kilom ve kocam

Hanımlar iyi geceler benim kocam tam bir spor aşığı ne kadar yorgun olsada sporunu yapar yediklerine dikkat eder yaptığı iyi bişey aslında ..ama ben gıcık oluyorum hamile olmadan önce hamile kalırsan birlikte kilo alırız veririz dddi ama öyle olmadı çok kilo aldım yüzüm bacaklarım her yerim şişti ve çok iştahım açık ...zayıf hamile olanların fotolarını gördükçe niye böyle olamadım diye üzülüyorum ..eşimde kilom hakkında dalga geciyor bende Doğum yaptıktan sonra korse takarım düzelirim falan dddim bana internetten korse bakarken kendi korse almaya karar verdi bende takayım erkeklerde kullanıyormuş dddi bnde almasını istemedim sen niye bnm iyi olmamdan rahatsız oluyorsun sende az ye şişme o zmn falan dddi çok gıcık oldum siz nasıl hamilelik geçirdiniz doğurunca verdiniz mi
Ben 48 ile hamile kaldım 59 la doğuma gittim oğlum şimdi 3 yasında bnde 47 kiloyum
Gece öğünlerini biraz kısıtlıyabilirseniz çok almazsınız kilo.kısıtlıyamiyosunuz da boşverin hamileliğinizin tadını çıkarın bnce bugünler bi daha geri gelmiyor..
Şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum size..:anneadayı::KK200:

Cok mu kilo aldiniz hamileliginizde ya da cok mu yiyorsunuz bilmiyorum. Ben seker hastasi oldugum icin cok kontrollu bir hamilelik gecirip, 5 kg almistim. Yani aslinda zayiflamistim baya goruntu olarak ama cogunlukla actim :(

Benim gibi de olmayin tabi ki ama hamilelik bahanesiyle de surekli yemek dogru gelmiyor bana

Ilk hamileligimde 52 ile kaldim 4 aylik olunca mide bulantisindan 45 e dustum 64 ile dogum yaptim (son zamanlar odemden dolayi sistim)

2.hamilelikte 52 kilo ile hamile kaldim 72 ile dogum yaptim
Dogumdan 3-4 ay sonra 50 kiloya dustum spor ve diyet ile simdi 50-52 arasi oluyor

Asiriya kacmadan (saglikli) beslen bebek+stres+emzirme gidiyor kilolar

Eşiniz kaba ama siz neden onun kendine dikkat etmesine gıcık oluyorsunuz ? Siz dikkat etmiyorsunuz diye o da mi kendini bıraksın,salsın.

Hamile olmak her istenileni sınırsız yeme özgürlüğü vermez...Haa kimi 30 kilo alır ama doğumdan sonra verir,ama kimi de veremez,ömür boyu uğraşır durur.Bu yüzden en güzeli dikkatli gitmek,kontrollü kilo almak.

Hamileyim bahanesini kullanıp aşırı, ne bulduysa yiyenler de normal gelmiyor bana. Sonuçta bebeğin pasta, böreğe ihityacı olduğunu sanmıyorum:işsiz:

Vitamin içeren sağlıklı şeyler yiyin. Yürüyüş yapın. Bunlar doğum için de yararlı şeyler değil mi? Hareketsizlik, yattığın yerden kilo almak daha zararlı bence.

Kendinizle barışıklığı, eşinizi falan filan geçtim sağlığınıza dikkat edin, sağlıklı kilo almaya çalışın .Heee ben hamileyim canım ne isterse yerim diyenlerdenseniz de karışamayız.

