Kilosundan memnun olmayan annelerim ve anne adaylarim haydi buraya...

Diyetisyenimin bana verdiği bir öğünü paylaşmak istiyorum. Bende demir eksikliği ve kansızlık vatdı onum için öğlen yemeği için vermişti bana..
1 bardak haşlanmış nohutu sebze doğrayarak salata haline getiriyoruz ve bol limon. Yanına bir kase yoğurt bir dilim tam buğday ekmeği.. hem tok tutuyor hem acaip faydalı. Nohut yerine yeşil mercimekte kullanabilirsiniz.

Şu an emzirdiğim için ben yapamıyorum. Ama şu gaz problemini aşıp başlıcam.

Bu arada nohutu 1 paket haşlayıp buzluğa atıyordum. 1 bardak ölçerek buzdolabı poşetlerinde. Sabah uyanınca çıkarıyorum öğlen erimiş oluyor.

Kendinden bahsedermisin biraz ....
İrademe sahip olabilirsem kilo verebilirim aslında ama ahh o abur cuburlar. Defalarca diyet yaptım. En uzunu 3 ay sürdü. Bu sürede 10 kilo veriyorum ortalama.. sonra bir sene içinde dikkat etmeyince 10 kiloyu geri alıyorum. Sonra sil baştan yine 2-3 ay diyet 10 kilo gidiyor. Öle işte.. hiç bir zaman çok zayıf olmadım ama şu an 75 kilo bile olsam şükredicem. İdeal kilom 67..

Mekik yerine plank yapalım daha etkili araştır in derim
Plank yapamiyorum ya zor geliyo bana

Ya doğru tahin pekmez yesem daha iyi olur ama işte gözüm dönüyor. . Kesicem yakında abur cuburu.. bitsin bi daha almam eve.. tahin balda iyi yapıyor diyolar..
ewetonuda denedim oda guzel

Ben evlenip evde oturmaya başladıktan sonra kilo almaya başladım. Istiyorum bakalım daha önce sağlık ocağının diyetisyeniyle diyet yapıp 10 kilo verdim. Hamile kalınca hem 10 kiloyu hemde üstüne bir 10 kilo daha aldım.
bende ilk evlwndigim sene on kilo almistim aman ya yarabbi

Diyetisyenimin bana verdiği bir öğünü paylaşmak istiyorum. Bende demir eksikliği ve kansızlık vatdı onum için öğlen yemeği için vermişti bana..
1 bardak haşlanmış nohutu sebze doğrayarak salata haline getiriyoruz ve bol limon. Yanına bir kase yoğurt bir dilim tam buğday ekmeği.. hem tok tutuyor hem acaip faydalı. Nohut yerine yeşil mercimekte kullanabilirsiniz.

Şu an emzirdiğim için ben yapamıyorum. Ama şu gaz problemini aşıp başlıcam.

Bu arada nohutu 1 paket haşlayıp buzluğa atıyordum. 1 bardak ölçerek buzdolabı poşetlerinde. Sabah uyanınca çıkarıyorum öğlen erimiş oluyor.
saglik ocaklarinda diyetisyen oldugunu ilk defa duydum.verdigi tarif guzel denicem

Ben evlenip evde oturmaya başladıktan sonra kilo almaya başladım. Istiyorum bakalım daha önce sağlık ocağının diyetisyeniyle diyet yapıp 10 kilo verdim. Hamile kalınca hem 10 kiloyu hemde üstüne bir 10 kilo daha aldım.
Saglik ocaginin diyetisyeni mi var? Ama bende diyetisyenin verdigi listeye uymamiyorum ki ;(

Saglik ocaginin diyetisyeni mi var? Ama bende diyetisyenin verdigi listeye uymamiyorum ki ;(
Bizim burdaki sağlık ocağında vardı. Ücretsiz kan tahlilleri 3 ayda birde.. Ücretsiz muayene.. ama şimdi girmek için aradım bu sene yokmuş.

Aslında diyetisyen gayet doyurucu bir program hazırlıyor ama ben programa uymakta zorluk çekiyorum açıkcası. Şimdi kendi kendime yapim diyorum ama sürekli gidip tartıldığımız için o daha faydalı oluyor. Dur bakalım başlıcam dikkat etmeye. .ilk iş abur cubur u kesip suyu arttırıcam. Bide tabi ekmeği azaltıcam. Gerçi sadece kahvaltıda ekmek yiyorum ama yarım ekmekten fazla .

Arkadaşlar zayıflama yolunda kendinizi nasıl motive ediyorsunuz?

Ben bugun mekik ve squat icin 1 gun olarak basliyorum yatmadan yapicam

Bugün 23 dk yürüyüş yaptım 1.5km.. artık akşamları çocuklar yatınca yürüyüşe başlıyorum. Zamanla arttırıcam inş. Ama az olsun sürekli olsun dimi?

S
Bugün 23 dk yürüyüş yaptım 1.5km.. artık akşamları çocuklar yatınca yürüyüşe başlıyorum. Zamanla arttırıcam inş. Ama az olsun sürekli olsun dimi?
Evet iyi olur bende yuruyus yapiyodum zaten ama buranin sayesinde duzene otutturmam lazim hergun yazalim yaptigimiz sporu dakkkasini yedigimizi ictigimizi ben de bi tablo hazirliyim kim ne vermis almis goruruz olur mu?

Zekzek buarada senin bebgin 3 aylik diyet yapman sakincali olur ne yapmyi planliyosun

165 boy kilo 76.8 bu sabah tartildim.19 aylik bi bebegim var.normalde 65 68 arasi kilodaydim.hamile kaldigimda 70lerdeydim.dogumaa 93 le gittim eve geldigimde 85 tim .85 ten 72 ye 10 ayda 13 kilo verdim. yesil cay veya herhangi bir kur uygulamadan sadece su ve sporla.ama emzirme surecinden dolayi tahin pekmez falan bile yiyodum.aksamlari biraz dikkat ediyodum .hedefim 56 58 civari cok istiyorum
Seninle ayni kg da degiliz saniirm dimi? Emzirirken 10 ayda 13 kgyu iyi vermissin? Emziriyomuydun peki?

Zekzek buarada senin bebgin 3 aylik diyet yapman sakincali olur ne yapmyi planliyosun
Haklısın yapamam.. yani en azından abur cuburu kesicem ve sürekli tatlı yemeyi.. su zaten içiyorum ama arttırıcam. Ekmeği de azaltıcam sadece çok tahıllı ekmek falan.. şöyle ilk ay 12 kilo verdim diyetsiz.. ama sonra süt olsun diye yiyince 5 kilosunu geri aldım. Çorba yapmaya dikkat edicem hergün..

Back
X