• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kim benimle beraber diyet yapar

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.841
82.306
798
Ben 1 aydır diyet yapıyorum 83 kilodan 76 kilo ya düştüm bundan sonrası çok çetin belki benimle beraber diyet yapanlar olursa iyice motive olurum diye düşünüyorum kim bana yardım eder :KK16:

Benimde önce 65:)aslında 60 ama 65 olabildem keşke
Olucaz şimdi sana bir kaç tiyo tabi sende bildiklerini paylaş yeşil çaya başla ben 1 aydır her kahvaltıda bi kupa ictm ve kalori sayma yyediğim yemeklerin kalorilerini hesapla

Bende maydanoz kürünü yapcam her sabah sende yap istersen yağ yakıyormuş kaloriyi nasıl hesaplıyorsunu

Suleeeem, post: 38787667, member: 366328"]Bende maydanoz kürünü yapcam her sabah sende yap istersen yağ yakıyormuş kaloriyi nasıl hesaplıyorsunu[/QUOTE]
Telefonun dokunmatik se güzel bi program var fatsecret diye

TE="suleeeem, post: 38787667, member: 366328"]Bende maydanoz kürünü yapcam her sabah sende yap istersen yağ yakıyormuş kaloriyi nasıl hesaplıyorsunu[/QUOTE]
Nasl yapılıyor maydanoz kürü

TBMM OTE="suleeeem, post: 38787828, member: 366328"]15-16 maydanoz sapını bir limon iki bardak suyla kaynat ve sabahları süzüp içersin[/QUOTE]
Tmm inşallah işe yarar

Back
X