- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
evlimsinannem benden para istedi. vermedim. 3 gündür istiyor vermedim..
çünkü geçen ay 800 tlmi verdim maaşımın 10/8 ini verdim.. maddi manevi yıldım ! nası bi cözüm bulucam ne olcak bilmiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlimsinannem benden para istedi. vermedim. 3 gündür istiyor vermedim..
çünkü geçen ay 800 tlmi verdim maaşımın 10/8 ini verdim.. maddi manevi yıldım ! nası bi cözüm bulucam ne olcak bilmiyorum.
aslın da bende sonradan oldu canım evlendikten sonra gerçi bekarken beni sık boğaz eden olmadı içimdeki cevher evlendikten sonra çıktı ortayaSivri dilli biri olmaya nasilda ihtiyacim var keske sonradan ogrenilen bisey olsaymis
Hayatimi alt ust etmis insanlar var ama hem suclu hem guclu derler ya aynen oyleler onca yaptiklari seye ragmen hala zeytin yagi gibi uste cikip hayatimi rezil rusvay etmeye niyetliler
Bence demek ki yeterince tak etmemiş dahaSivri dilli biri olmaya nasilda ihtiyacim var keske sonradan ogrenilen bisey olsaymis
Hayatimi alt ust etmis insanlar var ama hem suclu hem guclu derler ya aynen oyleler onca yaptiklari seye ragmen hala zeytin yagi gibi uste cikip hayatimi rezil rusvay etmeye niyetliler
sağolsun kv tak ettirdi işte canımaBence demek ki yeterince tak etmemiş daha
Yoksa öğrenmeden küt diye sivri dilli olunuyo
Boşver her şerde bir hayır varsağolsun kv tak ettirdi işte canıma
aynenBoşver her şerde bir hayır var
İçinde tutmamayı öğretmiş sana
değilim.evlimsin
Bende bırakıyorum ama her duamda namazın daima olmasını istiyorum çok şükür devam ediyorum ayrıca bebeğiniz çok büyük nimet ben olması için uğraşıyorum sizi ferahlatıcı sebeplerden biribnde başlıyorum huuzuru buluyorum geri bırakıyorum yaaa![]()
Evet cnm bende xok ugrasmistim rabbim en hayirli zamanda nasp etti her ay agliyordum olmadi dye hic olmucak gbi geliryordu denelemerin 13. Ayinda geldi hemde cok guzel bi zmanda geldi bebegim sende uzulme en hayirli zmanda o sana gelecejtir allahim en yakin zmanda hayirli evlat nasip etsb sanadaBende bırakıyorum ama her duamda namazın daima olmasını istiyorum çok şükür devam ediyorum ayrıca bebeğiniz çok büyük nimet ben olması için uğraşıyorum sizi ferahlatıcı sebeplerden biri
Amin tüm isteyenlerde bana da insallahEvet cnm bende xok ugrasmistim rabbim en hayirli zamanda nasp etti her ay agliyordum olmadi dye hic olmucak gbi geliryordu denelemerin 13. Ayinda geldi hemde cok guzel bi zmanda geldi bebegim sende uzulme en hayirli zmanda o sana gelecejtir allahim en yakin zmanda hayirli evlat nasip etsb sanada