Kim bilir ne düşündü..

Evet ayrıldı her daim odasını ,mesjlarını,kitaplarını telefonla konuştuğu kişileri hep çaktırmadan dinledim izledim hep yakın takip , her konuda bilgim oldu tabi müdahale ettim yanlışlarına ve asla pişman değilim çok iyi yapmışım
Gerçekten yaptınız mi . Peki kizinizla aranız nasıl suan ve cocuk ayrıldı mi öylece

Ooo... Aktif olarak çalışan anne. Yaptığı bi nebze sinir bozucu ama kendince sizi mutlu etmeye çalışıyor bence. Bi an önce mürüvvetinizi mi görmek istiyo ne ?

Kusura bakma ama ergen kızımı kendi haline bırakamazdım ortada çok aç kurtlar var şükür şimdi ağırbaşlı üniye gidiyor şükürler olsun

herkes kendinde olmayanı istiyor. Benim annem öyle değil iyikide değil öyle şey mi olur. Zor valla bi yandan da anneniz kızamazsınızda :) el mahkum bi daha yapmamasını söyleyerek susacaksınız :)

Annenin ki de büyük cesaret
ama hiç hoş değil tabii yaptığı

Annem yalvarsam yapmaz bunu..cok gururludur...annen biran once seni evlendirmek istiyor ...cok yanlis bir davranis...

anneniz biraz abartmış yaa aramaya ne gerek varmış ki bende çok uyuz olurdum kesin evet bir de kızımla evlen bir an önce der gibi olmuş

Bazi anneler biliyorum kizini milletin koynuna sokup sonra alicaksin bu kizi diyen.neler neler var.iki gunluk adama damat beni suraya buraya götür arabanla deyip hic utanmadan elalemin arabasina binen bunu facelerde paylasan.ayy damadimin bmwsi mercedesi..aklim arabada kaldi diye yorum yapan..biz neler gördük..yine seninkinin yaptığı masum kalir..kizlari terk edilincede ergen kizlar gibi facede adam gibi adam olan terk etmez vs diye seyler paylasiyorlar.kadin sen kadin gibi kadin mi oldun karsindakinden adamlik bekliyorsun.adamin arabasi mercedes diye kizini kucagina atarken hic utanmadin neyi bekliyorsun...

Kız çocuğu yetiştirmek zor olmalı böyle ortamda. Bende hep bunları düşünürüm kendi haline bırakmak mi yoksa müdahale etmek mi . Yinede çok baskı iyi değil bence daha farklı sorunlar çıkabiliyor bu defa ilerleyen zamanlarda.

Bunlar yaşanacak kaçış yok hem ben rahat bir anne değilim (kızım güzel manken gibi)çok seviyoruz herşeyimiz o bizim ben mesela ilkokula başlayınca işten çıktım ,ara verdim çalışmaya bu başarı getirdi kızıma sonra tekrar çalışmaya başladım sonra lise birde tekrar işten çıktım onu daha iyi anlayabilmem ve bazı şeylere müdahale etmem için zor yıllardı kabul ediyorum , annelik zor

Bunlar rezil anneler

Çok fedakar bi annesin bu belli oluyo zaten . Çocuklarımızın her zaman yanında olmamız gerektiğine inanırım (benim henuz yok ama olursa öyle:) ) sadece baskının nelere sebep olduğunu az cok bildiğim icin biraz endişe ettim kızınız icin. Bazen biraz rahat olmakta fayda var benim tavsiyem :)

Uzman Jandarma yani normal durumu ama kendi hiç tanımıyor ki çocuğu garip olanda bu:)

bence anneler biraz ağır olmalı sonuçta o bir anne böyle samimi davranması birden bire meraklı gibi davranması kötü bir izlenim olabilir karşı taraf için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…