- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
Tesekkur ederim canim cevabin için. Benim üniversitedeki danisman hocam çok ugrasti başlamak için gitmesin o zamanlar. Ama Duan o iç huzuruna ihtiyacim olduğunu dusunuyorum ve başlamak istiyorum. Ama yoganin da çeşitleri var sanirim arastirmadim pek ama senin olumlu düşüncelerin dikkatimi çekti canim. Akif manafin kitabına da bakacagim ama ornek video da yollayabilirsen sevinirim gerçekten. Grupla yapmak daha iyi olur belki ama eskişehirde varmi bir arastirayim hic görmedim bende bugüne kadar. Yalniz orijinal yoga sistemi dediğin nedir canim bu sekildemi sorayim eğitim veren bir yer bulursam.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sanırım son 6 ayda kendim için yaptığım en iyi şeylerden, başladığım dönemde çok uyku sorunları yaşıyordum, hayatımda bir problem yoktu ama sürekli kabuslar görürdüm, uyumaya çalışmak huzursuz ederdi, saçma sapan olayları kendime dert edinirdim, yapı olarak da biraz hassas olunca,artık çok daha pozitifim. Eskişehir gibi bir yerde mutlaka vardır diye düşünüyorum bence özelliğin yoga akademi olsun, yok ise orjinal yoga sistemi olarak sorabilirsin kurslara, benim düşüncem bireysel yapmak daha rahatlatıcı olacaktır, ben odayı havalandırıp tütsü yakıyorum, mumlar yakıyorum çoğunlukla kendim yapıyorum ama kursun yararı en başta doğru öğrenip o şekilde devam etmek olacaktır.
Şu an internetim çok sorunlu ne olduysa, yazarken bile sürekli kesiliyor gönderemiyorum, akşama düzelmiş olursa ben videoları internetten inceleyip linklerini yollarım sana.