Alakası Yok pastayla börekle. Hamileliğimin başından beri önce yüzmeyle başladım ağırlaştığımı hissedip yüzmek istemeyince evde koşu bandı var orda her gün yürümeye başladım. Ve baya terleyene kadar. Hiç oturmadım hala dışarlarda geziyorum,insanlarla buluşuyorum,spor yapıyorum. Hamile kalmadan önce ne yiyorsam onları yiyorum hiç bi fark Yok. 16 kilo aldım. Çünkü öncesinde çok zayıftım. Ve kilo endeksime göre 20 kiloya kadar alabilirim. Şişman olan insanlara 9 kiloya kadar normalken,orta kiloda olanlara 15e kadar,çok zayıf olanlara 20kiloya kadar normal sayılıyor. 16 kilo aldığım halde sadece tartıda var bu kilo gören hiç kilo almamışsın,biraz yemek ye bebeği beslemiyorsun vs diyor. Ha abartan var o ayrı ama hamileliğim boyunca 5 kilo aldım 10 kilo verdim çok doğruyu yansıtmıyor bence. Yada çok kilolu insanlar.

Cok mu kilo aldiniz hamileliginizde ya da cok mu yiyorsunuz bilmiyorum. Ben seker hastasi oldugum icin cok kontrollu bir hamilelik gecirip, 5 kg almistim. Yani aslinda zayiflamistim baya goruntu olarak ama cogunlukla actim :KK43:

Benim gibi de olmayin tabi ki ama hamilelik bahanesiyle de surekli yemek dogru gelmiyor bana

Merhaba alakasız olacak ama. Ben de epey kiloluyum. Hamile kalırsam dytisyen kontrolünde kilo takibi yapmak istiyorum. Siz zayıflamışsınız. Böyle durumlarda bebeği merak ediyorum. Yavrucuk kaç kg doğdu, her hangi bir sıkıntı oldu mu acaba??

Alakası Yok pastayla börekle. Hamileliğimin başından beri önce yüzmeyle başladım ağırlaştığımı hissedip yüzmek istemeyince evde koşu bandı var orda her gün yürümeye başladım. Ve baya terleyene kadar. Hiç oturmadım hala dışarlarda geziyorum,insanlarla buluşuyorum,spor yapıyorum. Hamile kalmadan önce ne yiyorsam onları yiyorum hiç bi fark Yok. 16 kilo aldım. Çünkü öncesinde çok zayıftım. Ve kilo endeksime göre 20 kiloya kadar alabilirim. Şişman olan insanlara 9 kiloya kadar normalken,orta kiloda olanlara 15e kadar,çok zayıf olanlara 20kiloya kadar normal sayılıyor. 16 kilo aldığım halde sadece tartıda var bu kilo gören hiç kilo almamışsın,biraz yemek ye bebeği beslemiyorsun vs diyor. Ha abartan var o ayrı ama hamileliğim boyunca 5 kilo aldım 10 kilo verdim çok doğruyu yansıtmıyor bence. Yada çok kilolu insanlar.
Kilo almanız normal zaten. Sonuçta bir bebek taşıyorsunuz. Ama sizinki sağlıklı kilo artışı ki bu normal.Benim kastettiğim hamileliği yeme fırsatıymış gibi düşünüp karbonhidrata sağlıksız şeylere abananlar. Savunma olarak da ama hamileyim diyenler.

Tabi ki yemek isteyen yer kilo da alır. Bana veya başkasına hesap vermek zorunda değiller. Sadece kendi irademizle yaptığımız şeylerin sonuçlarına da katlanmak zorundayız. Tuhaf olan ama sen hamilesin, ama sen emziriyosun ye ye diyenler.Sonuçta o yediğimiz şeylerin bebeğe bir faydası yoksa keyfimiz için yiyoruz demektir.

Nasil normal buluyorsunuz ben sasiyorum. Az kilo aldiniz diye eslerimiz bize hakaret edebilir yani. Kibar adamlar kibar atlarina binip gittiler mi ne oldu acaba? Konu sahibi asla esinizin haddini asmasina izin vermeyin bence. Elbette ki en yakininiz oldugu icin ve fiziksel paylasiminiz dolayisi ile sizin fiziginiz uzerine konusabilir ama cumlelerini iyi secsin.

Ben hamileligi ortalamada atlatanlardanim. Emziriyorum ayagina daha cok kilo almisimdir hatta :) sporla diyetle verdim, veriliyor bi sekilde, kalp kirikligini gecirmek daha zor ama.

