- 10 Ağustos 2009
- 26.191
- 18.334
- 823
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Gerçekten yaptınız mi . Peki kizinizla aranız nasıl suan ve cocuk ayrıldı mi öylece
3 aydır biriyle beraberim gayet hoş bir insan.Annem tanımıyor bu şahsı ama nedense baya olumlu bakıyor.Normalde söylemezdim arkadasım olduğunu ama mecbur söylemek zorunda kaldım.Neyse konuya geceyim ara ara buna bazı sebeplerden kızdığım oluyor kızıncada agrasif takıldığımdan annem anlıyor bişey olduğunu.İkinin birinde ne oldu kızım çocuğa bişey deme kavga etmeyin kızma vss.Sen karışa aramızdaki mevzuyu bilmiyorsun dedikçe ikidebir ne oldu diyip duruyor.Mesaja gülümsüyorum noldu ne diyor diyor.Bıktım bu hareketlerinden.Normalde bana pek bişey almaz çocukla cıktığımdan beri kıyafet takı vs bol bol alıyor.Önceki ilişkimde falan böyle yapmıyordu hiç.Asıl olayı anlatıyım dün yine bi meseleden atıştık annem yine anlamış tabi ayrıldınız mı dedi sinirliydim zaten evet ayrıldık dedim çıkıştım.Bu uyurken benim telefonu almış mesajları okumuş cocuğun numarasınıda almış ertesi gün aramış.Yok ne oldu neden tartıştınız madurumun kötü bir niyeti yok biraz sinirli yapısı gece uyurken seni sayıklıyor kavga ettiniz huzursuz uyuyor sürekli dönüp duruyor vs anlatmışta anlatmış.Normalde sevgilim söylemiyordu telefonunfa numarasını silmeyi unutmuş ordan anladım.Sakın annene söyleme bildiğini beni tembihledi söyleme diye dedi.Kadıncağız aradı sordu bende konuştum ciddiyim niyetim ciddi seviyorum dedim falan dedi.1 saat konuşmuşlar.Kim bilir neler saçmaladı coçuğa.Eve geldim kızdım niye aradın kim bilir ne düşündü hakkımda yamamaya çalışıyor demiştir,beni tanımıyor kadın ama niye bukadar ayrılmayın demeye getirdi acaba bu kıza kimse bakmıyormuda böyle birşey yaptı demiştir ve türlü bir sürü şey.Sinirlerim bozuldu
elemanSenin eleman senden daha anlayışlı imiş bence konu sahibi, sıkıntı etme.
Kız çocuğu yetiştirmek zor olmalı böyle ortamda. Bende hep bunları düşünürüm kendi haline bırakmak mi yoksa müdahale etmek mi . Yinede çok baskı iyi değil bence daha farklı sorunlar çıkabiliyor bu defa ilerleyen zamanlarda.Evet ayrıldı her daim odasını ,mesjlarını,kitaplarını telefonla konuştuğu kişileri hep çaktırmadan dinledim izledim hep yakın takip , her konuda bilgim oldu tabi müdahale ettim yanlışlarına ve asla pişman değilim çok iyi yapmışım
Kız çocuğu yetiştirmek zor olmalı böyle ortamda. Bende hep bunları düşünürüm kendi haline bırakmak mi yoksa müdahale etmek mi . Yinede çok baskı iyi değil bence daha farklı sorunlar çıkabiliyor bu defa ilerleyen zamanlarda.
Bazi anneler biliyorum kizini milletin koynuna sokup sonra alicaksin bu kizi diyen.neler neler var.iki gunluk adama damat beni suraya buraya götür arabanla deyip hic utanmadan elalemin arabasina binen bunu facelerde paylasan.ayy damadimin bmwsi mercedesi..aklim arabada kaldi diye yorum yapan..biz neler gördük..yine seninkinin yaptığı masum kalir..kizlari terk edilincede ergen kizlar gibi facede adam gibi adam olan terk etmez vs diye seyler paylasiyorlar.kadin sen kadin gibi kadin mi oldun karsindakinden adamlik bekliyorsun.adamin arabasi mercedes diye kizini kucagina atarken hic utanmadin neyi bekliyorsun...
Çok fedakar bi annesin bu belli oluyo zaten . Çocuklarımızın her zaman yanında olmamız gerektiğine inanırım (benim henuz yok ama olursa öyle:) ) sadece baskının nelere sebep olduğunu az cok bildiğim icin biraz endişe ettim kızınız icin. Bazen biraz rahat olmakta fayda var benim tavsiyem :)Bunlar yaşanacak kaçış yok hem ben rahat bir anne değilim (kızım güzel manken gibi)çok seviyoruz herşeyimiz o bizim ben mesela ilkokula başlayınca işten çıktım ,ara verdim çalışmaya bu başarı getirdi kızıma sonra tekrar çalışmaya başladım sonra lise birde tekrar işten çıktım onu daha iyi anlayabilmem ve bazı şeylere müdahale etmem için zor yıllardı kabul ediyorum , annelik zor
Hemde ne rezillik...sonrada ortada kaliyorlar iste..Bunlar rezil anneler
23 e yeni girdimyaşınız kaç
Uzman Jandarma yani normal durumu ama kendi hiç tanımıyor ki çocuğu garip olanda bu:)Senin delikanlının maddi durumu ne alemde? Kaba tabirle iyi ailenin oğlu denilebilecek bir adam mı? Genelde anneler böyle maddi güvü kuvvetli, iyi okumuş damat adayları ile karşılaştıklarında yaparlar bunları...
Fakat annenin ilişkinize bu kadar dahil olması çirkin bir durum.
İkisininde orta hallisi:)çocuk ya zengin yada çok yakuşuklu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?