- 5 Mayıs 2020
- 1.867
- 770
- 123
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
Klomende kullandım bu ay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler YouTube da izleyince çok kafam karıştıBu ilaci bilmiyorum ama gobekten yapilan igneler zaten gobekte ki yag dokusuna yapiliyor kan sulandiricilar da ayni. Dolayisiyla pek bisey fark etmez.
Ayy ayrica bu kadar onemli biseyo doktorunuza sorsaniza yav.
Teşekkürler YouTube da videoda hemşire öyle deyince kafam karıştıKiloyla alakası yok yapabilirsiniz ignenizi
Devlet hastanesine gidiyorum soru sormak için evladı olmak gerekiyo görsen azarlamak surat bin kat....Bu ilaci bilmiyorum ama gobekten yapilan igneler zaten gobekte ki yag dokusuna yapiliyor kan sulandiricilar da ayni. Dolayisiyla pek bisey fark etmez.
Ya bir en fazla 2 damla sayılabilecek kadarı havasını alayım derken çıkıverdi etkisini etkiler miKiloyla alakası yok yapabilirsiniz ignenizi
Yaa bişey daha havasını alayım derken bir yada iki damla sayılabilecek kadarı çıkıverdi etkisini etkiler mi senceBu ilaci bilmiyorum ama gobekten yapilan igneler zaten gobekte ki yag dokusuna yapiliyor kan sulandiricilar da ayni. Dolayisiyla pek bisey fark etmez.
Bir şey olmaz. Geçen ay bende yaptım. Öyle oldu bir iki damla gitti. Göbeğimden vuruldum ve kilom var. Hamile kaldım.Yaa bişey daha havasını alayım derken bir yada iki damla sayılabilecek kadarı çıkıverdi etkisini etkiler mi sence
Gerçekten mi yaaBir şey olmaz. Geçen ay bende yaptım. Öyle oldu bir iki damla gitti. Göbeğimden vuruldum ve kilom var. Hamile kaldım.![]()
İğneden sonra 15. Gün direkt çıktı.Gerçekten mi yaaomkadar sevindim ki sağlıkla gelsin miniğin inşallah... Akşam 4 de vuruldum iğneyi kafama takıp duruyordum
Bişey sorabilir miyim sen kaçıncı gün test yapın elimde 10 tane erken gebelik testi var kaç gün sonra başlamalıyım teste yanılmamak için
Darısı başımıza banada nasip etsin inşallah Rabbimİğneden sonra 15. Gün direkt çıktı.
Amin inşallah.Darısı başımıza banada nasip etsin inşallah Rabbim![]()
Yağ dokusuna değil deri altına yapıldığı için bir sorun olacağını düşünmüyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız..Yaa ne olur görün iğnemi vurulacam bekliyorum
Amin inşallahYağ dokusuna değil deri altına yapıldığı için bir sorun olacağını düşünmüyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız..