kilomu çok ama çok kafama takıyorum

nevergiveup_14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2017
30
8
1
26
meraba bana yardımcı olacağınız düşüncesiyle yazdım bunu ben üniversite öğrenciyim 19 yaşındayım 1.60 boyundayım ve 63 kiloyum kilomu bu aralar çok kafama takıyorum arkadaşlarımın hepsi zayıf buda daha çok moralimi bozuyor
giydiğim hiç bir şeyi kendime yakıştırmamaya hatta kendime özen göstermeyi bile bıraktım aynaya bakmak bile istemiyorum beni biraz rahatlatsın diyede buraya yazdım önerisi olan birisi varsa yardımcı olsun lütfen

eğer seni rahatlatıcaksa biraz kilo verebilirsin.İstemiyorsan da bunu sakın takıntı haline getirme o zaman çok sorun olur senin için.Bid çok kilolu değilsin fazla umursamana gerek yok

Canim ben de sen yaslardayken kiloluydum. Takilman normal. Ama kafanda bitir bu isi once sonra beslenmene dikkat et spora basla zayiflarsin kolayca cok fazla bi kilon da yok zaten

Senin ideal kilon 55 bence.. acele etmeden beslenmende bazı değişiklikler yaparak zorlanmadan zayıflarsın.. tatlıyı azalt, ekmeği azalt, biraz da hareket et yaz sonuna ideal kilona gelmiş olursun.. bi anda zorlu bi diyete başlama.. yapabilirsin motivasyonunu bozma, 100lü kilolardan 50lere düşenler var 65ten 55'e düşmek çok daha kolay..

Arkadaşlarının hepsi zayıf diye değil, giydiğinin yakışması için, kendini daha iyi hissetmen için, sağlığın için kilo ver vereceksen. Yoksa dış görünüşünden memnunsan arkadaşlarının nasıl olduğunu önemseme, kimi insanlar balık etli ama ona uygun giyiniyor, giydiğini yakıştırıyor yani.

meraba bana yardımcı olacağınız düşüncesiyle yazdım bunu ben üniversite öğrenciyim 19 yaşındayım 1.60 boyundayım ve 63 kiloyum kilomu bu aralar çok kafama takıyorum arkadaşlarımın hepsi zayıf buda daha çok moralimi bozuyor
giydiğim hiç bir şeyi kendime yakıştırmamaya hatta kendime özen göstermeyi bile bıraktım aynaya bakmak bile istemiyorum beni biraz rahatlatsın diyede buraya yazdım önerisi olan birisi varsa yardımcı olsun lütfen
Kilon normal bence
Spor yaparak sıkılaşabilirsin belki ama zayıflama

Yasin daha cok genc istersen cok rahat kilo verirsin. Gunde 1 saat tempolu yurursen cok faydasini gorursun . Bu arada boyuna gorede kilon cok degil.Cok takipta dert etme kendine.
ya belki boyuma göre fazla değil ama benim göbek bölgem yani üst bölgem çok var o yüzden baya kilolu duruyorum ama yazdığın için çok teşekkür ederim

Benimde acil kilo vermem lazjm ama ben salak gibi kendime neyi dert ediyorsam kendimi yemeğe veriyorum buna engel olamıyorum 54 den 59_60 kadar çıktım tekrar vermem lazim.

Kemik yapına göre değişir tabi. Ben 52 kiloda bile toplu oluyorum kemiklerim ince olduğumdan. Aynı boy ve kilodaki başka bir arkadasın ideal kilosu olabiliyor. Bu yüzden 63 sende nasıl durur bilemiyorum ama idealin 50 bile olsa 13 kilon olur maksimum. Kendini fazka kasmadan 4 5 ayda zayıflarsın bile. Az yemeye başla, ekmeği, hamurişini, tatlıyı çok azalt, bide biraz yürüyüşle daha kısa zamanda bile gider kilolar. 2 ayda 7 kilo verdim bu şekilde. Ama arada kaç kere de bozdum düşün yani.

Canim ben de sen yaslardayken kiloluydum. Takilman normal. Ama kafanda bitir bu isi once sonra beslenmene dikkat et spora basla zayiflarsin kolayca cok fazla bi kilon da yok zaten
ya zayıf olmak varken kilolu olmak bana çok ağır geliyor benim elimdeydi aslında kilo alıp almamak ama bu kadar almam kötü oldu şimdi vermeye çalışıyorum

Güzel kahvaltı , ara öğün olarak çiğ badem , ceviz ,fındık (bunlardan birinden bi kaç tane ) . Öğle yemeğine vaktim olmuyor geç uyanıyorum. 40 dk koşu bandı tempolu yürüyüş akşam yemeği olarak sadece karpuz ama çok karpuz , sık sık su içerek sanırım 5 kilo verdim 10 günde

Back
X