kilosu 69 dan başlayıp 58 kg görmek isteyenler buraya

İyi akşamlar kızlar..
benim menu
sabah 1 tas sütlü çorba..ekmek yarim dilim..
ara öğün yok..
saat kaçta yedim hatırlayamadım..
1 adet lahmacun..
çok az salata
1 çay bardağı ayran
akşam ..5 yemek kaşığı muhallebi..
Spor malesef ..rahatsizlandigim için yapamadım..
su 8 bardak icebildim..
4 tane daha içerim ..

İyi akşamlar kızlar..
benim menu
sabah 1 tas sütlü çorba..ekmek yarim dilim..
ara öğün yok..
saat kaçta yedim hatırlayamadım..
1 adet lahmacun..
çok az salata
1 çay bardağı ayran
akşam ..5 yemek kaşığı muhallebi..
Spor malesef ..rahatsizlandigim için yapamadım..
su 8 bardak icebildim..
4 tane daha içerim ..
Canim gecmis olsun Allah sifa versin. Menundeki sütlü corbayi nasil yapiyorsun. Bazen yemekhanede cikardi, severdim. Ama evde hic denemedim.

Sabah 2 yumurta, yesil cay
Ogle tavuk gogsu, ayran,2 havuc
Ara 1 muz, 10 badem.
Aksam 1 kepce corba, biraz ekmek sucuk. Salata, yogurt.
Kizlar sucuk agir geldi aksam olunca. Oysa az yemistim. Yediklerimi cikarttim sonra :kusmuk:
1 sise maden suyu ictim uyuycam artik. İyi geceler :KK15:

deniz diyette deniz diyette canım iyi akşamlar geçmiş olsun..sucuk evet aksamlari ağır gelebilir..onun dışında menu güzel..afiyet olsun..sütlü çorba ben hasta 9ldugum için kV yapıp getirmişti..ama bende yaptığım tarif şu pirinci hasliyorum suda pişince içine azar azar sut karıştırıyorum..göz kararı yapıyorum..biraz kaynayinca tuz ve karabiber atıyorum..çok hafif sağlıklı bir corba..benim keretalar bayiliiyoo..iyi geceler canım..tatlı rüyalar..

deniz diyette deniz diyette canım iyi akşamlar geçmiş olsun..sucuk evet aksamlari ağır gelebilir..onun dışında menu güzel..afiyet olsun..sütlü çorba ben hasta 9ldugum için kV yapıp getirmişti..ama bende yaptığım tarif şu pirinci hasliyorum suda pişince içine azar azar sut karıştırıyorum..göz kararı yapıyorum..biraz kaynayinca tuz ve karabiber atıyorum..çok hafif sağlıklı bir corba..benim keretalar bayiliiyoo..iyi geceler canım..tatlı rüyalar..

Mune Mune Üzgünüm ama açtığım bu zayıflama sayfasını kapatabilirmisiniz.istediğim şekilde grup olusturamadim...farklı bir gupla zayıflamaya devam edicem.teşekkür ederim..

Back
X