• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilomu? O da ne? :)

hergün peynirimi tam tahıllı ekmeğimi yoğurdumu etimi meyvemi yedim aslında. daha fazlasınada ihtiyacım yoktu :)

tşk ederim desteğin için.
sanırım önce kafada bitirmek gerek. o da bende olmuyo. nasıl başarıcaam bu olayı

herkesin yeter artık daha fazla verme demesi paha biçilemez :) 66.5 la başlayan yolculuğum kendi kendine 53.9 ile devam ediyor :)

herkesin yeter artık daha fazla verme demesi paha biçilemez :) 66.5 la başlayan yolculuğum kendi kendine 53.9 ile devam ediyor :)

bende komsu topıkten geldım göz attıyordum maşallah demeden gecemeyeceğim hepsını okuyamadım ama sadece ballı sırkelı su mu yaptın kur orallar altın kuralların ndeir? paylaşabılırmısın benım bu ay 5 kılo veröeö lazım:( tombık gelın olmak ıstemıyorum da

Canım çok çok tebrik ederim ya şu an tam olarak kafamdaki şeyi uyguluyorsun aslında hiç stress yapmadan liste olmadan dikkatli beslenmek. Darısı başıma diyorum bende bu aralar diyet fikrini attım kafamdan ve iki öğüne indirdim ana öğünümü tabiki aralarda meyveymiş kahveymiş atıştırıyorumda. Elimden geldiğince yazıcam buraya da takipteyim seni :34:

tşk ederim desteğin için.
sanırım önce kafada bitirmek gerek. o da bende olmuyo. nasıl başarıcaam bu olayı

merhaba
size bu sıkıntınız için Yasemin Soysal ve Ayça Kaya' nın kitaplarını önerebilirim.
ben de kafamda bitiremiyorum bir türlü diyet olayını. kitapları okuduktan sonra biraz denemeye çalıştım ama hemen pes ediyorum. kendime baktığımda sadece kocaman bir göbek görüyorum :( umarım siz görürsünüz faydasını

bende komsu topıkten geldım göz attıyordum maşallah demeden gecemeyeceğim hepsını okuyamadım ama sadece ballı sırkelı su mu yaptın kur orallar altın kuralların ndeir? paylaşabılırmısın benım bu ay 5 kılo veröeö lazım:( tombık gelın olmak ıstemıyorum da

ben elma sirkeli suyu sadece kilo vermem durduğunda yaptım. Kendimi hiç strese sokmadım. kilo verdim kilo aldım demedim. yeri geldi haftalarca kilom değişmedi. ilk başlarda kilom değişmedi diye gidip tartı bile aldım.herhalde evdeki bozuldu diye :) herşeyi yedim. hatta şöyle söyleyim dondurma, çikolata, hatta her gün 3 fincan hemde 2 küp şekerle yapılmış türk kahvesi bile içtim. tek yaptığım porsiyonlarımı küçültmek ve akşam 7 den sonra hiçbir şey yememekti. çok sıkı bir rejim yapsaydım eger eminim ki sıkılırdım.ama ben rejim kelimesii çıkardım. sağlık için yapıyorum dedim. bir süre sonra vücudum bu yemek miktarına zaten alıştı. bu arada verdiğim tüm kiloları yağdan verdim. yerine kas bile yaptım. şu an da yağ oranım en alt seviyede. daha fazla yağ verme şansım yok :) inanıyorum 5 kilo dediğin çok az ve azcık porsiyon küçültüp 7 den sonra birşey yemezsen muhteşem bir gelin olacaksın :))

