Kim bilir ne düşündü..

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
3 aydır biriyle beraberim gayet hoş bir insan.Annem tanımıyor bu şahsı ama nedense baya olumlu bakıyor.Normalde söylemezdim arkadasım olduğunu ama mecbur söylemek zorunda kaldım.Neyse konuya geceyim ara ara buna bazı sebeplerden kızdığım oluyor kızıncada agrasif takıldığımdan annem anlıyor bişey olduğunu.İkinin birinde ne oldu kızım çocuğa bişey deme kavga etmeyin kızma vss.Sen karışa aramızdaki mevzuyu bilmiyorsun dedikçe ikidebir ne oldu diyip duruyor.Mesaja gülümsüyorum noldu ne diyor diyor.Bıktım bu hareketlerinden.Normalde bana pek bişey almaz çocukla cıktığımdan beri kıyafet takı vs bol bol alıyor.Önceki ilişkimde falan böyle yapmıyordu hiç.Asıl olayı anlatıyım dün yine bi meseleden atıştık annem yine anlamış tabi ayrıldınız mı dedi sinirliydim zaten evet ayrıldık dedim çıkıştım.Bu uyurken benim telefonu almış mesajları okumuş cocuğun numarasınıda almış ertesi gün aramış.Yok ne oldu neden tartıştınız madurumun kötü bir niyeti yok biraz sinirli yapısı gece uyurken seni sayıklıyor kavga ettiniz huzursuz uyuyor sürekli dönüp duruyor vs anlatmışta anlatmış.Normalde sevgilim söylemiyordu telefonunfa numarasını silmeyi unutmuş ordan anladım.Sakın annene söyleme bildiğini beni tembihledi söyleme diye dedi.Kadıncağız aradı sordu bende konuştum ciddiyim niyetim ciddi seviyorum dedim falan dedi.1 saat konuşmuşlar.Kim bilir neler saçmaladı coçuğa.Eve geldim kızdım niye aradın kim bilir ne düşündü hakkımda yamamaya çalışıyor demiştir,beni tanımıyor kadın ama niye bukadar ayrılmayın demeye getirdi acaba bu kıza kimse bakmıyormuda böyle birşey yaptı demiştir ve türlü bir sürü şey.Sinirlerim bozuldu

Kizz ne guzel annen varmis bize de yollaa bizimkiler ah vah biricik kizim gidicek diye dovunuyolar sevinmen lazim. Bak diger iliskinde annen boyle degilmis demekki cocuk hakkinda iyi seyler hissetti dikkate almak gerek annen susuncelerini bencee. Ve cocugun oyle seyler dusunecegini sanmiyorum bu sure icinde az cok seni tanimistir yani

Bak esımle annemı ılk tanıştırdığımda, annem : ''olur bu'' demıstı... sanki olur mu olmaz mı dıye soruyorum, yada evlenıcem dıyorum sadece bı tanışma, ve hep esımı haklı goruyordu, ne olursa olsun varsa bı problem kesın benım pürüzümdendir nitekim yanılmadı... bence hissi davranıyor anneniz, sizin ne kadar asık olduğunuzu goruyordur, ee tabı numara bulup aramak hiç aklıma gelmezdı, güldüm yahu nasıl kabullenmıs cocuguAmaç sizi evlendırmek olsa bundan oncekılere de oyle davranırdı, damat adayına pek ısındı demek

Senin delikanlının maddi durumu ne alemde? Kaba tabirle iyi ailenin oğlu denilebilecek bir adam mı? Genelde anneler böyle maddi güvü kuvvetli, iyi okumuş damat adayları ile karşılaştıklarında yaparlar bunları...

Fakat annenin ilişkinize bu kadar dahil olması çirkin bir durum.

Annenin mesajlarini okumasi senden habersiz numarasini alip arayip konusmasi cidden cok kötü birsey benim tepkim sert olurdu ama agresifligimden benimde mesela flort ederken kavga ettigimi anliyordu noldu filan diye soruyordu yada guluncede soruyordu bunda birsey yok hatta ben anneme mutlu oldugumda veya kizdigimda olani biteni anlatip muhabbet etmeyi severdim ama ozelime hic karismiyordu tabi evlenince sevgiliyken oldugu gibi herbiseyi anlatip yetistirmiyorum ama sevgiliyi anneyle cekistirmek guzel oluyordu den cok kirmadan dile getir bence tatli sert belki ama merak ediyordur anne ya iste :)

kusura bakmayın da anneniz çok saygısız ve terbiyesiz.

burda bi kadın konu açsa, "sevgilimin annesi beni aradı, sevgilimin telefonunu almış, mesajlaşmalarımızı okumuş, "oğlum seni seviyor, onu üzme, kavga etmeyin, seni aradığımı da oğluma söyleme" dedi" yazsa, kayınvalide adayı için benim dediklerimi derdiniz.

Sizin icin teditgin olmus mesajlari okumus olabilir bunu her anne yapabilir evladi kimle nasil konusuyo bilmek ister annenize herseyi anlatip arkadasinizi tanima firsati verseydiniz kadin da boyle yapmazdi belki her ne kadar sinir de olsaniz yaninizda geleceginiz icin endise eden anne var herkes bu kadar sansli degil iyi yonunden bakip arkadas olmaya calisin eminim ki boyle seyler tekrarlanmaz..

Hay Allah ise bak benim annemde olabildiğince tam tersi, ablami ve beni sevdiklerimizden ayırmak ve evlenmemizi engellemek için elinden gelen herşeyi yapar. Bizi kötüler soğutmak için yerin dibine sokana kadar, bakti olmuyor karsi tarafa iftiralar atarak bizi soğutmaya calisir, sevdiklerimize hakarette bile hic çekinmeden bulunur hatta şiddet girişimi bile oldu ablamin eşine. Her türlü söz nisan düğün gibi mutlu gunlerimizi mahvetmek için herşeyi yapar. Birde hamile kaldiysan yandin.. Emin ol böylesi daha beter. O yüzden eğer erkek arkadasini seviyorsan sukret diye haykirasim geldi.

anneniz de çok tuhafmış be.yinde anadır laf edilmez ama ben olsam, hayırdır bu kadın kızı bana mı yamamaya çalışıyor? diye düşünürdüm.çok bilinçsiz davranmış ya.

Kız çocuğu başı boş bırakılmaz bende yaptım kötü olanlarıda eşime anlattım oda o aileyi tanıdığından kızına vazgeçmesini söyledi diğerlerindede amcasını yolladım ya çocuk artık kızımı rahat bırakacaktı yada dayak yiyecekti

hata direk annenizde..annenin böyle yapması için yaşının büyük olması lazım yada sevgilini zengin...sevgilinize bu durumu açıklayın size güveniyorsa zaten inanır...

Gerçekten yaptınız mi . Peki kizinizla aranız nasıl suan ve cocuk ayrıldı mi öylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…