- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
3 aydır biriyle beraberim gayet hoş bir insan.Annem tanımıyor bu şahsı ama nedense baya olumlu bakıyor.Normalde söylemezdim arkadasım olduğunu ama mecbur söylemek zorunda kaldım.Neyse konuya geceyim ara ara buna bazı sebeplerden kızdığım oluyor kızıncada agrasif takıldığımdan annem anlıyor bişey olduğunu.İkinin birinde ne oldu kızım çocuğa bişey deme kavga etmeyin kızma vss.Sen karışa aramızdaki mevzuyu bilmiyorsun dedikçe ikidebir ne oldu diyip duruyor.Mesaja gülümsüyorum noldu ne diyor diyor.Bıktım bu hareketlerinden.Normalde bana pek bişey almaz çocukla cıktığımdan beri kıyafet takı vs bol bol alıyor.Önceki ilişkimde falan böyle yapmıyordu hiç.Asıl olayı anlatıyım dün yine bi meseleden atıştık annem yine anlamış tabi ayrıldınız mı dedi sinirliydim zaten evet ayrıldık dedim çıkıştım.Bu uyurken benim telefonu almış mesajları okumuş cocuğun numarasınıda almış ertesi gün aramış.Yok ne oldu neden tartıştınız madurumun kötü bir niyeti yok biraz sinirli yapısı gece uyurken seni sayıklıyor kavga ettiniz huzursuz uyuyor sürekli dönüp duruyor vs anlatmışta anlatmış.Normalde sevgilim söylemiyordu telefonunfa numarasını silmeyi unutmuş ordan anladım.Sakın annene söyleme bildiğini beni tembihledi söyleme diye dedi.Kadıncağız aradı sordu bende konuştum ciddiyim niyetim ciddi seviyorum dedim falan dedi.1 saat konuşmuşlar.Kim bilir neler saçmaladı coçuğa.Eve geldim kızdım niye aradın kim bilir ne düşündü hakkımda yamamaya çalışıyor demiştir,beni tanımıyor kadın ama niye bukadar ayrılmayın demeye getirdi acaba bu kıza kimse bakmıyormuda böyle birşey yaptı demiştir ve türlü bir sürü şey.Sinirlerim bozuldu
Gerçekten yaptınız mi . Peki kizinizla aranız nasıl suan ve cocuk ayrıldı mi öyleceKız çocuğu başı boş bırakılmaz bende yaptım kötü olanlarıda eşime anlattım oda o aileyi tanıdığından kızına vazgeçmesini söyledi diğerlerindede amcasını yolladım ya çocuk artık kızımı rahat bırakacaktı yada dayak yiyecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?