Canım çok çok tebrik ederim ya şu an tam olarak kafamdaki şeyi uyguluyorsun aslında hiç stress yapmadan liste olmadan dikkatli beslenmek. Darısı başıma diyorum bende bu aralar diyet fikrini attım kafamdan ve iki öğüne indirdim ana öğünümü tabiki aralarda meyveymiş kahveymiş atıştırıyorumda. Elimden geldiğince yazıcam buraya da takipteyim seni :34:

eminim çok kısa sürede çok güzel kilo vereceksin :) ben de kilo verdiğini yazman için takipteyim :)

canım yaa çok güzel kilo vermişssin tebrik ederim bende baska bi takımdayım bu aralar kilo vermek şöle dursun kilo alıyorum :14: bogazım hiç durmuyo ben nasıl kilo vericem bişeyler paylaşabilirmisin :16::16::16:

ben elma sirkeli suyu sadece kilo vermem durduğunda yaptım. Kendimi hiç strese sokmadım. kilo verdim kilo aldım demedim. yeri geldi haftalarca kilom değişmedi. ilk başlarda kilom değişmedi diye gidip tartı bile aldım.herhalde evdeki bozuldu diye :) herşeyi yedim. hatta şöyle söyleyim dondurma, çikolata, hatta her gün 3 fincan hemde 2 küp şekerle yapılmış türk kahvesi bile içtim. tek yaptığım porsiyonlarımı küçültmek ve akşam 7 den sonra hiçbir şey yememekti. çok sıkı bir rejim yapsaydım eger eminim ki sıkılırdım.ama ben rejim kelimesii çıkardım. sağlık için yapıyorum dedim. bir süre sonra vücudum bu yemek miktarına zaten alıştı. bu arada verdiğim tüm kiloları yağdan verdim. yerine kas bile yaptım. şu an da yağ oranım en alt seviyede. daha fazla yağ verme şansım yok :) inanıyorum 5 kilo dediğin çok az ve azcık porsiyon küçültüp 7 den sonra birşey yemezsen muhteşem bir gelin olacaksın :))

peki spor yapıyomusun kas yaptım dedıgıne gore alt karın ıcın özellıkle bır tavsıyen var mı hangı hareket bırde hangi programı yapıyosun

vücudum kas yapmaya çok müsait. nişanlımla spor salonuna kayıt yaptırdık. ilk 3 hafta çok güzel gittik. haftada en az 5 gün spor salonundaydık. fakat sonradan çok sıkıldık. haftada 1 gün değişiklik olsun diye gitmeye başladık :) mekik çekiyordum o gittiğim dönemlerde fakat öyle kendimi yıpratırcasına değil. yarım mekik şeklinde 15 erden 3 set. bence en güzel kilo verdiren spor yürüyüş. bütün kasları çalıştırıyor. ne zaman kilo alsam günlük 1 saatlik yürüyüşle vermişimdir bütün kiloları. bulabilirsem çektiğim mekiğin videosunu eklerim buraya :)

vee 66.5 tan 52.9 a gelmiş bulunmaktayım :) artık hiç diyet yapmıyorum. zaten en başından beri sağlıklı yaşam sürecine girdiğimi söylemiştim. vücudum bu yeme olayına alıştı. dilediğim herşeyden yiyorum ama az yiyorum :) bir daha kilo almak mı tövbee :)

vee 66.5 tan 52.9 a gelmiş bulunmaktayım :) artık hiç diyet yapmıyorum. zaten en başından beri sağlıklı yaşam sürecine girdiğimi söylemiştim. vücudum bu yeme olayına alıştı. dilediğim herşeyden yiyorum ama az yiyorum :) bir daha kilo almak mı tövbee :)

maşalahhhhhhh aman tebrıkler canım ben kendımı tutuyaorum tutuyorum bı patlıyorm :(( olmus gıbı yıorum resmen yutuyorum 55.9 daha yenı geldım gram gram gıdıyo bu gıdısle dugune yetısmıcwk :((( yuzumde sıvılcelı off

çok fazla bir fazlalık olmayınca daha yavaş veriliyor. Bence hiç sorun etme azıcık sporla vücudunu sıkılaştırırsan çok kilo vermiş gibi olursun :) sivilceler için de "tto sıvı sabunu" kesinlikle tavsiye ederim. kısa sürede farkı görürsün :)

Back
X