50 kilo ile hamile kalip 70 kilo ile dogurdum 40 im cikana kadar hem eski fizigime hemde eski kiloma ulasmistim. Bu biraz metabolizma ile ilgili kendinizi uzmeyin ve sizde spora başlayın. Valla eşim yapsa bende onunla yapardim zayif olmama ragmen :) ama esinizin korse alacak kadar takintili olmasi cok tuhaf geldi acikcasi bu kadari fazla bence

Önce kocanızın densizliğind korse alın. Kocam da olsa kimse kilomla dalga geçemez. Bende kiloluyum ve 28 yıllık evliyim. Eşim bir kere bile söylemedi çünkü bilir ki söylediği anda cevabını alır.
Evet kilo iyi değil ama kiloyla dalga geçen bir erkek de çok çirkin.
Eşinize ciddi anlamda sinir oldum.

Hanımlar iyi geceler benim kocam tam bir spor aşığı ne kadar yorgun olsada sporunu yapar yediklerine dikkat eder yaptığı iyi bişey aslında ..ama ben gıcık oluyorum hamile olmadan önce hamile kalırsan birlikte kilo alırız veririz dddi ama öyle olmadı çok kilo aldım yüzüm bacaklarım her yerim şişti ve çok iştahım açık ...zayıf hamile olanların fotolarını gördükçe niye böyle olamadım diye üzülüyorum ..eşimde kilom hakkında dalga geciyor bende Doğum yaptıktan sonra korse takarım düzelirim falan dddim bana internetten korse bakarken kendi korse almaya karar verdi bende takayım erkeklerde kullanıyormuş dddi bnde almasını istemedim sen niye bnm iyi olmamdan rahatsız oluyorsun sende az ye şişme o zmn falan dddi çok gıcık oldum siz nasıl hamilelik geçirdiniz doğurunca verdiniz mi

53 ile hamile kaldim

69.5 70 i gördüm

Sezeryan ile doğum yaptım

Bebeğim 4 ay 1 günlük

52 kiloyum:)

Özet: Kocani salla kendin için ver :)

Niye ki?
Ben eski sevgilime menelerin sarktı, az ye spor diyordum, hiç ağlayıp kara bağlamadı.

O da bana göbeğimi söyledi.

Spor, diyet derken erittik gitti.

Kalkıp 90 yaşındaki insana vücûdun kötü, denmez ama

Dileyen herkese spor serbest.
Konu sahibesi hamile,
Ek olarak yapıcı dahi olsa eleştirinin de bi üslubu vardır.

Konu sahibesi hamile,
Ek olarak yapıcı dahi olsa eleştirinin de bi üslubu vardır.
Hamile ama tıka basa yemesini gerektirmiyor bu.
Aralarındaki günlük hayat diyaloğunu bilmeden yorum yapıyoruz. Belki konu Sahibi de aslında, patavatsızlık yapıyor.
Günlük hayatta ağzına “hadi len ordan” takılan biri, kocam bana “lan” dedi diye üzülmemeli mesela.

Her ne ise, kilo baki değil. Sıkar dişini verir.

Ben de daha once çok kiloluydum bir ara 46 bedene bile zor giriyordum. İşsizlik psikolojisiyle alakalıydı. Sonra bir otelde katçılık yapmaya başladim. İş yoğunlugundan 10 kilodan fazla verdim, vücudim da daraldı sanki 15 kilo vermişim gibi oldu ;))) Çalışiyor musunuz bilmem ama eğer iş arama modundaysaniz bıyle bir işi öneriyorum gerçekten ;) dalga geçmiyorum çok ciddiyim.
Böyle bir şansınız yoksa sıkı bir diyet ve yürüyüşle kilo verebilirsiniz ve o laflari eşinize yedirebilirsiniz ;) youtubeta da egzersizlsr var ben yapıyorum günde yarim saat sadece.

kıloyla bası dertte olan birine ben zayıfladım fizigim yerınde diyerek tesellı edenler karsı tarafın moralını duzelttımmı sanıyrkıne..anlamadım.

Kilo konusunu hiç kafaya takmayın. Verilir zamanla.kişiliğiniz bozulmasın. Eşiniz de sizinle fizik için evlenmedi sonuçta

Back
X