Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kilosundan memnun olmayan annelerim ve anne adaylarim haydi buraya...
Haklısın yapamam.. yani en azından abur cuburu kesicem ve sürekli tatlı yemeyi.. su zaten içiyorum ama arttırıcam. Ekmeği de azaltıcam sadece çok tahıllı ekmek falan.. şöyle ilk ay 12 kilo verdim diyetsiz.. ama sonra süt olsun diye yiyince 5 kilosunu geri aldım. Çorba yapmaya dikkat edicem hergün..
İyi bir kahvaltı yaptım malum emziriyorum. Ama bundan sonraki öğünlerde ekmek yememeyi düşünüyorum bakalım. Birde şekersiz hoşaf yaptım bağırsaklarım için.. kuru üzüm, kuru kayısı çubuk tarçını kaynatıp tarçını çıkarıp rondoya vurdum. Sabahları bağırsaklarım için içiyorum. Kilo yapar mı acaba?
İyi bir kahvaltı yaptım malum emziriyorum. Ama bundan sonraki öğünlerde ekmek yememeyi düşünüyorum bakalım. Birde şekersiz hoşaf yaptım bağırsaklarım için.. kuru üzüm, kuru kayısı çubuk tarçını kaynatıp tarçını çıkarıp rondoya vurdum. Sabahları bağırsaklarım için içiyorum. Kilo yapar mı acaba?