Kilomu? O da ne? :)

bmsrc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
130
21
118
Meraba kızlarr :) bu benim ilk diyet günlüğüm :) daha önce başka bir gruba girdim fakat bi verim alamadım o yüzden en iyisi kendi günlüğüm dedim :) 18 şubat ta rejim kelimesine antipatik davranan beynime bu rejim değil sağlıklı yaşam diye telkinde bulundum o da bana çok güzel karşılık verdi ve 66.5 ile başladığım sağlıklı yaşamıma 18 martta 61.6 ile devam ettim. tabii benim bu uyanık beynim sen beni kandırdın diyerek kilo vermeme engel oldu. ne yürüyüş ne bol su içme ne de yediklerimi biraz daha azaltmak işe yaramadı. benimle çetin bir savaş içerisine girdi. ta ki 3 gün öncesine kadar her sabah ve her akşam uyumadan önce 1 kaşık ballı elma sirkesini bir çay bardağı su ile karıştırarak içtim ve bu sabah tartıldığımda 61 kğ yu gördüm. günlerdir 100 gr dahi değişmeyen kilom elma sirkesi ile yine azalmaya başladı. haa bu arada kilo vermem durunca suçu tartıda bile buldum. bu tartı kesin bozuk yoksa mümkün değil. benim kilo vermem durmazdı dedim. ama yeni aldığım tartı 600 gr daha fazla gösteriyordu üstelik. bende ilk başlangıç kiloma bi 600 gr daha eklemek zorunda kaldım. şimdi son sürat kilo vermeye devam etmek istiyorum.kendime 3 haziranı hedef koydum. o zamana kadar 12 kilo vermiş olmalıyım. vermeliyim ki 1,5 yılda almış olduğum 14 kiloyu 3-4 ayda verdim diye vücudumla dalga geçebileyim. Hadi bakalım arkadaşlar sizde aaaa kilo mu o da ne demek istiyorsanız bana katılın :)

Son düzenleme:
bugün sabah tartıldım 61.00 kiloyum
sabah: beyaz peynir 2 dilim kepek ekmeği, domates
ara öğün: 2 tane mavi yeşil patlamış mısır
öğlen: 50 gr yağsız kuşbaşı 2 dilim tam tahıllı ekmek
ara öğün: keçi sütü ile yapılmış 50 gr sade dondurma
akşam: 1 yumurta 1 dilim ekmek
gece: 1 kaşık ballı elma sirkesi

bugünlük bu kadar :) gün geçtikçe azaltıcam tabi ki :)

teşekkür ederim :)

hemen bugün fena halde bozdugum menümü yazmaya başlayım :)

sabah: 1 bardak süt ve çok az k flakes
ara öğün: mavi yeşil kekikli 1 paketi 66 kalori kraker( 2 paket)
öğlen: yarım hamburger ekmeğine yarım hamburger köftesi
ara öğün: 3 tane yulaflı burçak, 1 paket mavi yeşil 66 kalori kraker1 türk kahvesi 1 küp şekerli
akşam: yağsız sütlü tall white choclate mocca

günaydın günlük :) 20 gr nesfit ve 1 muz ile güne başladım :)

bugünkü menüm:
sabah:20 gr nesfit ve 1 muz
ara ögün: k flakes kraker 62 kalori
öğlen: 6 kaşık bezelye
ara öğün: 1 danone puding
akşam: yoğurt
ara öğün: 100 gr kesme dondurma

bugünü de kapattık :D

evettt gelelim bugün kü menüme :)

sabah aç karnına 1 kaşık elma sirkeli su
sabah: peynir,1 dilim tahıllı ekmek,1 çay kaşığı reçel
ara öğün: k flakes domatesli kraker 62 kalori
öğlen: 5 yemek kaşığı mantı
ara öğün:1 muz
akşam: 1 köfte

vee tabi ki 3lt su :)

Tebrikler çok ii gidiyorsun bence :)

çookk teşekkür ederim. aslında sonrasında biraz bozuldu. ama yine de çok abartmadan yemeye çalıştım.

evet gelelim 1 haftanın sonunda ki kiloma 60,2.

