Kilomuzu Koruyoruz!

Daha adimlarini yazmadi buraya 🙄🙄

Bu hafta rakip olduk ama beni yeniyor :olamaz:
Valla kaptanim. Ben anca crossfit videosu bulur oyle kurtaririm da. Seni bilmem 😂
Kardio kismi tamam
Heh birazdan leslie de yapayim.
Crossfit bisikletde yapayim 30dk
30dk da crossfit egzersizi
Ozmn utancim gecer 😂

Valla kaptanim. Ben anca crossfit videosu bulur oyle kurtaririm da. Seni bilmem 😂
Kardio kismi tamam
Heh birazdan leslie de yapayim.
Crossfit bisikletde yapayim 30dk
30dk da crossfit egzersizi
Ozmn utancim gecer 😂
Ben bu kadar spor yapamam yaa 🤣
Yeni başladım sayilir uzun zamandir yuruyus disinda birsey yapmiyordum

Akşam salata yedim bol bol sonra yürüyüşe çıktım. Bugün sporlarım
10 dk zumba ile ısınma
10 dk pamela reif abs videosu
10 dk pamela reif beginner leg video
10 dk pamela reif bubble butt video
300 jj
6 dk pamela reif strech video
Akşam da 30 dk tempolu yürüyüş
13000 de adım atmışım

Akşam salata yedim bol bol sonra yürüyüşe çıktım. Bugün sporlarım
10 dk zumba ile ısınma
10 dk pamela reif abs videosu
10 dk pamela reif beginner leg video
10 dk pamela reif bubble butt video
300 jj
6 dk pamela reif strech video
Akşam da 30 dk tempolu yürüyüş
13000 de adım atmışım
Çok iyi canım👏👏👏

Kız bu pamela reif videolarını arka arkaya mı yapıyorsun yoksam🤪🤪

Diyetisyen bir çay önerdi yağ yakmak için eczaneden al dedi kaç yere sordum yokkk😢😢
Netten sipariş verme dedi Üffffff bayi eczaneden bulabilir işim bayi nere onu da bilmiyorum🙉🙉

Evet canım arka arkaya mola vermeden gidiyorum ki vücut soğumasın en son jj ile nabız yükseltiyorum sonra esneme yapıyorum mutlaka
Süpersin canım oğlan napıyor bu sırada ben bir ara pilates yaparken barbie bebeğin üzerini değiştiriyorum Ahhh bir halimi görseydin acırdın ben titrerken😁😁😁

Süpersin canım oğlan napıyor bu sırada ben bir ara pilates yaparken barbie bebeğin üzerini değiştiriyorum Ahhh bir halimi görseydin acırdın ben titrerken😁😁😁
Oğlan da ara ara bana katılıyor sıkılırsa kendi oynuyor. Pek zararı yok spor konusunda. Özellikle zumba yaparken birlikte yapıyoruz. Çok seviyor dans etmeyi. Bazen aklına esiyor hadi spor yapalım diye geliyor yanıma 😀

Oğlan da ara ara bana katılıyor sıkılırsa kendi oynuyor. Pek zararı yok spor konusunda. Özellikle zumba yaparken birlikte yapıyoruz. Çok seviyor dans etmeyi. Bazen aklına esiyor hadi spor yapalım diye geliyor yanıma 😀
Benim kız da çok seviyor hatta bazen ben yapınca anne yanlış yapıyorsun diyor ama 5. Dk dan sonra hadi kovalamaca oynayalım diyor sonra iştah filan kalmıyor🤪🤪

Back
X