 hafta sonra tartıldım 86 olmuştum. Diyet yapmadım ama canım abur cubur çekince bile su içtim hep su içtim cok su içtim o derece. 9. Ayda 59 kilo idim. Ilk 6 ay doğum kilosunu veremez isen en azından geçmiş ola. Geç kalma iyi bir diyetisyene git derim. Çünkü ben sütten kesildim basladım yine kilo almaya 59 dan 68 e geldim. Kostum diyetisyene. Tika basa yedim oylede guzel bir listesi vardı düştüm53 kiloya. Benden demesi. Diyet ac kalmak değilmiş onu anladım

Bende doymak nedir bilmiyorum. 9 ay once dogum yaptim 8 kilo fazlam var hala gitmedi . Zayiflamak istiyorum ama hic bisey yapmadan boyle akip gitse kilolar :)

O zaman iyi bir diyeyisyen tavsiye ederim. Çünkü giderek kilo almaya devam edeceksin demektir malesef. Ben 74 ile hamile kaldım doğuma 100 kilo girdim boy 1.59 sen düşün neye benzedigimi.
Doğumdan 2 hafta sonra tartıldım 86 olmuştum. Diyet yapmadım ama canım abur cubur çekince bile su içtim hep su içtim cok su içtim o derece. 9. Ayda 59 kilo idim. Ilk 6 ay doğum kilosunu veremez isen en azından geçmiş ola. Geç kalma iyi bir diyetisyene git derim. Çünkü ben sütten kesildim basladım yine kilo almaya 59 dan 68 e geldim. Kostum diyetisyene. Tika basa yedim oylede guzel bir listesi vardı düştüm53 kiloya. Benden demesi. Diyet ac kalmak değilmiş onu anladım
Gerçekten mi aklımda zaten diyetisyene gitmek insallah bende gideyim yoksa gidişimi hiç iyi bulmuyorum :)))

Canim ben kızımı 88 ile hamile kalıp 103 kilo ile doğum yaptım 5 aylıkken dikkat etmeye ve evde spora başladım 22 kilo kadar verdim evde lesli videolari yaptim ip atladim senin fazla bi kilonda yok uzulme yani verirsin ekmegi azalt sebze agirlikli ve salata corba seklinde beslen bol su iç gider o kilolar ❤

Durduk yere kilo almıyorsunuzdur, normal bir durum değil bu. Adet olmak mucizevi bir etki yaratmıyor sadece rahatlıyorsunuz.
Tiroidlerinizde sorun olabilir ya da çok yiyorsunuz.
Emzirmiyorsanız sağlam bir diyet yapabilirsiniz diyetisyen eşliğinde. Ben emzirdiğim halde 3 aylık bebekle doktor kontrolünde diyet yaptım. Sütüm de etkilenmedi çok güzel kilo verdim.
Adet olunca zayıflarım diye düşünüyorsanız onun sonu çok büyük hayalkırıklığı, iş sizde bitiyor

Kilonuzun adet olup olmamak ile bir ilgisi yok. Kilo alımı dışında rahatsızlığınız var mı halsizlik gibi. Tiroid hormonlarınıza baktırın derim, doğum sonrası hipotiroidi gelişebiliyor.

Kilo almanizin adet olmamanız la ilgisi yok ben tam 1 sene sonunda adet oldum adetle sadece 1 kilo gitti :) çok umutluydum bı anda 5 kilo gidecek diye düşünüyordum ama hayallerde kaldı. Ama adet olduktan sonra daha hızlı verbildim kiloları 1,5 yıl oldu doğum yapalı hamile kaldığım kilo 64 doguma 82 ile girdim şuan 62 gidiyor yani takma

Back
X