kilomla ilgili yorum yapılmasına gıcık oluyorum

chanel88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
902
5
46
İstanbul
merhabalar ben 5 aylık ewliyim ve sadece 5 kilo aldım bu süre zaafında ama eşimin akrabalarıyla her biaraya geldiğimizde sen çok kilo aldın denmesine sinir olmaya başladım artık sadece 5 kilo olay ediyolar kendi aralarında sülaledeki diğer gelinlere bakınca fesatmı bu insanlar acaba diyorum rahatsızlığımdan dolayı aldım bu kiloarı bununda farkındalar ama hepsinin kıyaslama ve biraraya geldiğimizde bunu konu yapmasın çok sıkıldım artık bugün gidip bi koşu bandı aldım sırf bu yüzden kendime güvenimi kaybedicem bunların yüzünden başta görümcem olmak üzere hepsi kilomla kafayı bozdu hatta görümcemin görümcesi bile :)))

Canım bosver kımseyı takma mıllet cok sever onu bunu elestırmeyı bı donup kendı popolarına baksalar anlıcaklar hatalarını 5kılo dedıgın nekı ben evlenmeden 5ay evvel sıgarayı bırakmıstım bıde evlılık sıtresı bınınce 20kg almıstım 16sını verdım ıstersen sen 5kıloyu 1ayda rahatlıkla verırsın sana kılo aldın dedıklerınde sınırlendıgını bellı etme ben memnunum kılomdan de catlasınlar

insanlar kafayi siyirmislar,bende kiloluyum ve rahatsizim bu durumdan,hemde cok,ama bogazimi tutmamda zor.

ama bazi terbiyesizler iste böyle konusup durabiliyorlar.

böyle insanlar yüzünden memlekette zaten sanki estetik yuvasi olmus gibi,yani tvdeki reklamlar bunu gösteriyor...ve insanlarin konusmalari

insanlar kafayi siyirmislar,bende kiloluyum ve rahatsizim bu durumdan,hemde cok,ama bogazimi tutmamda zor.

ama bazi terbiyesizler iste böyle konusup durabiliyorlar.

böyle insanlar yüzünden memlekette zaten sanki estetik yuvasi olmus gibi,yani tvdeki reklamlar bunu gösteriyor...ve insanlarin konusmalari

teşekkürler arkadaşlar kocam böyle beğeniyo diyince eee zaten sanada yakışıyo diyolar zaten ama ben sinir olduktan sonra bi anlamı kalmıyo zaten kilolarıma üzülmedim hiçbizaman çocugu olan bayanlar birden 20 3 kilo alıyolar benim rahatsızlığım var beynimde bi tümör var hormonlarım çok yüksek bu yüzden kilo alıyorum ama kimse önce hastalığımı sormuyo insanlar bazen nekadar bencil olabiliyo belkide bu yüzden o yorumlara okadar tepkiliyim :((

yarısı alman bir ailenin bireyi olarak malesef bunun bir türk hastalığı olduğunu gözlemliyorum. türklerde insanların kusurunu yüzüne vurmak çok yaygın. kötü niyetle yapılan bir şey değil, ama dikkatsiz ve özensiz, empatiden yoksun bir davranış. mesela yüzün kızarsa yüzün kızarmış derler. benim sivilce problemim var, sanki ben bilmiyormuşum gibi "aaaa yüzünde, şuranda sivilce çıkmış" derler karşılaşınca. ne manası varsa. insana gerçekten sosyal hayatı zindan edebilen bir durum. şu an uğradığım bir saldırıdan ötürü yüzüm tanınmaz halde mesela, morluklar ve yarılma yüzünden, bugün eşimle pansuman yaptırmak için dışarı çıktık, insanlar utanmadan, beni düşünmeden o kadar baktılar ki eşim çıkarıp güneş gözlüğünü bana takma ihtiyacı hissetti.

yani malesef bununla yaşamak zorundayız. bence kilo gerçekten hiç ama hiç dert edilecek bir "kusur"(!) değil. buna sen inanmalısın, çünkü cidden böyle. kilolu bayanlar da gayet güzel oluyorlar, sana dizilerdeki oyunculardan bir sürü harika güzel bayan sayabilirim, mesela daha şu an izlediğimiz bir çocuk sevdim dizisinde oynayan Gülçin Santırcıoğlu.

ki bunda sadece kilo vermemen durumunda bilmen için söylüyorum. istersen kilo da verebilirsin elbet, çünkü sağlık için daha iyi bir durum.

ama dediğim gibi görüntü olarak sakın ama sakın dert etme.

dünyadaki tüm kadınlar kalıptan çıkma gibi aynı bedene sahip olması gerekmiyor. bizim zihinlerimizi, algılarımızı eğitmemiz lazım...

