Süper tüyolaar vermıssın canım harıkasın.. ozellıkle spordan once c vıtamını...
Bunu bılmıyordum... tesekkurle canım benım... a.s.
Ellerıne saglık canım cok tesekkurler hepsını okuyacagım... a.s.
ne demek şekerkaydirigubbakcemile3
tebrikler :lepi:bu arada bir kilo daha vermişim arkadaşlaar::)))) ayrıca bugün eteğimin beli geniş geldi üstüme. bu da demek oluyorki beden olarak da incelmişim yihuuuuuuuuuuu
hihoyyytToplamdaaa 5 gıttıı beşşşşşşşşş oleeyyyyyy....hihoyyyt
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
bravo canım tebriklerkaydirigubbakcemile2
:lepi:
bu arada bir kilo daha vermişim arkadaşlaar::)))) ayrıca bugün eteğimin beli geniş geldi üstüme. bu da demek oluyorki beden olarak da incelmişim yihuuuuuuuuuuu
:teytey::teytey::lepi:
Bende bugün tekrar rejime başladım 500 gram almışım 4 kilo vercem derkenkaydirigubbakcemile3
Hemende şımardım yaneee:))Bu arada eşimle 5 kilosu 50 ytlye iddiaya girdik kesin o kazancak çünkü benim zaten şurasında 4 kilom kalmış 31 kilo vermişim o hemen başlıcak şakır şakır vermeye gitti benim 50 ytllülülülülülü
Neyse akşamları k flakes yemeye başlıyoruz bu sefer bana eşimde katılıyor umarım sonumuz hayırlı olur:bbo:
daha nice kilo vermelere canım
:teytey::teytey::lepi:
Bende bugün tekrar rejime başladım 500 gram almışım 4 kilo vercem derkenkaydirigubbakcemile3
Hemende şımardım yaneee:))Bu arada eşimle 5 kilosu 50 ytlye iddiaya girdik kesin o kazancak çünkü benim zaten şurasında 4 kilom kalmış 31 kilo vermişim o hemen başlıcak şakır şakır vermeye gitti benim 50 ytllülülülülülü
Neyse akşamları k flakes yemeye başlıyoruz bu sefer bana eşimde katılıyor umarım sonumuz hayırlı olur:bbo:
canım ben rejime başladığımda mustimde benimle birlikte rejim yaptı.
valla ben 6 haftada 6.3 kilo verdim
o ise 96 idi 84 oldu 12 kilo verdi -tatlicadiarzu-
hatta bugün 83 olmuş
erkeklerde kas çok olduğu için çabuk veriyolar
Aksamları bır kase corba ıcıyordum ya ben sadece...
1 Haftadır nesfit yıyorum.. super oluyor hem cok tok tutuyor benı hemde bagırsakları caliştiriii... :lepi:
Hadı sana da basarılar o zamannn... delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?