1nisan 2013 61
8nisan 2013 60,2

belki tam uysaydım daha fazla olacaktı ama buna da şükür :)

bugün itibariyle 59 kiloyum :) ben bu işi başaracağım :)

maşşallah diyelim

bide gün içinde su içerken bir sürehi ayarla içine limon kes bir kaç halka ...

işe yarıyacağına emin olabilirsin...

ben sabah aç karnına ve gece yatmadan önce 1 çorba kaşıgı ballı elma sirkesi içiyordum.onunda çok faydasını gördüm. önerini de deneyeceğim :) teşekkür ederim :)

cumartesi günü nişanlımla beraber spor salonuna kayıt yaptırdık. bugün ölçüme gittik. 58 kiloyum. yag ve kas oranlarım normal. en çok yağın toplandığı yer göbek olarak çıktı. bugün itibariyle 3 gün kardiyo yapıp ondan sonra diğer aletlerede geçeceğiz. ayrıca haftada bir gün zumbaya katılıcam.bu arada kilo fazlalıgım 5 kilo olarak çıktı. umarım şu 1 ay içerisinde bu 5 kiloyuda veririm ve hazirana incecik meraba derim :)

evettt gelelim bugün kü menüme :)

sabah aç karnına 1 kaşık elma sirkeli su
sabah: peynir,1 dilim tahıllı ekmek,1 çay kaşığı reçel
ara öğün: k flakes domatesli kraker 62 kalori
öğlen: 5 yemek kaşığı mantı
ara öğün:1 muz
akşam: 1 köfte

vee tabi ki 3lt su :)

canım muz en kalorılı meyve bnce daha cok sebze agırlıklı bslensen daha ıyı olur cunku bu sekılde kılo vermen zor gıbı gelıyor bna bncee sebze daha cok tuket muz yerıne elma ye mesela

her gün yediğim bir meyve değil muz aslında. Fakat ben sebzeyle değil et le beslendiğimde kilo verebiliyorum :) zaten tam bir et oburum :)

canım muz en kalorılı meyve bnce daha cok sebze agırlıklı bslensen daha ıyı olur cunku bu sekılde kılo vermen zor gıbı gelıyor bna bncee sebze daha cok tuket muz yerıne elma ye mesela

ayni zamanda muz dogru kullanildiignda kilo verdiren bir meyve :) kalorisi evet yüksek ama bir o kadar da tok tutuyor bunu göz önünde bulundurarak tüketmekte hic bir sakinca yok, he elma evet 40 kalori daha az ama seni en fazla 1 bilemedin 2 saat tok tutar,

ayni zamanda muz dogru kullanildiignda kilo verdiren bir meyve :) kalorisi evet yüksek ama bir o kadar da tok tutuyor bunu göz önünde bulundurarak tüketmekte hic bir sakinca yok, he elma evet 40 kalori daha az ama seni en fazla 1 bilemedin 2 saat tok tutar,

valla sen bılırsın canım ama dıyetısyenlerın dıyetlerını ve ogutlerını takıo edıyorsan muzu pek onermyıorlar ama ıns verırsın

valla sen bılırsın canım ama dıyetısyenlerın dıyetlerını ve ogutlerını takıo edıyorsan muzu pek onermyıorlar ama ıns verırsın

ben topigin sahibi degilim :) baska bir üyeyim ve 5 kilo verdim, ben artik diyetisyenlere güvenemiyorum malesef, kac kere gittiysem bana hep kilo aldirdilar o yüzden insan kendinin diyetisyenidir diyip kendim yiyeceklerimi seciyorum

66.5 ile başladığım rejimime herşeyi yiyerek sadece porsiyon azaltarak 11.5 kilo vererek 55 ile devam ediyorum :)

teşekkür ederim :)

hemen bugün fena halde bozdugum menümü yazmaya başlayım :)

sabah: 1 bardak süt ve çok az k flakes
ara öğün: mavi yeşil kekikli 1 paketi 66 kalori kraker( 2 paket)
öğlen: yarım hamburger ekmeğine yarım hamburger köftesi
ara öğün: 3 tane yulaflı burçak, 1 paket mavi yeşil 66 kalori kraker1 türk kahvesi 1 küp şekerli
akşam: yağsız sütlü tall white choclate mocca

paketi 66 kalori değil arkadaşım, üzerini okursan 1 porsiyonu diyor. pakette 2 porsiyon var sanırım

Back
X