kılzar hadi herkez derdini yazsın ve bu dertten nasıl kendini teselli edip mutlu yaşadığıını yazsın

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
haydi kızlar gelin mutluluğun formülünü bulalım, bizde pozitif huzurlu insanlar olalım :)

images (1).webp

Ankara olaylarına çok üzüldüm
Ama karamsar olup sağa sola saydırmıyorum
Elimden ne gelir diye bakıyorum, vatanını seven diğer insanlara saygılı evlat yetiştireceğim diyorum
Bir de böyle zamanlarda insan dostu düşmanı daha iyi görüyor
Helal olsun Aliyev diyorum
Siyasiye kaçtım biraz ama bu ara aklımda dönen şeyler bunlar

Hatta 20 Mart'ta hedef İstanbul deniyor
Bende ordayım malum meydandan günde 2 kez işe gelip giderken geçiyorum
Bi arkadaşıma vasiyetimi yazdım.
Korkmuyorum alçaklardan, biz ölünce şehit oluruz onlar leş nasılsa

Herseyi cok fazlasiyla kafaya takarim ama uzulmemek icin genelde birseye cok uzulduysem canim çok sıkıldıysa bak ebediyen surmeyecek en fazla bir gun iki gun uc gun diye diye kendimi sakinlestirmeye çalışırım
El alem ne der diye düşünme. Canın nasıl istiyorsa öyle yaşa.
Buda iyi bir oneri ama her babayiğidin harci degil bence yani ben cok denedim ama basarili olamadim

Ben de kötü bir olay yaşadığım zaman beterini düşünürüm ve şükrederim , zaten yaşadığımız olumlu ve olumsuzlukları yaşamamız gerektiği için yaşıyoruz inancındayım en azından öyle hissediyorum

Ankara olaylarına çok üzüldüm
Ama karamsar olup sağa sola saydırmıyorum
Elimden ne gelir diye bakıyorum, vatanını seven diğer insanlara saygılı evlat yetiştireceğim diyorum
Bir de böyle zamanlarda insan dostu düşmanı daha iyi görüyor
Helal olsun Aliyev diyorum
Siyasiye kaçtım biraz ama bu ara aklımda dönen şeyler bunlar

Hatta 20 Mart'ta hedef İstanbul deniyor
Bende ordayım malum meydandan günde 2 kez işe gelip giderken geçiyorum
Bi arkadaşıma vasiyetimi yazdım.
Korkmuyorum alçaklardan, biz ölünce şehit oluruz onlar leş nasılsa

20 veya 21 Mart diyorlar. kesin olacakmış bir şeyler.

biri gamsız nasıl olunur onu yazarsa sevinirim gamsız olmak istiyorum kafamı hiç bir şeye takmayıp amaan boşver diyebilmek için can atıyorum ama olmuyor
Gamsız değilim ama herkesi ya da herşeyi takmam ben
Güzel oluyo az öz kişi ve nesne
Mesela anneme kırılırım, çünkü kaç yıllık kızıyım ona fazla değer veririm fazla da kırılırım haliyle
Ama burda çok geçen kayınvalide konularını çok anlamıyorum, hayatının 25 yılından sonra tanıyorsun çok sıkı fıkı olmasan da olur annen kadar seni nazlamasa da olur diyorum. Nasılsınız iyiyim teşekkürler der geçerim, alınmam
Ya da elti bunu dedi komşu bunu yaptı çok didiklemem
Baktım tarzım değil, merhaba der geçerim
Az öz arkadaşım vardır
Az öz eşya vardır evimde ( temzilikte daha kolay oluyo )
Şükür nefeste alıyoruz, daha ne olsun

Fazlasıyla rahat bir insanım ama bu doğuştan gelen bir huy sanırım. Çünkü hep böyleydim. Bide annem yaşıyor ya çok şükür sağlıklı ya istediğimde onu görebiliyorum ya. Hamdolsun diyorum ağlama duvarıma (anneme) gidip konuşup rahatliyorum:) ben bu kaynanayla bile dert sahibi olmamış insanım:) ha ama bugun diyete başladım bak ona dertliyim bozup bozup duruyorum olmuyor böyle

annem benden para istedi. vermedim. 3 gündür istiyor vermedim..

çünkü geçen ay 800 tlmi verdim maaşımın 10/8 ini verdim.. maddi manevi yıldım ! nası bi cözüm bulucam ne olcak bilmiyorum.

ben neyi kafama takıp üzülürsem mevlam benden daha beterini ibret olsun diye gösterir adeta:110: bazen dışarı da bazen akraba da bazen tv de insanlardan kaynaklı üzüntüm olursa sivri dilim girer devreye beni bilenler bilir:KK53:

ben neyi kafama takıp üzülürsem mevlam benden daha beterini ibret olsun diye gösterir adeta:110: bazen dışarı da bazen akraba da bazen tv de insanlardan kaynaklı üzüntüm olursa sivri dilim girer devreye beni bilenler bilir:KK53:
Sivri dilli biri olmaya nasilda ihtiyacim var keske sonradan ogrenilen bisey olsaymis

Hayatimi alt ust etmis insanlar var ama hem suclu hem guclu derler ya aynen oyleler onca yaptiklari seye ragmen hala zeytin yagi gibi uste cikip hayatimi rezil rusvay etmeye niyetliler

Back
X