kilomu çok ama çok kafama takıyorum

Daha once yediklerine hic dikkat ettin mi?Dikkat ediode veremediysen oncelikle aile hekimine git tahlillerini yaptir derim.Tiroidin yavas calisiyor oldbilir.

Yapmadiysan da yasin cok genc ayda rahatlikla 3 4 kilo verebilirsin.

Oncelikle inan simdiden basla...

Aksamlari yatmadan once yogurt kurunu uygulayarak baslayabilirsin.

Ekmek ve sekeri azaltarak ve tabii gun asiri spor ysparak 2 ayda ideal kilona gelibilirsin bence:)

Unutma ama oncelikle inan ve iste....

meraba bana yardımcı olacağınız düşüncesiyle yazdım bunu ben üniversite öğrenciyim 19 yaşındayım 1.60 boyundayım ve 63 kiloyum kilomu bu aralar çok kafama takıyorum arkadaşlarımın hepsi zayıf buda daha çok moralimi bozuyor
giydiğim hiç bir şeyi kendime yakıştırmamaya hatta kendime özen göstermeyi bile bıraktım aynaya bakmak bile istemiyorum beni biraz rahatlatsın diyede buraya yazdım önerisi olan birisi varsa yardımcı olsun lütfen
17 yaşındaydım boyun 1.72 ve 62 kiloydum herkes zayifla biraz kilo versen daha iyi olur vs. derdi ne kadar kafama takardim saçma sapan diyetler yapar hatta bazen akşam yemeğini kusardım ki bu korkunç birşey.Şimdi 29 yaşında ve 88 kiloyum geçmişe gitmek ve o toy kıza Lütfen ama lütfen kimseyi dinleme harika görünüyorsun,kilolu değilsin sadece kendin ol demek isterdim.Şimdi o kiloya inmek bir hayal benim için.Bilmem anlatabildim mi?

E madem memnun değilsin kilo ver... yediğine dikkat et, hareketini arttır . Zaten yaşın küçük metabolizman hızlıdır Kolayca verirsin

Herkese yazdığı ve söylediği şeyler için teşekkür ederim gerçekten benim için çok anlam ifade etti dediğiniz herşeyi aklımda tutucam yarında spora başlıcam kendimi fazla yormadan yavaş yavaş ve sağlıklı vermeye çalışıcam hepinize çok ama çok teşekkür ederim

Güneşin alnında Spor yapmaya üşeniyorsan aç bi Mezdeke evde bi saat oyna kendi kendine. Az zumba hareketi bak youtube'tan onları yap.

Back
X