kılzar hadi herkez derdini yazsın ve bu dertten nasıl kendini teselli edip mutlu yaşadığıını yazsın

Sivri dilli biri olmaya nasilda ihtiyacim var keske sonradan ogrenilen bisey olsaymis

Hayatimi alt ust etmis insanlar var ama hem suclu hem guclu derler ya aynen oyleler onca yaptiklari seye ragmen hala zeytin yagi gibi uste cikip hayatimi rezil rusvay etmeye niyetliler
aslın da bende sonradan oldu canım evlendikten sonra gerçi bekarken beni sık boğaz eden olmadı içimdeki cevher evlendikten sonra çıktı ortaya :KK59:

Sivri dilli biri olmaya nasilda ihtiyacim var keske sonradan ogrenilen bisey olsaymis

Hayatimi alt ust etmis insanlar var ama hem suclu hem guclu derler ya aynen oyleler onca yaptiklari seye ragmen hala zeytin yagi gibi uste cikip hayatimi rezil rusvay etmeye niyetliler
Bence demek ki yeterince tak etmemiş daha
Yoksa öğrenmeden küt diye sivri dilli olunuyo

İbadet etmek,
Giybet etmemeye çalışmak,
Tartışmaya girmemek,
Sorunlara çözüm odaklı yaklaşmak,
Cömert olmak,
Şanslı olduğum yönleri sık sık düşünmek ( iş, aile, sağlık )

Bunlarla huzuru saglayabiliyorum. Ama mutluluğu yakalayabildigimi söyleyemem çünkü mutluluk benim için hayatımda sevdigim sevildigim birinin olmasıyla oluşan bir duygu. O insan olmadığı sürece cok mutluyum diyemiyorum maalesef

bnde başlıyorum huuzuru buluyorum geri bırakıyorum yaaa:KK43:
Bende bırakıyorum ama her duamda namazın daima olmasını istiyorum çok şükür devam ediyorum ayrıca bebeğiniz çok büyük nimet ben olması için uğraşıyorum sizi ferahlatıcı sebeplerden biri

Bende bırakıyorum ama her duamda namazın daima olmasını istiyorum çok şükür devam ediyorum ayrıca bebeğiniz çok büyük nimet ben olması için uğraşıyorum sizi ferahlatıcı sebeplerden biri
Evet cnm bende xok ugrasmistim rabbim en hayirli zamanda nasp etti her ay agliyordum olmadi dye hic olmucak gbi geliryordu denelemerin 13. Ayinda geldi hemde cok guzel bi zmanda geldi bebegim sende uzulme en hayirli zmanda o sana gelecejtir allahim en yakin zmanda hayirli evlat nasip etsb sanada

Evet cnm bende xok ugrasmistim rabbim en hayirli zamanda nasp etti her ay agliyordum olmadi dye hic olmucak gbi geliryordu denelemerin 13. Ayinda geldi hemde cok guzel bi zmanda geldi bebegim sende uzulme en hayirli zmanda o sana gelecejtir allahim en yakin zmanda hayirli evlat nasip etsb sanada
Amin tüm isteyenlerde bana da insallah

dertlerimin oldugunu ama tesellilerinin olmadıgını anladım konuyu görüp düşününce..
20 21 martta kesin bişeyler olacak deniyo mesela. buna bişey yapamamak masum insanların saçma amaçlarla ölüyo olması bigün onlardan biri olma olasılığı yada akraba eş dost birinin haberini alabilcek olmak yeterince içimi sızlatıyo.
neden diye sormak istiyorum ama kime nereye nasıl ... herkes işine geldigi gibi görüp algılamaya yaşamaya devam ediyo.

tabii aklımda daha biçok şey var o nasıl olcak bu nasıl olcak.
kendimi teselli de edemiyorum artık.
içim kararmış benim eevet :KK14:

Back
X