- 26 Eylül 2012
- 130
- 21
- 118
Meraba kızlarr :) bu benim ilk diyet günlüğüm :) daha önce başka bir gruba girdim fakat bi verim alamadım o yüzden en iyisi kendi günlüğüm dedim :) 18 şubat ta rejim kelimesine antipatik davranan beynime bu rejim değil sağlıklı yaşam diye telkinde bulundum o da bana çok güzel karşılık verdi ve 66.5 ile başladığım sağlıklı yaşamıma 18 martta 61.6 ile devam ettim. tabii benim bu uyanık beynim sen beni kandırdın diyerek kilo vermeme engel oldu. ne yürüyüş ne bol su içme ne de yediklerimi biraz daha azaltmak işe yaramadı. benimle çetin bir savaş içerisine girdi. ta ki 3 gün öncesine kadar her sabah ve her akşam uyumadan önce 1 kaşık ballı elma sirkesini bir çay bardağı su ile karıştırarak içtim ve bu sabah tartıldığımda 61 kğ yu gördüm. günlerdir 100 gr dahi değişmeyen kilom elma sirkesi ile yine azalmaya başladı. haa bu arada kilo vermem durunca suçu tartıda bile buldum. bu tartı kesin bozuk yoksa mümkün değil. benim kilo vermem durmazdı dedim. ama yeni aldığım tartı 600 gr daha fazla gösteriyordu üstelik. bende ilk başlangıç kiloma bi 600 gr daha eklemek zorunda kaldım. şimdi son sürat kilo vermeye devam etmek istiyorum.kendime 3 haziranı hedef koydum. o zamana kadar 12 kilo vermiş olmalıyım. vermeliyim ki 1,5 yılda almış olduğum 14 kiloyu 3-4 ayda verdim diye vücudumla dalga geçebileyim. Hadi bakalım arkadaşlar sizde aaaa kilo mu o da ne demek istiyorsanız bana katılın :)
Son düzenleme: