3 gün spor tamam da.. en azından her gün mekik de çek..
Excel.. yani nasıl anlatayım.. Anlatmaya çalışayım.. Hepsini excelde yapıyorum. Tablo bittikten sonra renklendirme için sağ tuşu tıklayıp hücre biçimlendire girip renk/dolgu vs. ayarlıyorum.
Resim ekleyeceksem de ekle bölümünden küçük resim ekleyi seçip istediğim şekli bulduktan sonra tıklayınca zaten sayfaya düşüyor.. Onu da tabloya sürüklüyorum..
Anlatmak zor.. Gösterilse bir dakikalık şey..
Sonra da herşey bitince.. Fn ve prtSc tuşuna birlikte basıp Paint dosyasına taşıyorum. Orada kırpıyorum, boyut ayarlıyorum.. Sonra da herhangi bir upload sitesine yüklüyorum.. Böyle yani..
Ben de merak ettim bunu dedim ya.. Yani daha genel bir şey demiş olsan tamam.. Karbonhidrat yiyince desen anlayacam ama neden illaki makarna..
Bir de kepekli makarna dener misin lütfen? Bakalım nasıl olacak durum.. Benim en sevdiğim kepekli makarna Nuhun ki.. Spagetthi formunda olan..
Geçmiş olsun tatlım.. KIsa sürede iyileşirsin umarım..
toprakscım ben de böyle düşünüyorum..
Yani kilo alınması karalar bağlamayı gerektirmiyor.. Dediğin gibi hemen, yerleşmesine izin vermeden telafisine bakarsak hiç sorun olmuyor..
Ben bu şekilde Hazirandan bu yana koruyorum kilomu.. Yani bazen insanın canı sıkkın oluyor ya da benim gibi sıklıkla öfkeli!... bir anlık gaflet ve delaletle yemeğe sardırabiliyor.. Bunlar önemli değil.. İnsanız neticede.. programlanmış canlılar değiliz..
Bak yine duygularımın alt üst olduğu bir sabahtan azılarım kontrolde çıkıyor.. Toparlıyorum.. Konu neydi?
Hah.. alsak da hemen verme yoluna bakalım.. Çok uzamasın ki bu süreç kilo yerleşmesin yerine..