• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilosundan memnun olmayan annelerim ve anne adaylarim haydi buraya...

Kizlar gunaydin nasilsiniz?Haftaya nasil basladiniz?

Haklısın yapamam.. yani en azından abur cuburu kesicem ve sürekli tatlı yemeyi.. su zaten içiyorum ama arttırıcam. Ekmeği de azaltıcam sadece çok tahıllı ekmek falan.. şöyle ilk ay 12 kilo verdim diyetsiz.. ama sonra süt olsun diye yiyince 5 kilosunu geri aldım. Çorba yapmaya dikkat edicem hergün..
Evet iyi olur boyle yapman cunku bebegin cok kucuk

İyi bir kahvaltı yaptım malum emziriyorum. Ama bundan sonraki öğünlerde ekmek yememeyi düşünüyorum bakalım. Birde şekersiz hoşaf yaptım bağırsaklarım için.. kuru üzüm, kuru kayısı çubuk tarçını kaynatıp tarçını çıkarıp rondoya vurdum. Sabahları bağırsaklarım için içiyorum. Kilo yapar mı acaba?

Ben
İyi bir kahvaltı yaptım malum emziriyorum. Ama bundan sonraki öğünlerde ekmek yememeyi düşünüyorum bakalım. Birde şekersiz hoşaf yaptım bağırsaklarım için.. kuru üzüm, kuru kayısı çubuk tarçını kaynatıp tarçını çıkarıp rondoya vurdum. Sabahları bağırsaklarım için içiyorum. Kilo yapar mı acaba?
Ben Kg yapicagini dusunmuyorum acikcasi hem de sekersiz yani sıkıntı yok bence

Back
X