- 24 Kasım 2011
- 1.206
- 1.558
- 133
- Konu Sahibi quantumkizi
-
aman aman evet ban gelmeden hemen konuya döneyim.Evet en az 20 kg vermem gerekiyor 157 boy 68 kilo
Benim iştahımın kaçması mumkun değil ya yemek yemek benim için zevk resmen butun gun hiç dinlemeden yiyebilirim
Ama şimdi diyetteyim az yemeye calısıyorum. kesin benim diyet diye yediklerim bile senin yediklerinden fazladır
Konu dışından banlanmayalımda aman
yok böylesi de iyi değil.benim boyum 1,65 kilom 43.
lise dönemlerimde 53 kiloydum.üniversiteye geldim 1 yılda 39 kiloya düştüm.hem de tüm tahlillerim yapıldı hiç bir sağlık sorunum yoktu.şuan 43 kiloyum hedefim 50.
50 nin 1 kilo üzerine bile çıkmak istemem.
yok istemem.çünkü ben diyetisyene de gittiğim de kas ve yağ oranıma baktı.hedef 50 dedi.ben 1.65 boyundayım ve 50 kiloyum..ama zayıfım.istersin bence
1.67 - 48 kiloyum ben de tam ideal bence, siz zayıfmışsınız cidden, 50 iyi olur.
ben mutfağın önünden geçerken kilo alan tiplerdenim biraz çabayla bu kiloyu koruyorum :)
gece geç saatte yemek her zaman kilo aldırır, karbonhidratlı herhangi bir şeyi gece geç saatte yiyin.
gerekirse doktordan gıda takviyesi alın.
yok istemem.çünkü ben diyetisyene de gittiğim de kas ve yağ oranıma baktı.hedef 50 dedi.
50 nin üzerine çıkmayacağız dedi.o yüzden istemem yani.
ama ben yine de diyetisyen tavsiye ediyorum size.ben aslında memnundum ama devam edemedim.o listeyi uygulamak çok zor geldi.çünkü sürekli midene bişeyler tıkıştırıyosun.insan acıkmıyor o kadar ara öğün olunca.ana öğüne yer kalmıyor.
ama gidin bence.en azında yağ kas oranınıza baktırın
evet.ama çok iyiydi ücretler.yanlış hatırlamıyorsam 120 tl ydi.ama bir muayene iki kontrol.yani bir para ödüyorsunuz iki ödemiyorsunuz.özele mi gittiniz?
Canım o boya o kilo gerçekten azmış ama yapacakta pek birşey yok ben 1.50 bile değilim 38 kiloyum bildiğin çocuk gibiyim senin konunun görünce kendimi iyi bile gördüm. Lakiinnn tabi boya orantılı olarak kilo çok zayıf görünmese de pantolon bulamıyorum bedenime göre hep daraltıyorum deli oluyorum. Aynen dediğin gibi herkes en ufak yediği şeyden kilo alır ben yerim o an tartıda artış görürürüm tuvalete gider çıkar yine bakarım gitmiş bitmiş çok hareketli de değilim masa başındayım evde temizlik filan işte ama yemiyorum da pek zaten ara öğünlerde kuruyemişler, kahvaltılar da ballar pekmez kaymaklar yemek lazım ama yapmıyorum çok çeşit yiyemiyorum o da var yani yesem belki alırım ama yediğim zamanlarda da yok yani gebelik düşünüyorum tüp tedavim var tek taktığım kilom yiyemiyorum.
evet.ama çok iyiydi ücretler.yanlış hatırlamıyorsam 120 tl ydi.ama bir muayene iki kontrol.yani bir para ödüyorsunuz iki ödemiyorsunuz.
kemiklerin zayıftır belkı..allah allah..siz 1,67 boya 48 kilo normalseniz.ben 1.65 boya 50 kiloyla nie zayıfım böyle
yasak mı bilmiyorum isim vermek ama ben bursadayım.jimer e gittim.peki hangi hastane öğrenebilirmiyim.ben istanbuldayım
ben işe yaramadığını duydum ama yine de siz bilirsiniz.tahlil falan yaptırdınız mı?bende bu konuya takmıstım bugun.. insgt. da herballife la ıletısıme gectım. bıkac paket onerdıler ama kullanan varmı..
bende yeme ıcmeyle alamıyorum kılo damardan bişiler almam lazım hatta mumkunse bayrama bıngıl bıngıl olmalıyım..
kemiklerin zayıftır belkı..
bende 164 e 43 kg.
ama muthıs zayıf duruyorum..
bende baktım netten yarıyo dıyen var yaramıyo dıyen var.. shake ler , vıtamınler vsvs. 180 tl aylık paket ortalama..ben işe yaramadığını duydum ama yine de siz bilirsiniz.tahlil falan yaptırdınız mı?
bende baktım netten yarıyo dıyen var yaramıyo dıyen var.. shake ler , vıtamınler vsvs. 180 tl aylık paket ortalama..
kıyamadım da kafam cok karıstı..
ama o yorumları kimin yazdığını bilmiyoruz ki.onlarca çalışanı var o firmanın.ben o yüzden çok tereddüt ediyorum böyle şeylerde.bende baktım netten yarıyo dıyen var yaramıyo dıyen var.. shake ler , vıtamınler vsvs. 180 tl aylık paket ortalama..
kıyamadım da kafam cok karıstı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?