- 23 Eylül 2016
- 515
- 1.624
- 113
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
Ben 48 ile hamile kaldım 59 la doğuma gittim oğlum şimdi 3 yasında bnde 47 kiloyumHanımlar iyi geceler benim kocam tam bir spor aşığı ne kadar yorgun olsada sporunu yapar yediklerine dikkat eder yaptığı iyi bişey aslında ..ama ben gıcık oluyorum hamile olmadan önce hamile kalırsan birlikte kilo alırız veririz dddi ama öyle olmadı çok kilo aldım yüzüm bacaklarım her yerim şişti ve çok iştahım açık ...zayıf hamile olanların fotolarını gördükçe niye böyle olamadım diye üzülüyorum ..eşimde kilom hakkında dalga geciyor bende Doğum yaptıktan sonra korse takarım düzelirim falan dddim bana internetten korse bakarken kendi korse almaya karar verdi bende takayım erkeklerde kullanıyormuş dddi bnde almasını istemedim sen niye bnm iyi olmamdan rahatsız oluyorsun sende az ye şişme o zmn falan dddi çok gıcık oldum siz nasıl hamilelik geçirdiniz doğurunca verdiniz mi
Gece öğünlerini biraz kısıtlıyabilirseniz çok almazsınız kilo.kısıtlıyamiyosunuz da boşverin hamileliğinizin tadını çıkarın bnce bugünler bi daha geri gelmiyor..
Şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum size..