merhabalar ben 5 aylık ewliyim ve sadece 5 kilo aldım bu süre zaafında ama eşimin akrabalarıyla her biaraya geldiğimizde sen çok kilo aldın denmesine sinir olmaya başladım artık sadece 5 kilo olay ediyolar kendi aralarında sülaledeki diğer gelinlere bakınca fesatmı bu insanlar acaba diyorum rahatsızlığımdan dolayı aldım bu kiloarı bununda farkındalar ama hepsinin kıyaslama ve biraraya geldiğimizde bunu konu yapmasın çok sıkıldım artık bugün gidip bi koşu bandı aldım sırf bu yüzden kendime güvenimi kaybedicem bunların yüzünden başta görümcem olmak üzere hepsi kilomla kafayı bozdu hatta görümcemin görümcesi bile :)))

ayy böylelerine gıcık olurum, her konuyla ilgili bir fikirleri vardır ve kendilerini konuyyla ilgili konuşmakda yükümlü görürler. bence hiç kafana takma canım.
benim de eşim seninle aynı durumda. evlenmeden öönce eşim zayıftı. evlenince tatile gittik, eve geldik, durmadan yedik yattık, tabi ben de biraz aldım kilo ama eşim de aldı 7-8 kilo. allahım her gören adama kilo aldın diyo. canım benim, o da ''eşim bana iyi bakıyor'' filan diye şakaya vurup geçiştirir ama bozuluyor bazen çok üzerine gidiyorlar.
bence hiç takma.
eşim benim bu halimi daha çok seviyor, onun istediği gibi olmaya çalışıyorum ben filan de :) allah sağlık versin, kilolar alınır daaaa, verilir deee :16:

yarısı alman bir ailenin bireyi olarak malesef bunun bir türk hastalığı olduğunu gözlemliyorum. türklerde insanların kusurunu yüzüne vurmak çok yaygın. kötü niyetle yapılan bir şey değil, ama dikkatsiz ve özensiz, empatiden yoksun bir davranış. mesela yüzün kızarsa yüzün kızarmış derler. benim sivilce problemim var, sanki ben bilmiyormuşum gibi "aaaa yüzünde, şuranda sivilce çıkmış" derler karşılaşınca. ne manası varsa. insana gerçekten sosyal hayatı zindan edebilen bir durum. şu an uğradığım bir saldırıdan ötürü yüzüm tanınmaz halde mesela, morluklar ve yarılma yüzünden, bugün eşimle pansuman yaptırmak için dışarı çıktık, insanlar utanmadan, beni düşünmeden o kadar baktılar ki eşim çıkarıp güneş gözlüğünü bana takma ihtiyacı hissetti.

yani malesef bununla yaşamak zorundayız. bence kilo gerçekten hiç ama hiç dert edilecek bir "kusur"(!) değil. buna sen inanmalısın, çünkü cidden böyle. kilolu bayanlar da gayet güzel oluyorlar, sana dizilerdeki oyunculardan bir sürü harika güzel bayan sayabilirim, mesela daha şu an izlediğimiz bir çocuk sevdim dizisinde oynayan Gülçin Santırcıoğlu.

ki bunda sadece kilo vermemen durumunda bilmen için söylüyorum. istersen kilo da verebilirsin elbet, çünkü sağlık için daha iyi bir durum.

ama dediğim gibi görüntü olarak sakın ama sakın dert etme.

dünyadaki tüm kadınlar kalıptan çıkma gibi aynı bedene sahip olması gerekmiyor. bizim zihinlerimizi, algılarımızı eğitmemiz lazım...

sizin başınıza gelen talihsiz olayı okudum çok geçmiş olsun çok zor bi durum ewet insanlar gerçekten bazen kimseyi düşünmeyerek konuşuyolar bazen bu ne bencillik diyorum senin ağrın sızın varsa abartıyosundur kendilerinin eline iğne batsa 3 gün bunu konuşurlar ben böle insanlara alışamıycam niyetimde yok...

kedi ulaşamadığı cigere pis dermiş senınkıde o hesap canım.5 kılo nekı bu hırsla verırsın kısa zamanda takılma bence boyle seylere esınle mutlu ol yeter sana.

amaaan kilo almasan zayifsin kilo alsan sismansin herseye bi kulp takilir illa ne dert edion canim ya bana ver sen o 5 kiloyu :9::9::9::9::9:

ben de dün bir arkadaşıma 8 kilo fazlam var 60 olmalıyım var aman ne gerek var çok zayıf olursun dedi.Herhalde insanlar kilo verdikçe kendileri şişman görünecek diye korkuyrlar.:))

Onlara deki...:20:

İÇİMDE FİT TAŞIYACAĞIMA
POPOMDA ET TAŞIRIM DAHA İYİ...:1::1::1:

koşu bandını almakla iyi yapmışsın
spor her zaman iyidir
eğer bir daha öyle bir şey söyleyecek olurlarsa
gayet kibar bir şekilde
canım bende vermek istiyorum ama
EŞİM BÖYLE SEVİYOR o yüzden vermiyor de

Back
X